Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

1148737_586902154689466_1060157886_n.jpg

Slika sve govori, svaki komentar je suvisan al eto da dodam da je moglo biti i vise da je imao mali maler ovdje 2 puta, jednom protiv Novaka 2011. Ovaj mu spasi 2 mec lopte u polufinalu i dobi nevjerovarnim potezima i u finalu mislim 2009 ne sjecam se tacno kada je vodio Del Potra prvo 1 0 a onda i s 2 1 ali onda je Argentinac odigrao mec karijere, nevjerovatnim forhendima je unistio Rogera do kraja meca i trijumfovao sasvim zasluzeno na kraju sa 3 2, sto je bio sok.

Ta su 2 poraza Fedexu jedni od najtezih u karijeri naravno poslije poraza od 3 2 protiv Davida Nalbandiana cini mi se u Australiji 2004 ili 05  u mecu u kojem je vodio sa 2 0. Vise srece ove godine za Rogera.

Nema mu se sta reci nego najveci ikad, a pritom ne mislim na visinu.

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 105,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jedan od najvecih je zavrsio karijeru. Ne samo teniska ikona, nego sportska. Covjek koji je imao toliko uticaja u svim sferama sporta, nesto kao Jordan, Schumaher, Usain Bolt, stari Ronaldo, Messi...

• Treniro te komsija Bogoljub a rekete kupio kod kineza za 4 marke. Ti si mislio da si treniro tenis

• kume, da si nastavio trenirati, sad si mogao vodati Barbaru Šegetin i imati malog Luku

Objavljene slike

Cekam cijelo vece ili jurto Rogera i evo sta dobijem.

Finally, there will be no match tonight because of the rain
The match is scheduled tomorrow, 2:30 PM Local time

• Autor

http://www.klix.ba/sport/tenis/roddick-federeru-ti-mozes-imati-sve-sebicni-gade/130828142

Dva velika rivala, ali dvije ljudine. Jedan se oprostio, drugi će vrlo vjerovatno uskoro to učiniti. Teško da će se ikad pojaviti neko ko će me privući tenisu kao što je to uradio Roger. Većeg za mene nema.

Tesko da ce Novak, ima Delpa, Murraya pa tek onda fnale, ako Roger prodje Rafu osvaja.

Volio bi da Federer i jos jednom pokaze da j najveci ikada, no realno tesko ce dobiti Nadala pogotovo na 3 dobivena seta. Od ostalih bi volio da Del Potro iznenadi, igrac koji moze mnogo no stalno ga muce neke ozljede :/ . Djokovica se nikako ne smije otpisati na GS turniru no izgleda da je opet  u padu forme

Roger prvo nek dodje do Rafe pa cemo vidjet :D 

• Autor

http://youtu.be/z82D_dBAA8Y

ovaj se ne zajebava

http://www.youtube.com/watch?v=2Hp-EArV6s8

Jedan je Roger. A taj atleta nek radi šta hoće.

http://www.youtube.com/watch?v=2Hp-EArV6s8

Jedan je Roger. A taj atleta nek radi šta hoće.

Roger je prdnuo u cabar :D 

Tesko da ce Novak, ima Delpa, Murraya pa tek onda fnale, ako Roger prodje Rafu osvaja.

Del Potro nije u stanju da veze dva dobro odigrana turnira. Evo ispao vec u 2. kolu od Hewitt-a. Novak lagano do polufinala.

Roger prvo nek dodje do Rafe pa cemo vidjet :D

rekoh ja da ce ispast Fedex

'Ko igra musko finale US Opena?

Nadal - Djokovic 

navijac sam Federera tako da me ne zanima plaho ko ce osvojiti US Open,fantasticni igraci u finalu i nek bolji i spretniji pobijedi.

RAFA MAJSTOREE  DERI GUZOVEE

Inace, Srbija je u finalu Dejvis kupa !

Posle danasnjih fantasticnih partija Noleta i Janka(sem u jednom gemu poslednjeg seta), pobedjena je reprezentacija Kanade sa 3:2.

U finalu, ponovo na domacem terenu protivnik ce biti Ceska. 

Federer bi trebao igrati u Beogradu povodom Davis Cup meca protiv Srbije  pocetkom februara. Problem je sto Roger cesto zna otkazati Davis Cupa, ako bude srece ispunice mi se zelja da vidim najboljeg ikad na djelu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.