Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Dresovi, oprema i navijacki rekviziti

Istaknuti odgovori

Poklonu se u zube ne gleda,a snajki sve oprastam :P 

Stvarno su me iznenadili.

PS.Bolje i Hazard sa 17. nego kao sto kaze Torresinho da je Torresa uzela. hahaha 

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 228,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pool vec izbacio novi dres a mi ne znamo ni ko ce nam sponzor biti. Jebemtizenomajku. Igram fp ligu s par jarana. U dres se kladili. Imam 45 bodova prednosti 4 kola prije kraja. Uzet ce mi k

• Da se samo pohvalim šta sam danas na terminu nosio

Objavljene slike

Ekipa jel itko narucivao novi dres ? Odakle se najbolje isplati s obzirom na kvalitetu ,,, možda "moj dres" ? 

Ekipa jel itko narucivao novi dres ? Odakle se najbolje isplati s obzirom na kvalitetu ,,, možda "moj dres" ? 

ma moj dres najbolje, uzmes i rahat, ko da ces nesto i pretjerano nosati dres, dovoljno sasvim da ga obuces par puta, operes i tako u krug

ja sam uzeo dres od torresa tj nazad pise el nino i broj 9 jos kad je bila sezona 11/12 i to mi je najveca greska u zivotu, ali nebitno to, dres je i dalje ko nov, valjda sto ga nikad nisam oblacio ili je bas dobre kvalitete ne znam

Samo pazi kako ga pereš, čuo sam da se ti brojevi iza i imena znaju onako skupit pa budu kao naborani ako ih pereš u perilici, ili ih peri na ruke ili u perilici, al na najslabije

ma moj dres najbolje, uzmes i rahat, ko da ces nesto i pretjerano nosati dres, dovoljno sasvim da ga obuces par puta, operes i tako u krug

ja sam uzeo dres od torresa tj nazad pise el nino i broj 9 jos kad je bila sezona 11/12 i to mi je najveca greska u zivotu, ali nebitno to, dres je i dalje ko nov, valjda sto ga nikad nisam oblacio ili je bas dobre kvalitete ne znam

Ajde bar si priznao ;)

Kontam da je ovaj dres sto sam ja dobio isti kao sto "moj dres" salje. Verujem da je istog kvaliteta, brat ga je platio 10e u Turskoj u Kusadasiju, prodavac je trazio 35,tako da ko zna koje su tu seme :)

Kontam da je ovaj dres sto sam ja dobio isti kao sto "moj dres" salje. Verujem da je istog kvaliteta, brat ga je platio 10e u Turskoj u Kusadasiju, prodavac je trazio 35,tako da ko zna koje su tu seme :)

Nije, vjeruj mi.. I tih 10 eura je skupo. Na osnovu etikete na kojoj se nalazi naš grb odmah sam prepoznao da je to dres sa pijace, i ti dresovi se proizvode u Turskoj. MOJ DRES šalje dresove sa svim etiketama koje su identične kao na originalu, a dresovi dolaze direkt iz Hong Konga. Ne znam kakva je kvaliteta tog pijačnog, ali za MOJ DRES imam samo riječi hvale.
Kad sve sabereš, dres je dres i niko ti neće gledati je li original ili ne, sve dok izgleda kao original a ne da ti na leđima piše LAMPART :D

Nije, vjeruj mi.. I tih 10 eura je skupo. Na osnovu etikete na kojoj se nalazi naš grb odmah sam prepoznao da je to dres sa pijace, i ti dresovi se proizvode u Turskoj. MOJ DRES šalje dresove sa svim etiketama koje su identične kao na originalu, a dresovi dolaze direkt iz Hong Konga. Ne znam kakva je kvaliteta tog pijačnog, ali za MOJ DRES imam samo riječi hvale.
Kad sve sabereš, dres je dres i niko ti neće gledati je li original ili ne, sve dok izgleda kao original a ne da ti na leđima piše LAMPART :D

Da,da sto jest jest.  Sto se tice etikete,bila je,samo je brat skinuo,a to mi je krivo bas me zanimala kakva je. Materijal je ok, grb siven sada koliko je to po oceni neki kvalitet,ko ce ga znati. :D Bitno je da je sve normalno, a sto se tice stranice "Moj Dres" nisam mislio da im potcenjujem rad,sta vise svima ispricam za njih zato sto mi deluju ok momci. 

To sto kazes za 10e je puno,to ti je kao oni likovi sto idu pa prodaju naocare za 35e, kasnije sam kupio za 5 eura 2 naocara drugovima :D Bio sam malo nacirkan,raspolozen i sprdao se sa ovim likom sto ih prodaje. Mada je i on tu na dobitku sigurno.

KAko drugacije nego ponosno :D

Nisam ja od onih sto pate da imaju originale i furaju samo "potpisane" stvari. :D

Da.. Koliko god spustiš cijenu, znaj da je prodavac i dalje u dobrom plusu, jer ti inače ne bi prodao po toj cijeni. A ti dres nosi ponosno, niko te neće pitati je li original.

ja uvijek pitam je li original...

I ja... Ne bih mogao na sebe nesto fake staviti nema sanse da dodam uz to.

Pazi da nekog ne uvredis ovim. 

Ah znam, bez uvrede ikome, samo tako ja radim

Znao sam da nisi imao nameru,ali jbg, nekada moze da ispadne i lose... Mene neces uvrediti time,ali ko zna,mozda nekog pogodi. 

I ja... Ne bih mogao na sebe nesto fake staviti nema sanse da dodam uz to.

Samo original, made in Turkey, švercovano preko Bugarske :'D

I don't like it.

I like it. Very much.  ;)

Konačno, još od Umbro vremena, da mi se sviđaju sva 3 dresa u jednoj sezoni.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.