Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Champions League 2013/14 = Semi-finals

Istaknuti odgovori

to sigurno dobro govoris, nego reci mi ko je to nas u europi rastavija na komponente??? Naravno u nokaut fazi zadnjih 10 godina

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ajde dobro, mozda sam previse otiso daleko. Ali kad smo vec kod rastavljanja. Pa sta su nam samo radili prosle sezone u grupnoj fazi ili naprimjer sta nam je Atletico napravio u super kupu itd.

• Odgovori 269
  • Pregledi 16 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Manchester Utd ili Dortmund po meni su najbolji moguci protivnici,oba kluba imaju problema ove sezone i mislim da bi ih lahko prosli a onda je sve moguce.

ja bi barcu, nisu toliko jaki evo sezone i vjerujem da ih možemo proć a onda ako ih prođemo bit će to nevjerojatno za naše samopouzdanje i vjetar u leđa za dalje, nakon toga onda možemo i osvojit...

Odlicno,ja sam prezadovoljan,valjalo bi onog Zlatana klovna ucutkati. :D Jaka utakmica,a to volim.

Dojave su legle. Praitite na twitteru

Sent from my HTC One V using Tapatalk

Prosle dojave! Pare legle. Provjerite na @adodenis twitteru.

Sent from my HTC One V using Tapatalk

Nikako nisam želio ovog protivnika, po meni jako jako zajebana ekipa, mi smo u podređenom položaju u odnosu na njih definitivno. Pozitivno je što imamo drugu utakmicu na Bridgeu i što nama Jose sjedi na klupi, a njima Laurent Blanc kojeg je sudija spasio da ne izgubi od Safeta Sušića u po Pariza.

Imaju Zlatana u ekipi, ali ne treba se predavati.

Ne zaboravite da PSG igra 4 takmicarske utakmice u prvenstvu a mi 38.

Ne zaboravite da PSG igra 4 takmicarske utakmice u prvenstvu a mi 38.

Pa isto vrijedi i za Barcu i Real, a za Bayern da ne pričam pa ih gledaj di su.

Te fore s jakim utakmicama možete zavjesit mačku o rep. Pa nije to Dinamo ili Partizan da tako pišete!

Upamtite moje rijeci,ako mi ispadnemo iz daljeg takmicenja od PSG,to ce biti zbog sudija i Platinija!Drugacije ne vidim nacin da Murinjo bude takticki nadigran od strane onog klauna Blanca!Samo da sudije ne useru poso i mi cemo sigurno u polufinale!

Upamtite moje rijeci,ako mi ispadnemo iz daljeg takmicenja od PSG,to ce biti zbog sudija i Platinija!Drugacije ne vidim nacin da Murinjo bude takticki nadigran od strane onog klauna Blanca!Samo da sudije ne useru poso i mi cemo sigurno u polufinale!

Vidiš nisam se sjetio Platimija. Mislim da možemo očekivati nepostojece penale i crvene.

Pa koliko se ja razumem u francuski fudbal Platini uopste ne voli PSG :D

Po meni imamo najjači par četvrtfinala, jebene utakmice će to biti.

Malo me brine što nam Matić ne može igrat, ali skrpat ćemo se mi već nekako.

PSG ovako izgleda zastrašujuće, ali ne znam jesu li oni ijednu jaku utakmicu uopće imali. Vidjet ćemo ih sada protiv pravog protivnika.

bit će teško, dobar je PSG a i imaju zlatana, ali vjerujem da možemo dobit, nismo slabiji a i uvijek igramo dobro najveće utakmice pogotovo sad kad je tu mou koji je majstor za takve utakmice tako da mislim da prolazimo...

Bice to duel dveju ekipa koje imaju kapacitet da odu do samog finala, tako da to dovoljno govori. Tim koji u napadu ima Ibrahimovica, Kavanija i Lavecija ne zasluzuje nista drugo osim respekt. Verujem da je tako i sa suprotne strane. Idemo na pobedu!

danas nakon ždrijeba sam poslao blanu sms da ukoliko nas ne uspiju pobjediti na parku prinčeva ne moraju u englesku niti dolaziti, jer tamo nema kruha za nikoga, pa tako ni za njih..

od trenutka saznanja da nas je ždrijeb spojio sa PSG-om nisam ni na sekundu posumnjao u naš prolaz dalje....nadam se da će i ostati tako, što znači da neće biti ozljeda nikakvih, i da možda još podignemo formu..idemo dalje :D

Ma možemo ih izbaciti,samo pametno odigrati u Parizu...

Jeste da su napadački jaka ekipa i da imaju jake pojedince ali mislim da smo mi jači kao ekipa i kolektiv.

Samo borbeno i jako ući u obe utakmice.

Nikako nisam želio ovog protivnika, po meni jako jako zajebana ekipa, mi smo u podređenom položaju u odnosu na njih definitivno. Pozitivno je što imamo drugu utakmicu na Bridgeu i što nama Jose sjedi na klupi, a njima Laurent Blanc kojeg je sudija spasio da ne izgubi od Safeta Sušića u po Pariza.

Imaju Zlatana u ekipi, ali ne treba se predavati.

A daj čovječe nemoj me zajebavat, pa zar admin naše stranice može izjavit ovo ???? Da smo podređeni protiv PSG-a, smiješno brate stvarno :D

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.