27. april 2014.12 god. comment_173107 Znao sam da ću se zajebat što ću napisati da ide curi :D Jebiga, sad sam vječno obilježen kao papučar :D Prijavi
27. april 2014.12 god. comment_173109 Znao sam da ću se zajebat što ću napisati da ide curi :D Jebiga, sad sam vječno obilježen kao papučar :D I Adolf je imao Evu. Ne daj na sebe, ostani čvrst! Prijavi
27. april 2014.12 god. comment_173130 Ma vidi ti ovdje sve jebač do jebača, prozivanje na račun Führera što uzima curi poklon. Ko da vi ne biste htjeli da vam neko pošalje Drogbin dres, ha da. :P Prijavi
27. april 2014.12 god. comment_173131 i krv ti jebem ja gledam kako sebi da kupim dres, kako da sakupim para a on kupuje ženskoj osobi pa to nije papuča to je Prijavi
27. april 2014.12 god. comment_173144 Ma vidi ti ovdje sve jebač do jebača, prozivanje na račun Führera što uzima curi poklon. Ko da vi ne biste htjeli da vam neko pošalje Drogbin dres, ha da. :P Wisey evo ti pomagalo da se lakše fuhreru uližeš u guzu. :P Namaži ovime i neće bit nikakvog analnog otpora tvom elegantnom ulasku. :D Prijavi
27. april 2014.12 god. comment_173147 Wisey evo ti pomagalo da se lakše fuhreru uližeš u guzu. :P Namaži ovime i neće bit nikakvog analnog otpora tvom elegantnom ulasku. :D Brate ja koristim ovo: Al bez jebe, Führer ovo iskusno rješava :D Prijavi
7. maj 2014.12 god. comment_174363 Nažalost ugrozit će naše mjesto najjače engleskog branda koji ima ugovor s Adidasom :/ Manchester United se vraća na Adidas, astronomske cifre su u pitanju Prema informacijama iz Engleske, Đavoli će potpisati ugovor sa Adidasom po kojem će dobijati 60 miliona funti godišnje Prethodni period bio je veoma turoban za Mančester Junajted - od letošnjeg odlaska ser Aleksa Fergusona sve je krenulo nizbrdo, pa su Crveni đavoli doživeli da se grčevito bore za 6. poziciju, koja vodi u Ligu Evrope, što je do skora bilo nezamislivo. Uprkos svemu tome, veličina kluba nikad nije dovedena u pitanje, pa je Junajted, kako javlja Dejli Mejl, na putu da obori svetski rekord u sponzorskom ugovoru s dobavljačem sportske opreme! Kako pišu Englezi, Mančester je u pregovorima sa nemačkim gigantom Adidasom, a dogovor bi vrlo brzo trebalo da bude postignut, i po njemu će slavni engleski klub dobijati 60 miliona funti po sezoni, ili oko 73 miliona evra. Primera radi, Arsenal je nedavno potpisao sjajan ugovor s Pumom po kojem će dobijati upola manje - 30 miliona funti godišnje. Inače, Junajtedu leta 2015. godine ističe destogodišnji ugovor s Najkijem, vredan ukupno 300 miliona funti, a isti izvor navodi da su Amerikanci želeli da nastave saradnju, i da dupliraju svoja davanja klubu s Old Traforda, ali su u poslednje vreme počeli da oklevaju, verovatno zbog lošijih rezultata Đavola, što će iskoristiti Adidas. Mančester Junajted je nosio Adidasove dresove 12 godina - od 1980. do 1992, a upravo s kraja ove saradnje datira ovaj zanimljiv dres koji možete videti na slici. Na kraju, jedna od prednosti Adidasa je i to što su čelnici ove kompanije spremni da pristanu da Junajted ima slobodu da pronađe drugog partnera za modni brend, a to će verovatno biti japanski Uniklo (Uniqlo), koji je postao globalno poznat po sklapanju saradnje s Novakom Đokovićem. Prijavi
2. juni 2014.12 god. comment_176349 meni su ovu sezonu iza nisi bile ljepse majce i sve, mislim na ovo sto se tice treninga. Prijavi
13. juli 2014.12 god. comment_180761 Nova trening oprema (sezona 2014-15). Šta se vama od ovog sviđa i šta biste voljeli pridodati svojoj kolekciji? Prijavi
13. juli 2014.12 god. comment_180763 Iskreno jedino mi se ova trenerka sviđa. Ostalo ama baš nikako. Ružno im stoji ta nebesko plava boja na trening dresovima, uopšte mi se ne dopada.. Prijavi
13. juli 2014.12 god. comment_180764 Samo royal blue, nista ova fensi svijetlo plava Man City varijanta. Prijavi
14. juli 2014.12 god. comment_180857 ma to je trening varijanta pa trebaju nesto izmjeniti kako bi prodali inaceSent from my RM-875_eu_hungary_298 using Tapatalk Prijavi
18. juli 2014.12 god. comment_181355 Brat i snajka mi kupili dres sada kada su bili na letovanju :D Ona je birala,bolje nije mogla izabrati. ^_^ Jeste da je Hazard promenio broj,ali nema veze :D Prijavi
18. juli 2014.12 god. comment_181359 Mislis nije mogla gore izabrati, od svih igraca uzmu onog koji je promijenio broj haha Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.