Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 105,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jedan od najvecih je zavrsio karijeru. Ne samo teniska ikona, nego sportska. Covjek koji je imao toliko uticaja u svim sferama sporta, nesto kao Jordan, Schumaher, Usain Bolt, stari Ronaldo, Messi...

• Treniro te komsija Bogoljub a rekete kupio kod kineza za 4 marke. Ti si mislio da si treniro tenis

• kume, da si nastavio trenirati, sad si mogao vodati Barbaru Šegetin i imati malog Luku

Objavljene slike

• 3 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

PODRSKA ZA VIKTORA 

http://sportal.rs/news.php?news=113028 Kakvih debila imaju Nadal da podrsku Viktoru ,a onda svi seru o njima dvojici :P 

Pratili neko zavrsni turnir iz Londona ? 

Rafa sve tri pobjedio ide na boljeg iz duela Federer-DelP  , polufinale je u nedjelju u 15:00 .

Novak veceras igra u 21:00 ali je prosao dalje igrat' se sa Wawrinkom u nedjelju u 21:00 . 

VAMOS RAFA ! <3

• 2 sedmice kasnije...

Ovo je najsrecniji i najlepsi period za sve ostale ljubitelje sporta,gde konacno mozemo da odmorimo od gledanja tenisa 24 casa dnevno

• 1 mjesec kasnije...

Nije mi jasno šta je s Dodigom bilo u Australiji. Kaže vrućina mu u glavu udarila, a čovjek odrastao na ovom našem hercegovačkom kršu.

I šta mislite kolike su šanse da Džumhur prođe Bredricha?

Ana gura ka finalu :D Samo ova sledeca protivnica da je ne dobije,ona osvaja ovo .

Ana Ivanović preslišala Serenu Vilijams u plasirala se u četvrtfinale US OPENA!

Prije Australian opena :P , al svakako joj treba cestitati na ovom nisam ocekivao da ju itko osim Azarenke moze zaustavit.

U muskom dijelu ocekujem finale Novak i Nadal sve ostalo bi bilo iznenađenje,ja bi volio da Federer iznenadi i uzme [-O<

Kakav mec Wawrinke i Djokovica :D , Wawrinka nakon proslogodisnjih poraza na Australian i US openu u 5 setova napokon uspjeva pobjediti Djokovica.

stanislas zaista sjajan jucer.Nakon je pobjedio Novaka mada i ovaj drugi da je pobjedio ne bi bilo nezasluzeno.

Nadal u 4 seta bolji od Dimitrova.Nadam se da on ovo i uzima.

Federrer u prvom setu razbio Murraya.Sigurno je Roger u najboljoj formi od svih tenisera.Igra kao iz najboljih dana,servira vrhunski.Drago mi je zbog njega,taman sam mislio da je njegovo proslo.

Vjerovatno Nadal-Federrer polufinale i Rafa nece biti toliki favorit.Bit' ce to dobar mec i VAMOS RAFA!

Rafa ima velike probleme sa zuljevima na rukama .Ako to sanira osvaja ovo ,u suprotnom tesko .

Slažem se danas se u nekim situacijama moglo primjetiti da Rafa ne igra nabolje sto moze, ocito mu dosta smetaju zuljevi.

Dimitrov je sam sebi kriv sto nije poveo 2:1 u setovima imao set loptu na svoj servis i masi cisti forhend, da je poveo ko zna sta bi bilo.

Ako Nadal odigra kao danas mislim da ga Federer dobiva.....Ajmooo Roger !!!! :D

Ovako izgleda Nadalova ruka nije ni cudo sto ima problema

art-nadal-blisters-620x349.jpg

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.