Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Dresovi, oprema i navijacki rekviziti

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 228,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pool vec izbacio novi dres a mi ne znamo ni ko ce nam sponzor biti. Jebemtizenomajku. Igram fp ligu s par jarana. U dres se kladili. Imam 45 bodova prednosti 4 kola prije kraja. Uzet ce mi k

• Da se samo pohvalim šta sam danas na terminu nosio

Objavljene slike

Ma vidi ti ovdje sve jebač do jebača, prozivanje na račun Führera što uzima curi poklon. Ko da vi ne biste htjeli da vam neko pošalje Drogbin dres, ha da. :P

Ma vidi ti ovdje sve jebač do jebača, prozivanje na račun Führera što uzima curi poklon. Ko da vi ne biste htjeli da vam neko pošalje Drogbin dres, ha da. :P

Wisey evo ti pomagalo da se lakše fuhreru uližeš u guzu. :P Namaži ovime i neće bit nikakvog analnog otpora tvom elegantnom ulasku. :D 

Nivea-krema-za-lice-75ml.jpg

Wisey evo ti pomagalo da se lakše fuhreru uližeš u guzu. :P Namaži ovime i neće bit nikakvog analnog otpora tvom elegantnom ulasku. :D

Nivea-krema-za-lice-75ml.jpg

Brate ja koristim ovo:

Mast-protiv-hemoroida_199617589.jpg

Al bez jebe, Führer ovo iskusno rješava :D

Nažalost ugrozit će naše mjesto najjače engleskog branda koji ima ugovor s Adidasom :/

$T2eC16J,!yME9s5qF3WPBRkKyIMYDg~~60_35.J

Manchester United se vraća na Adidas, astronomske cifre su u pitanju

Prema informacijama iz Engleske, Đavoli će potpisati ugovor sa Adidasom po kojem će dobijati 60 miliona funti godišnje

Prethodni period bio je veoma turoban za Mančester Junajted - od letošnjeg odlaska ser Aleksa Fergusona sve je krenulo nizbrdo, pa su Crveni đavoli doživeli da se grčevito bore za 6. poziciju, koja vodi u Ligu Evrope, što je do skora bilo nezamislivo.
Uprkos svemu tome, veličina kluba nikad nije dovedena u pitanje, pa je Junajted, kako javlja Dejli Mejl, na putu da obori svetski rekord u sponzorskom ugovoru s dobavljačem sportske opreme!
Kako pišu Englezi, Mančester je u pregovorima sa nemačkim gigantom Adidasom, a dogovor bi vrlo brzo trebalo da bude postignut, i po njemu će slavni engleski klub dobijati 60 miliona funti po sezoni, ili oko 73 miliona evra. Primera radi, Arsenal je nedavno potpisao sjajan ugovor s Pumom po kojem će dobijati upola manje - 30 miliona funti godišnje.
Inače, Junajtedu leta 2015. godine ističe destogodišnji ugovor s Najkijem, vredan ukupno 300 miliona funti, a isti izvor navodi da su Amerikanci želeli da nastave saradnju, i da dupliraju svoja davanja klubu s Old Traforda, ali su u poslednje vreme počeli da oklevaju, verovatno zbog lošijih rezultata Đavola, što će iskoristiti Adidas.
Mančester Junajted je nosio Adidasove dresove 12 godina - od 1980. do 1992, a upravo s kraja ove saradnje datira ovaj zanimljiv dres koji možete videti na slici.
Na kraju, jedna od prednosti Adidasa je i to što su čelnici ove kompanije spremni da pristanu da Junajted ima slobodu da pronađe drugog partnera za modni brend, a to će verovatno biti japanski Uniklo (Uniqlo), koji je postao globalno poznat po sklapanju saradnje s Novakom Đokovićem.
  • 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

atEHevi.jpg

Iskreno jedino mi se ova trenerka sviđa. Ostalo ama baš nikako. Ružno im stoji ta nebesko plava boja na trening dresovima, uopšte mi se ne dopada..

Brat i snajka mi kupili dres sada kada su bili na letovanju :D Ona je birala,bolje nije mogla izabrati. ^_^ 10500340_10202334794394380_739315440114210488233_10202334794754389_1671020202458

Jeste da je Hazard promenio broj,ali nema veze :D 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.