28. februar 2014.12 god. comment_165965 de pojasni da se i ja ogrebem jbt Kviz u kojem pobjednik dobije dres po izboru, 20 pitanja, tko skupi najviše točnih odgovora pobjednik. Prijavi
28. februar 2014.12 god. comment_165989 Sljedeći tjedan bi trebao stić dres, s tim da ni kune/marke/eura neću dat, dovoljno mi je bilo znanje o Chelseaju. Drugi dres, nakon onog Essienovog iz 2010./11. A što se kviza tiče kako je bilo ispričaj mi malo, mislim kako su znali da nisi gluglao itd... Prijavi
28. februar 2014.12 god. comment_166007 A što se kviza tiče kako je bilo ispričaj mi malo, mislim kako su znali da nisi gluglao itd... Nije bilo zabranjeno guglati jer je čak i uz google bilo teško naći odgovor. Da dočaram težinu kviza, nakon 20 pitanja nas dvojica smo bili izjednačeni, pa se išlo na dodatna pitanja, prvo dodatno je bilo navesti tri igrače po kojima su nazvani majmuni u bristolskom zoološkom kasnih 90-ih, drugo dodatno da se nabroji što više igrača koji su na utakmici s Chelseajem zabili autogol, a da su prije ili nakon toga igrali za Chelsea. Prijavi
28. februar 2014.12 god. comment_166009 Pružila mi se prilika da kupim ovo čudo za 10 eura. Pa neka ostane za iduće zine, tko ga jebe. Kad već ove godine nije bilo za zimske kape. Uzet ću za koji dan. Prijavi
7. mart 2014.12 god. comment_166696 imate ovde neku nagradnu igru,sat Čelzija,vrednost skoro 400 funti http://haymarket.fft-win-special-edition-chelsea-fc-rotary-watch-worth-395.sgizmo.com/s3 popuni te i prijvaite se pa ko zna,možda neko od nas i dobije srećno Prijavi
8. mart 2014.12 god. comment_166728 popuni te i prijvaite se pa ko zna,možda neko od nas i dobije Možda i dobije, ali to može SAMO uz jedan mali preduvjet... ;) 4. Open to UK residents aged 18 or over Prijavi
8. mart 2014.12 god. comment_166743 Možda i dobije, ali to može SAMO uz jedan mali preduvjet... ;) 4. Open to UK residents aged 18 or over Prijavi
20. mart 2014.12 god. comment_168081 Evo novi u kolekciji matchworn Sent from my iPhone using Tapatalk Prijavi
27. mart 2014.12 god. comment_168915 Želim se i ovim putem zahvalit Gandalfu na prekrasnom poklonu, stvarno veliko hvala na zastavi i karti s utakmice Chelsea - Swansea.. Evo i slika (slikano je laptopom i pao je mrak pa se možda ne vidi najbolje) Kartu sam ubacio u uokvirenu sliku stadiona koju imam od prije: Zastava: Prijavi
27. mart 2014.12 god. comment_168916 Zahvaljujem mu se i ja ovim putem, zastava je fantastična. A jučer je došao i novi dres (ovaj sa profilne), tako da je bio i više nego dobar dan, zapravo bio je fantastičan dan. Prijavi
27. mart 2014.12 god. comment_168918 Gandalf ljudina mora se reci. Ja se nadam da ce moja sutra-prekosutra stici ipak sam u BIH :DZelim mu sve najbolje da ogleda jos mnogo utakmica kako Chelsea-a tako i drugih :DSent from my HTC One V using Tapatalk Prijavi
27. mart 2014.12 god. comment_168925 Gandalf je najveća ljudina ovdje od svih forumaša realno gledano i zbog toga i uživa respekt koji uživa. I treba. A ako ćemo iskreno, ništa ne može čovjeka ispuniti kao kada nekoga usreći ili mu izmami osmjeh na licu. Život pokazao. A ja sam večeras na nekoj jebenoj drogi, osjećam da mi u predjelu između gornjeg ruba rebara i srednjeg dijela abdomena tijelom kulja Kiseljak Sensation. Prijavi
28. mart 2014.12 god. comment_168957 Gandalf je bas jedan zapazeni clan foruma,ne samo po poklonima i po slikama iz prve ruke sa stadiona i ostalo,vec i po ponasanju,sto sam odmah zapazio,fin,odmeren,sa svima lepo diskutuje i lepo prica bez bilo kakvog vredjanja ili podbadanja,postavljanja iznad nekog od clanova. Sila od coveka rekao bih koliko mogu po nekim stvarima sa foruma da primetim. I takve ljude veoma postujem i cenim i uvek im zelim sve najbolje. Ziveo Gandalfe jos 100 godina. Prijavi
