Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Dresovi, oprema i navijacki rekviziti

Istaknuti odgovori

ko je kupio one patike i gde su kupljene i naravno koliko kostaju :D one sto su na fb okacene?

548373_578243698909908_250629615_n.jpg

Ma pricajte vi sta hocete, meni su tene odlicne ! Neznam sta vam je toliko ruzno na njima 

• 3 sedmice kasnije...
  • Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 228,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pool vec izbacio novi dres a mi ne znamo ni ko ce nam sponzor biti. Jebemtizenomajku. Igram fp ligu s par jarana. U dres se kladili. Imam 45 bodova prednosti 4 kola prije kraja. Uzet ce mi k

• Da se samo pohvalim šta sam danas na terminu nosio

Objavljene slike

Ma pricajte vi sta hocete, meni su tene odlicne ! Neznam sta vam je toliko ruzno na njima 

Sve osim špiceva...  :D

46 funti = 410kn, 105 KM, 6300 dinara (ja mislim da je to otprilike tako nešto, za kune sam siguran, sad ovo ne znam jel 100% točno)

jel bi mogao i meni sta nabaviti?

Evo kad ovo svoje probam narucit onda ti javim, ovo ce mi biti prvi put pa da vidimo jel funkcionira, ako sve bude po planu, nema nikakvih problema :)

ok moze, onda mi javis kako je proslo :)

ok moze, onda mi javis kako je proslo :)

Naručeno je, 7 stvari sam naručio, platio 1228kn, cca. 160€ , poslikat ću stvari i stavit kad ih dobijem, očekujem ih do petka jer je expressna dostava, nisam mogao standardnu pa je to u razmaku od 1-4 dana

Naručeno je, 7 stvari sam naručio, platio 1228kn, cca. 160€ , poslikat ću stvari i stavit kad ih dobijem, očekujem ih do petka jer je expressna dostava, nisam mogao standardnu pa je to u razmaku od 1-4 dana

opa, odriješio sei kesu ;) :D ajde nestrpljivo čekam da vidim sta ce doci :D

Dao sam dosta para, ali nije mi žao, za to sam i planirao dati te novce.. Diablo to ti je sa službenog chelsea megastorea

to preko kartice si speglao ili?

Joj što smo ja i Benjo maloprije gledali na megastore stranici dobrih majica i tako tih džidža.. Sad imaju neku akciju, idu 2 majice za 25 funti. Mogao bih to uzet možda, vjerovatno na EU nema poštarine.

Joj što smo ja i Benjo maloprije gledali na megastore stranici dobrih majica i tako tih džidža.. Sad imaju neku akciju, idu 2 majice za 25 funti. Mogao bih to uzet možda, vjerovatno na EU nema poštarine.

Nema carine u EU, a ima naravno postarina :D

A majice ne vidim smisla kupovati, kada mozes samo poslati da ti izrade iste takve u nekim shopovima za u pola manje ;)

Nemam pojma koliko pratiš no ovo nije novitet u ponudi na megastoru.

to preko kartice si speglao ili?

Da, mora tako, ne može se platiti pouzećem već karticom..
Wisey ta akcija traje već dosta dugo, ali to su kratke majice, a sad će zima :)

Da, da, znam da je neko vrijeme već ponuda al ja dosad nisam bio u EU pa nisam ni razmišljao o tome pretjerano. :P

Jedino što ja hoću jest majica sa uspomenom na München, a takve nemaju baš.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.