Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Champions League 2013/14 = Semi-finals

Istaknuti odgovori

A daj čovječe nemoj me zajebavat, pa zar admin naše stranice može izjavit ovo ???? Da smo podređeni protiv PSG-a, smiješno brate stvarno :D

Kakve to veze ima, nisam ja to izjavio ko admin nego kao korisnik foruma.

Stojim iza svog mišljenja, ako treba objasnit ću zašto u detalje. Mada mislim da će se sve vidjeti na terenu, i da ćete dobiti predstavu koliko je opasan Paris.

• Odgovori 269
  • Pregledi 16 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Trebamo s razlogom ocekivati jeben dvomec s njima, ali vjerujte da se i njima guzva faca sto su izvukli nas. 

Trener fudbalera Čelsija Žoze Murinjo ocenio je da je Pari Sen Žermen favorit u predstojećem duelu u četvrtfinalu Lige šampiona, ali i da su ljudi u francuskom klubu "srećni" što će igrati sa čelsijem.

"Revanš utakmica je prednost gostujućeg tima, pošto, ako utakmica udje u produžetke, imate 30 minuta da postignete gol koji se računa dvostruko. Naravno, Pari Sen Žermen je favorit", rekao je Murinjo, preneli su danas britanski mediji.

Fudbaleri Čelsija igraće u četvrtfinalu Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena. Prva utakmica igra se u Parizu 2. aprila, a revanš je na programu šest dana kasnije na 'Stamford Bridžu' u Londonu.

"Mislim da su srećni što će igrati protiv nas. Svi su želeli da igraju sa Čelsijem, pa mora da je i Pari Sen Žermen zadovoljan. Takodje, mi smo srećni što želimo da igramo protiv najboljih ekipa i najboljih igrača",rekao je Morinjo.

"Zbog mladih igrača je važno da igrate protiv ovako jakih ekipa. Znamo da će biti teško, ali želimo da uživamo u predstojećem duelu", dodao je on.

Ovo je bilo do sada zanimljivo,mislim svaki put se nasmejes,sprda se sa njima,ali vec mesecima gura isto,mora malo promeniti,da se ne bi ljudima smucilo,sada je i pticama na granama jasno sto prica te stvari i sta radi sa tim ;)

Da Bog da sameljemo sve i da uzmemo trofej Lige prvaka. Na korak smo do toga, samo da je dobre vjere.

PSG izbacujemo u četvrfinalu, Bayernu se osvetimo za Superkup, a u finalu Barcu izjebemo. Gori sve grmi ajmo samo jako, jedan je cilj.

article-1337467339499-132F2604000005DC-3

Da Bog da sameljemo sve i da uzmemo trofej Lige prvaka. Na korak smo do toga, samo da je dobre vjere.

PSG izbacujemo u četvrfinalu, Bayernu se osvetimo za Superkup, a u finalu Barcu izjebemo. Gori sve grmi ajmo samo jako, jedan je cilj.

Iskreno, ja ne bih voleo da se vise ikada u istoriji sastanemo sa Bajernom. Dosta je ono jednom i za 2 zivota. Moze Real, moze Barselona, moze Milan, Juve, samo nikad vise Bajern. Onako iskreno...

I OPET UTAKMICU NA LIVE STREAMU MORAM GLEDAT, JEBEM IM MAJKU I REAL ! 

EDIT - IPAK NAS OBN PRENOSI WEEEEEEEEEEEEEEEEE 

• 2 sedmice kasnije...
Zasto neverovatnih? Pa koliko je da dobijamo sa 2 razlike i bez primljenog gola? Koliko da dobijamo sa 3 razlike? To je realno u ovom trenutku.

dobitni sastav za utorak : 

Cech 
Bane -Kejhil-Teri-Kol
     Mikel-Lampard 
Sirle  - Wilian - Azar 
      Demba (ako se Eto'o ne oporavi ) 

Treba nam Eto u revanšu da izmisli neki gol za nas..

Mislim da će nam biti puno potrebni napadač koji se zna dobro kretati u malom prostoru.

Ali jbt kako bi nam samo dobrodošao gol u prvih 10-15 min..

Svaki tim je dobitni bez Torresa Oscara i Ramiresa. Ajde Mikel moze proci.

Otkud toliko nepostovanje prema coveku koji strelac nekih od najvaznijih golova u klupskoj istoriji? Da ponovim - u klupskoj istoriji. 110 godina. Molio bih odgovor. 

Malo loših vijesti:

Suspendovan za narednu utakmicu LŠ je Bane (3 žuta), a pred suspenzijom (tj. po 2 žuta) su Willian, Lampard, Mikel i Luiz. Moguće je da ostanemo bez veznog reda za drugu tekmu. :(

Dajte Barcu da se igramooooo!

Šta sam ti rekao - NEĆE proći.

Koga god da dobijemo, neće nam biti lako. Ali pošto je utakmica protiv Liverpoola između dvije polufinalne, dajte nam Atletico. Inače da nema Prema volio bih Bayern.

1897970_632467176836990_2557817881605074

Ma dajte bilo koga, nikoga se ne bojim kada je Mourinho na klupi, ako budu i dalje igrali s mudima i borbeno može doći ko oće

http://www.youtube.com/watch?v=nXL6V9KY7cY

Jesu ubacili ono pravilo da se ukidaju zuti kartoni u finalu? Znam da je bilo price o tome,ali majku im njihovu 100% nisu to uradili. 

Sada nas zeza to sto smo dali igrace i prodali :D ali sta da se radi,igraj sa sta imas. 

Stavi se Torres umesto na krilo :) 

Edit

U Madridu sada čekaju žreb za polufinale koji će se odigrati u petak, kada će saznati ime rivala u borbi za finale. Nakon što je na videlo izašla klauzula u ugovoru koji je Atletiko potpisao sa Čelsijem pri dovođenju golmana Kurtoe, jasno je da je Čelsi rival kog bi hteli da izbegnu u polufinalu.

Naime, kako su čelnici Atletika noćas potvrdili, ukoliko Kortoa zaigra u eventualnom duelu protiv Čelsija, londonskom klubu Madriđani će morati da plate 10 miliona evra. Naravno, u pitanju je ogromna suma za Atletiko pa će ukoliko izvuku Čelsi igrati bez prvog golmana.

Ova klauzula nije delovala kao problematična do sada, ali sada Madriđani se sigurno kaju što su pristali na ono što se činilo kao ne tako bitna stavka.

Hmmm...

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.