28. mart 2014.12 god. comment_168973 Gandalf je najveća ljudina ovdje od svih forumaša realno gledano... Ne bih rekao. Samo sam običan, normalan čovjek kao i svi drugi. Eto na sreću imam jedino mogućnosti pružiti si neke stvari u životu koje bi svima trebale biti dostupne da je ovaj svijet onakav kakav bi trebao biti. Navijam za ovaj klub svim srcem i znam koliko me nekad osobno neka obična sitnica uveseljavala pa se trudim, ako imam mogućnosti i drugim navijačima pružiti taj osjećaj. Ništa posebno... Ako svojim postupcima možda steknem i još pokojeg prijatelja, to je samo bonus. A tko zna možda se nekad netko i "oduži" za "dobro djelo" sukladno svojim mogućnostima. Recimo možda netko bude "turistički vodič" meni i mojoj obitelji kad jednom navratimo u Sarajevo, naprimjer. Davna nam je želja posjetiti taj grad... ;) Ne znam, meni su neke stvari jednostavo normalne i logične. Evo naprimjer anegdota sa zadnje tekme protiv Arsenala. Imao sam kartu viška za tu utakmicu i odlučio sam ju prodati pred stadionom. Malo sam prošetao okolo i vidio da se karte pošto je bila ogromna potražnja za njima, prodaju na crno i po 300 GBP (osobno bi dobrano namlatio te tipove, koji su toliko tražili za kartu)!! Mogao sam i sam prodati kartu za tolike novce da sam htio i samim tim podmiriti si trošak 4 noćenja u hotelu i tako "za džabe" biti u Londonu te dane, ali nisam, jer se to kosi s mojim moralnim principima. Nikad nebi mogao zarađivati na tuđoj ljubavi prema mom voljenom klubu i znam koliko bi meni samom bilo teško da ne mogu na stadion, osim da me netko "oguli do kože" za kartu. Stoga sam pogledao okolo i vidio jednog starog čiču koji je tražio kartu. Otišao sam do njega i prodao mu tu moju kartu viška za 80 GBP, iako je mene samog ona koštala 86 GBP. Čiča nije mogao vjerovati kad je čuo cijenu i oduševljeno je na brzinu platio i zahvalio se. Možda sam lud i naivan, ali meni je to čisto normalno... :> P.S. Imam još 4-5 zastavica "viška" pa ako netko treba koju neka se slobodno javi... Prijavi
28. mart 2014.12 god. comment_168974 Jao Gandalfe jesi namazan kao tu ljudina a samo oce da nas iskoristi kad postanemo poznati ;-)ПоÑлато Ñа C2105 уз помоћ Тапатока Prijavi
28. mart 2014.12 god. comment_168986 Ma za našeg čarobnjaka je sve rečeno, ne treba tu puno priče kad je čovjek od djela. Zanimljivo je kad on ide na tekme da mi ne gubimo :D Prijavi
28. mart 2014.12 god. comment_168999 Ma naravno gandalfe, tu sam ja kada budete dolazili u Sa :D Nego koliko se inace ceka ta posta iz HR u BiH ? Prijavi
28. mart 2014.12 god. comment_169001 Zanimljivo je kad on ide na tekme da mi ne gubimo :D Na Stamford Bridgeu. Tamo imam bolji omjer od Mourinha. :D Bio sam dosad 12 puta uz omjer 11-1-0 i gol razliku 29:9. ;) Izvan Stamford Bridgea je već druga stvar. Omjer je 0-1-1 uz gol razliku 2:3 u 2 utakmice. Ma naravno gandalfe, tu sam ja kada budete dolazili u Sa :D Nego koliko se inace ceka ta posta iz HR u BiH ? 3-4 dana valjda. Prijavi
28. mart 2014.12 god. comment_169007 Baš suprotno. U gostima još nisu pobijedili kad sam ih gledao. Galatasaray 1-1, Man. City(na Wembleyu) 1-2. Prijavi
28. mart 2014.12 god. comment_169010 Nego koliko se inace ceka ta posta iz HR u BiH ? Načekaćemo se, negdje sam pročito da te međunarodne pošiljke dođu za negdje od 7-30 dana. Ali vrijedi čekati :sal: Prijavi
28. mart 2014.12 god. comment_169015 Nisi me shvatio :D Uvijek domacin izvuce poene sa njihovih stadiona kada ih gledas :D Prijavi
29. mart 2014.12 god. comment_169044 Načekaćemo se, negdje sam pročito da te međunarodne pošiljke dođu za negdje od 7-30 dana. Ali vrijedi čekati :sal:stiglo meni maloprije tako da i vi mozete ocekivat dns sutra. Da se zahvalim opet Gandalfu :) Sent from my HTC One V using Tapatalk Prijavi
29. mart 2014.12 god. comment_169050 stiglo meni maloprije tako da i vi mozete ocekivat dns sutra. Da se zahvalim opet Gandalfu :) Sent from my HTC One V using Tapatalk Koliko te poštarina došla? Prijavi
29. mart 2014.12 god. comment_169052 Koliko te poštarina došla? 0.00 zahvaljujuci Gandalfu. Ali mislim da je njega ispalo nekih 10 do 15 kuna? Ne znam :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.