Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Dresovi, oprema i navijacki rekviziti

Istaknuti odgovori

Stiglo ovo iz megastorea u rekordnom roku od 7 dana, iako su rekli da treba 7-10 RADNIH dana.

Na papiru koji sam dobio i s kojim ću podići pošiljku piše da je poslan paket iz DE. Mislim da je to, po svim pravilima, Njemačka. Je li moguće da od tamo šalju?

Pa normalno da će iz Švabenzi, jbg ipak je to ordžnal adidas iz navedene zemlje

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 228,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pool vec izbacio novi dres a mi ne znamo ni ko ce nam sponzor biti. Jebemtizenomajku. Igram fp ligu s par jarana. U dres se kladili. Imam 45 bodova prednosti 4 kola prije kraja. Uzet ce mi k

• Da se samo pohvalim šta sam danas na terminu nosio

Objavljene slike

Evo da ovdje malo i ja predstavim svoju kolekciju.

Od prijašnjih dresova Torresa, Lamparda, Hazarda i trening majica svojoj kolekciji sam pridružio ovo:

1463185_419910278138487_1158613941_n.jpg

A uz to djevojka se potrudila da u sobi imam i ovo:

http://prntscr.com/2r0yxd

preslikaci.net?  :smile:

• 2 sedmice kasnije...

ti zuti su opet drugaciji, kakva kragna i ti sl fazoni, pa necemo arsenal kopirati

hahahhahaha, pa ovaj adidasov template za sljedeću sezonu koristiće pola svijeta, a real će imat ovakve roze gostujuće

hahahhahaha, pa ovaj adidasov template za sljedeću sezonu koristiće pola svijeta, a real će imat ovakve roze gostujuće

kakve veze ima chelsea sa adidasom? nas sponzor je abidas

Chelsea bi nakon isteka ugovora s Adidasom treba razmisliti o Nike koji radi kvalitetnijie dresove. Osobno prema Barcinim dresovima se mjerim.

Koliko puta su mi oprani u mašini za rublje, a nikad ni najmanjeg znaka oštećenja.

Amerikanci su to. Oni znaju posao.

Ja svoje od Chelsea inace ovako perem

ru%C4%8Dno-pranje-rublja-610x225.jpg

i jos nije nikad doslo do ostecenja, a stariji je dres vec... tako da mislim da ipak trebamo ostat na Adidasu

Chelsea bi nakon isteka ugovora s Adidasom treba razmisliti o Nike koji radi kvalitetnijie dresove. Osobno prema Barcinim dresovima se mjerim.

Koliko puta su mi oprani u mašini za rublje, a nikad ni najmanjeg znaka oštećenja.

Amerikanci su to. Oni znaju posao.

dobro govoris zato i ima od deset najboljih i najvecih klubova 2 nike a ostali adidas ili nesto trece... Ukljucujuci reprezentacije, njemacka, spanjolska, argentina, francuska....
Sljedeći tjedan bi trebao stić dres, s tim da ni kune/marke/eura neću dat, dovoljno mi je bilo znanje o Chelseaju.
Drugi dres, nakon onog Essienovog iz 2010./11.

Sljedeći tjedan bi trebao stić dres, s tim da ni kune/marke/eura neću dat, dovoljno mi je bilo znanje o Chelseaju.
Drugi dres, nakon onog Essienovog iz 2010./11.

de pojasni da se i ja ogrebem jbt

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.