Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Dresovi, oprema i navijacki rekviziti

Istaknuti odgovori

Najgore što naplaćuju carinu na tih 25 funti pa ti uzmu jedno 20-ak KM na račun toga.

Sent from my XT701 using Tapatalk 2

Ne ako si u EU. :p

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 228,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pool vec izbacio novi dres a mi ne znamo ni ko ce nam sponzor biti. Jebemtizenomajku. Igram fp ligu s par jarana. U dres se kladili. Imam 45 bodova prednosti 4 kola prije kraja. Uzet ce mi k

• Da se samo pohvalim šta sam danas na terminu nosio

Objavljene slike

Ne ako si u EU. :P

Ja koliko sam skužio carina se ne naplaćuje za proizvode koji su napravljeni u EU (made in EU) a Adidasove tvornice iako su Europski brand svoje pogone imaju u kini indoneziji tajlandu a na to plaćaš carinu.

Ako sam dobro shvatio novo obračunavanje carine.

Jedino što se možda popravilo za neke stvari da će biti dostupne koje prije nisu isporučivali u Hrvatsku

Eto ja sam se baš zainteresiro za online kupovanje u eu, i vidim da nema nikakve carine ako kupuješ u Eu, a pdv ne plaćaš 25% kao što je u Lijepoj našoj već PDV te države iz koje kupuješ, ali je on već uraunat u cijenu proizvoda tako da opet izađe jeftinije, a ako kupujete iz Amerike onda između 22 i 150€ plaćaš PDV, ali ne i carinu, carinu tek iznad 150€, osim cigare, alkohol i parfemi na njih je uvijek PDV i carina..

Sve u svemu od sad kupujem po Amazonu, Game.co.uk, Chelsea megastore... Za primjer našao sam na Amazonu novu igru za ps3 Most Wanted 2012 za ukupno s poštarinom 131kn, a kod nas je nova u sophoslabu 449kn

Novi dres u adidasu 609 kn svake sezone sve skuplji

A vala što je previše - previše je.

Ja ne znam šta je računica ljudi u Chelseaju i Adidasu, ali sam uvijek mišljenja da neke stvari treba prodavati jeftinije radi veće zarade.

Čisto usporedbe radi poskupljenja dres iz sezone 2009/10 sa patčevima na rukavu i imenom na leđima platio sam 450 kn,a ovaj bez ičega dođe 609 kn

Od svih igraca stavis Oscara sa novim dresom .. pa kad ga vidim na njemu nebi ga dzaba .. Vidi mu rukava, skoro dugi. 

Vidio taj od Reala uživo izgleda ko stara krpa za brisat prozore.

Naš treći s obzirom kakvih je u posljednje egzibicija bilo s trećim dresom ovo je više nego pomak naprijed.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.