Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

VAMOS RAFA !!! Nadal je Rodzera dobijao sa 18 godina ,tako da moze i sa par zuljeva :D Ovaj Dimitrov ce uskoro uci u top 10 ,veliki potencijal . 

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 105,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jedan od najvecih je zavrsio karijeru. Ne samo teniska ikona, nego sportska. Covjek koji je imao toliko uticaja u svim sferama sporta, nesto kao Jordan, Schumaher, Usain Bolt, stari Ronaldo, Messi...

• Treniro te komsija Bogoljub a rekete kupio kod kineza za 4 marke. Ti si mislio da si treniro tenis

• kume, da si nastavio trenirati, sad si mogao vodati Barbaru Šegetin i imati malog Luku

Objavljene slike

Rafa ce da dobije Federera sa jednom rukom :D 

Ja to kazem i za ubuduce :D Cistiona .Odavno je Nadal zavrsio karijeru Federeru :D 

Zamalo si upravu.. haha

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Jbg veliki sam fan Rogera još o djetinstva, jedosntavno ne mogu biti objektivan kada je on u pitanju ali ono što treba reći je da se ovakav debakl nikako nije očekivao unatoč Rafinoj dominaciji u medjusobnim duelima budući da je Federer izgledao sjajno prije današnjeg meča a sa druge strane Rafa je malo kašljucao još i ti žuljevi pa i tijesna pobjeda protiv Dimirtova sve je to davalo nadu Fedexu ali jbg jednostavno nije imao nikakve šanse protiv Nadala koji je bio na impresivnom nivou.

Ma ide Rafa po drugi AO.
.Svaka cast Wawrinki igra u zivotnoj formi.Nadalu nece biti lako,sigurno.Jebu ga zuljevi,nije na svom maksimumu ima raspolozenog protivnika ali i s tim Rafa veliki favorit. VAMOS RAFA !

Na Li u finalu bolja od Cibulkove sa 2:0 u setovima.

NADAL pokazuje koliki je sportista,bori se do kraja covjek . Vavrinka me razocarao smrda teska,covek se raspada on se zali sto je uzeo medicinski tajmaut . Ali vidi se da je Nadal klasa razbija ga mrtav na terenu :D 

NADAL pokazuje koliki je sportista,bori se do kraja covjek . Vavrinka me razocarao smrda teska,covek se raspada on se zali sto je uzeo medicinski tajmaut . Ali vidi se da je Nadal klasa razbija ga mrtav na terenu :D

nije wawrinka nista krivo napravio medical timeout se obicno radi na terenu i htio je znat u cemu je problem, a u tom trenutku se cinilo kao cisti takticki timeout samo da bi se razbio ritam meca.

Bravo Rafa ,da si imao srece uzeo bi trofej .Gledam komentare sad po portalima kako je Nadal takticki izgubio drugi set :D da bi zbunio Vavrinku ,haha bolesne budale . Vavrinka izbio na trecu poziciju .Zao mi je Nadal mogao je da postane prvi teniser na Open eri da je uzeo sva 4 Gren slema makar po dva puta i da se izjednaci sa Samprasom na drugom mestu po broju gren slemova . Sad svatam koliko smo mi bolesan narod .

Be5x6LeCAAEEdrM.jpg

Cestitke Wawrinki dobio je i Djokovica i Nadala na ovom turniru, ok Nadal nije bio na 100% al Djokovic je. Mislim da je ovo dobra stvar za tenis da i drugi igraci mogu osvojiti Grand Slam, a ne da se sve svede na prva 2-3 igraca .

Nadalu kolko god ga nevolim treba cestitati sto se borio do kraja unatoc ozljedi.

• 1 mjesec kasnije...

Dobio jucer Djokovica u polufinalu, danas Berdycha u finalu Dohe. Jos jednom pokatuje da je najbolji svih vremena .

1958246_664575400272412_301172045_n.jpg

[quote name="Caeruleus" post="166155" timestamp="1393710629"] Ma Đoković je otac igre za Federera. Prenapuhan igrač. Nešto ko Neymar u nogometu.[/quote]Ne mogu da vjerujem kakvu si glupost izjavio!
  • 3 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Jebo te život, ni ovaj tenis nije što je nekad bio, nekad sam lako pogađao teniske parove, a sad fulam koef. 1,30 na jebenog Smitha koji je 194. na svijetu protiv Kinga koji je 532. na svijetu

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.