Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Dresovi, oprema i navijacki rekviziti

Istaknuti odgovori

pa jesu li prije 2006/2007 godine igrali protiv evertona?

pa i sam skontas ako protivnik nosi bijelo automatski znas da ti moras neku drugu boju uzeti

Sent from space

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 228,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pool vec izbacio novi dres a mi ne znamo ni ko ce nam sponzor biti. Jebemtizenomajku. Igram fp ligu s par jarana. U dres se kladili. Imam 45 bodova prednosti 4 kola prije kraja. Uzet ce mi k

• Da se samo pohvalim šta sam danas na terminu nosio

Objavljene slike

Bas zato sto mi je bila cudna ova kombinacija dok sam gledao utakmicu i zato sto su neki rekli da smo igrali u ovoj kombinaciji,proverio sam. Nismo igrali ni protiv Evertona u ovoj kombinaciji,ni protiv Norwicha. Protiv Evertona smo igrali u crnim dresovima,a protiv Norwicha Beli dres,beli sorc. 

A ova kombinacija mi se bas svidja. 

Ovo su naj ljepši dresovi trenutno. 

I najozbiljnije su igrali u njima. Pun pogodak i vizuelno i ucinak u njima :D 

Igrali su već  u ovakvoj kombinaciji dresova

Jesu igrali ove sezone u ovim 'nizozemskim' bijelim dresovima, ali bijela majica - bijeli šorc.

Jel ovo neki poseban plavi šorc. Meni se ne čini da je ovo plavi šorc od domaćeg standardnog dresa zbog ovih crvenih detalja na njemu.

Ne mogu da vjerujem da ovaj plavi šorc što su jučer nosili nije uopće u prodaji, nema ga na megastoreu.

Jc7vzfo.jpg

pa ovo je plavi domaci sorc, a i ti cae ko dijete

Zašto lupaš i ti nekada bezveze Spaha. Ovo na njima nije plavi domaći šorc. Pogledaj ovo što sam označio. Grb je dvobojan  i plus ovi crveni rubni detalji. To nije šorc od domaćeg dresa. Šorc domaćeg dresa ima grb sa svim bojama kako i jest i nema ovaj crveni rubni detalj. Plavi šorc kojeg su jučer nosili - nema ga u prodaji. Uz domaću garnituru možeš naručiti standardni plavi šorc, a uz gostujuću standardni bijeli šorc. U ponudi nema ovoga sa slike. E to mi je čudno. Lampard, znaš li ti šta više o ovome?

dJWMnNO.jpg

Krivo smo se razumjeli ti si mislio na ovu garnituru dok sam ja mislio općenito.

A možda su im te nove dodatna opcija pa nisu puštene u prodaju.Ili su dodatak koji uopće neće niti biti u prodaji već samo za iznimne situacije kao i na posljednjoj utakmici

• 4 sedmice kasnije...

dresovi su odlicni, iskreno bih volio da takvi budu, samo to oko vrata da je plavo a ne crno, dosta mi je crne boje

povratak zutih dresova, to se cekalo od 2009. godine

Fantasy kreacija dresovi neće biti ovakvi što je C stavio a od kud mu ekskluziva to zna samo on

Da no otkuda slika zaista potječe ???

No hajd provjeim ti točno u adidasu pa javim (znam neke ljude koji rade tamo) pa ako su dobili u katalogu reći će mi

Moj dres ima akciju sada... za svaki kupljen dres,pleyer verzija dobijas  sorc gratis,za svaku kupovinu preko 44 e,dobijas valjda 10% popusta... Lepo,nema sta,samo para fali :D 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.