Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Dresovi, oprema i navijacki rekviziti

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 228,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pool vec izbacio novi dres a mi ne znamo ni ko ce nam sponzor biti. Jebemtizenomajku. Igram fp ligu s par jarana. U dres se kladili. Imam 45 bodova prednosti 4 kola prije kraja. Uzet ce mi k

• Da se samo pohvalim šta sam danas na terminu nosio

Objavljene slike

ma tamo kad pošta stigne to je radost za čitavo selo

Pušite mi ga, ja sam svoju zastavicu dobio :P i opet hvala Gandalfu, sad se mogu kurčit da imam nešto sa Bridgea ;)

Kakvo Sarajevo? Kakvi kurci palci pored Tesnja i Bijeljine. Inace dobio sam i ja kartu Chelsea-Swansea ovo mi je nesto najbolje. Sad sam se hvalio jaranima.

:D

Kad ce meni nesto chika Gandalf poslat :D 

Inace dobio sam i ja kartu Chelsea-Swansea ovo mi je nesto najbolje. Sad sam se hvalio jaranima.

:D

Ja sam još dobio brošuru kako doći do stadiona, raspored utakmica, i nešto još o stadionu, nisam stigo jo da je pročitam al zanimljivo je.

Boga mu bogovog jebem. Ne mislim na Svevisnjeg nego na rimskog nekog boga. Recimo Merkura da dusu ne ogrijesim. Pojavljuje se Siptar El Karino na vise CFC plakata nego Bosingwa slika s pokalom Lige prvaka. Ne mogu mu one face pjegave. Da Bog da sve torresoljupke budu guzene u dupe od strane Mr. Biga, a sve torresoljupci izdegeneceni iza skole. Pa sta je ovo, nista bez njeg ne moze proci. Cak se i Lamps i Terry mogu izostaviti zbog kurcoprimca parazita. Oco je posast. Busquetsa obozavam u odnosu na njeg. Hitler nogometnih travnjaka eto sta je. Fuad Backovic Deen nogometne elite. To je on.

10174828_724974237523084_1117495396_n.jp

xD xD Evo naše legende... Vjerovatno će ostati još jednu sezonu ili možda čak ispoštovati ugovor do kraja, tj još dvije sezone.

To bi baš bilo cool. Znači još dva puta bi ga gledali u sličnom izdanju kako reklamira naše dresove... :D :D

Zar nije cool..

Evo reklame...

https://www.youtube.com/watch?v=K44k9GTx6nc#t=13

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.