Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Dresovi, oprema i navijacki rekviziti

Istaknuti odgovori

Trebali bi od para koje nama daju odvojiti par miliona da im neko napravi neki logo i natpis ljepši da se ne brukaju. Ljepši font ja birao za prezentacije na faksu.

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 228,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pool vec izbacio novi dres a mi ne znamo ni ko ce nam sponzor biti. Jebemtizenomajku. Igram fp ligu s par jarana. U dres se kladili. Imam 45 bodova prednosti 4 kola prije kraja. Uzet ce mi k

• Da se samo pohvalim šta sam danas na terminu nosio

Objavljene slike

39 minutes ago, chiba said:

i ponovo smo izgleda jedva isčupali, piše se da je na godinu dana uz opciju produžetka

Ja ispadam kao advokat ove nase uprave a to mi uopste nije cilj.
Neki dan sam, mislim Wiseyu, pisao o poslovanju pa sam spomenuo da je zanimljiva tema FOC tj sponzor na dresu, mozes istraziti ako te zanima, opet kazem vrlo zanimljiva tema.
Uglavnom, nije da ponuda nedostaje, ima ih itekako, preko ljeta smo ‘skoro’ potpisali sa dva sponzora, na kraju se izjalovilo. Zasto se ne potpisuju visegodisnji ugovori razlog je vrlo jednostavan: nismo u najboljoj pregovarackoj poziciji. Nasi zele da dobiju priblizno kao Arsenal/Liverpool a to uz nase osrednje rezultate je nemoguce. Nece niko platiti 80mil po sezoni bez Europskog fudbala, a nasi se nadaju (a i teze) da ce postati redovni u Europi i da ce biti title kontenderi svake godine. E sad zamisli nasi ove godine potpisu ugovor za dresove vrijedan 200miliona na 5 sezona i to je kao wow a ustvari to je 40mil po sezoni. I mi u tih 5 sezona osvojimo 2 lige, dodjemo do 1/2 finala LP , uzme se koji kup, konstantno igras Europu… i odjednom tih 40mil je nista. Lako je sada Arsenalu naci sponzora koji je platiti koliko treba, prije nije bilo tako.

Dok ne dodju ti rezultati, nasi rade kratkorocno i izvlace maksimum iz jednogodisnjih ugovora. Ima tu jos stvari oko toga, opet kazem koga detaljnije zanima nek malo istrazi.

Razlog zasto kazem da je ovo zanimljiva tema je to sto se i u ovoj situaciji vide ambicije kluba/uprave. Naravno ko zeli da vidi. Ko ne zeli nece ni vidjeti. 

Ne sjecam se da je Arsenal i kad nije igrao evropu imao ovako posrane sponzore kao mi. Na kraju radije bih da ih nemamo nikako barem dres cistije izgleda i vrlo vjerovatno da bi se kao takav i prodao za koji broj vise. 

@Bari

ja sam samo konstatovao cinjenice, odnosno preneo info...nisi me razumeo

ali ako moram da dam svoje misljenje

mislim da svaki cilj u poslovanju ne sme biti beskrajan i nepromenljiv...ili sto bi reko brat brus li "budi kao voda"

ispada sad ko da su novi vlasnici izmislili toplu vodu, pa ne moras.biti doktor sa harvarda da vidis nesto sto je toliko prosto, normalno je da niko u tom svetu nece da ti da pare na lepe oci, pa nije to burazeska srpska drzava, da ti vlast sredjuje sponzore

oni su i sami direktnk krivi za ovu situaciju jel su uspostavili taj neki sistem sa ovim sportskim direktorima, bez menadzera, a vala hvalili su se kako su doveli i na drugim poljima najbolje strucnjake, gotovo sam uveren da su pompezno najavili nekog bivseg komercijalnog/finansijskog direktora dal su ga bese pokupili iz Liverpula, ne secam se

na kraju smo zavrsili tri sezone bez prihoda od glavnog sponzora na dresovima, da sami sebe prijavljujemo FA...i to su isto cinjenice

nije ti to jebani NBA gde nema ispadanja, gde u jednom gradu imas jedan, jako retko dva kluba i gde je sav novac od reklama i sponzora skoncentrisan uglavnom na jednu fransizu po gradu/drzavi

u premiershipu samo oko Londona i Londonu ima 5-7 klubova, i svako ce da gleda da ti uzme skalp, a u LS vodi samo 4 mesta

ok, kapiram hteli su ugovor od 50 miliona po sezoni, stabilan, dugorochan ali to se nije desilo, ono jebe im se, prodace nekog Galagera i obrnuce pare, koga briga na kraju krajeva odakle stizu novci

Ukoliko se pogledaju brojevi ovaj deal je dobar. 

Mislim da je u pitanju cca 50 miliona funti za sezonu sto je dobro. Mislim da jedino City, United i mozda Lpool uzimaju vise te da su oni na 60 mil. funti po sezoni (ispravite ako grijesim). Mislim da je cak arsenal i tu ispod nas

Nisu losi ni ti ugovori za jednu sezonu, pogotovo ako ima opcija produzenja, jedino sto je lose je kad naprave bas ovako neki ruzan font to su mogli ljepse uraditi

ja koliko sam shvatio nama je circle internet group, developer ovog usdc sponzor i oni reklamiraju usdc, nadam se da će skloniti to usdc koji je plain helvetica font i staviti samo svoj logo circle što bi predobro izgledalo

nadam se da je ovo privremeno kao ono što barca ima kad neki od spotifaj izbođača izbacuje novi album pa onda oni skinu spotifaj logo i stave detalj sa albuma

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.