Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Dresovi, oprema i navijacki rekviziti

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 228,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pool vec izbacio novi dres a mi ne znamo ni ko ce nam sponzor biti. Jebemtizenomajku. Igram fp ligu s par jarana. U dres se kladili. Imam 45 bodova prednosti 4 kola prije kraja. Uzet ce mi k

• Da se samo pohvalim šta sam danas na terminu nosio

Objavljene slike

1497023_.jpg

Tako jednostavni, a tako fantasticni. Uvek se i posle toliko godina odusevim dizajnom ovih dresova.

Umbro je oduvek znao da pravi najbolje dresove i to jos uvek rade samo sto ih kupi Nike i sad gotovo

E imam jedno pitanje za korisnike iz HR.

Pošto je Hrvatska od 1.7. članica EU, na snagu je došao novi način plačanja robe koja se uvozi izvana.

Zanima me ovako. Koliko bi me koštali dodatni dresovi da narucim dres preko chelsea megastore-a. Sam dres + dostava dpđe me 105 eura. Jel zna tko kolika bi još išla trošarina itd. na tu cijenu?

Nisam te baš skužio, ali ću ti reći moje iskustvo, pa ti možda pomogne. Ja sam naručio iz UK kopačke i izašlo me točno 500kn kopačke + dostava (u cijenu kopački uračunat PDV) i to je bilo sve, platio sam preko paypala i paket samo preuzeo, nisam dodao ni kune, a planiram naručit par stvari sa megastorea i konačna cijena ti je ona kada odeš u basket (košaricu) i pogledaš dolje gdje ti piše onako boldana cijena, e to je to

Aha. Znači konačnih 105 €.

Pitam zato da se ne iznenadim sa dodatnim troškovima. :/ Jer zadnji puta kad sam naručivao preko megastorea nabili su mi carinu 300 kuna koju uopce nisam ocekivao tj. barem ne u tolkoj mjeri.

gdje ga nadje za 75 markica??? 

ovo ti je preko Moj Dres cim je slikano na plocicama :D 

Vidio taj dres u Češkoj sad nedavno bio na vagi dal da ga uzmem ili ne no kad sam preračunao iz kruna u kune izađe negdje oko 600 kn

U ovom trenu preskupo.

• 2 sedmice kasnije...

Jučer sam stigao doma nakon što sam prošla dva i pol mjeseca proveo na sezonskom poslu, tokom kojeg mi je bio i rođendan. Ja uđem u sobu, primjetim da je drukčiji raspored svega, primjetim na novo obojane zidove i iznad kreveta nešto od čega nisam mogao normalno razmišljati sljedećih par minuta :D

9liv.jpg

To ti je naljepnica za zid (wallpaper), nisu mi rekli gdje su ga kupili, samo znam da je iz Engleske stiglo i da nisu puno potrošili. To ti je neka rola i valjda je princip kao one dječje tetovaže. To je to šta su mi htjeli reć, valjda ti je od pomoći ;)

To ti je naljepnica za zid (wallpaper), nisu mi rekli gdje su ga kupili, samo znam da je iz Engleske stiglo i da nisu puno potrošili. To ti je neka rola i valjda je princip kao one dječje tetovaže. To je to šta su mi htjeli reć, valjda ti je od pomoći ;)

I mislio sam da je to. Tražio sam bio na netu ali nema nigdje kod nas takvih, ali sad evo opet gledam :D Odlično ti je ispalo. 

Ima u Subotici firma koja radi zidne nalepnice,samo im posaljes sliku sta zelis,koje velicine i oni odrade,ne znam cenu,razmisljao sam i ja da nalepim preko zida nesto slicno.. ali svakako Pifonis,lepo iznenadjenje te sacekalo :) 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.