Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Champions League 2013/14 = Semi-finals

Istaknuti odgovori

Ne treba Chelsea nista zrtvovati. Imamo relativno dugu klupu i favoriti smo za osvajanje Premier lige kao i na najboljoj poziciji, a sto se tice Lige sampiona mislim da ne treba odustati, nismo favoriti, ali mozemo da se nosimo sa svakim timom i uvek treba ici na pobedu. Pre 2 godine smo imali dosta slabiju ekipu od ove pa smo uspeli da osvojimo trofej. Naravno, i sreca je presudila, ali i vrhunska defanziva. Tako da, NEMA ODUSTAJANJA, pruziti maksimum i ici do poslednjih granica!

• Odgovori 269
  • Pregledi 16 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Lista željenih protivnika u četvrtfinalu (redom):

1. Barselona

2. Bajern

3. Olimpijakos

Ja bih volio Olympiacos ako prođu. Kakve Barce, Reali, Bayerni, kakvi bakrači. Neka bude što lakše, da se što dalje ode, tj. da što veći prihodi kluba budu, a da se ne umore previše jer ostaje borba do kraja sezone u prvenstvu da se sačuva prvo mjesto.

Kad je izvlačenje

mislin u petak ali ne znam kad

Sent from my iPhone using Tapatalk

Imam osecaj da idemo na Real Madrid. 

Imam osecaj da idemo na Real Madrid. 

Barselona... sa Realom igramo u finalu ;)

Ja mislim da ćemo izvuć Borussiju... 
Parovi po mom mišljenju:

Borussia - Chelsea
Bayern - Real
Manchester/Olympiacos - Atletico
Barca - PSG

Nadam se Borussiji ili Manchester/Omlympiacos u sljedećoj fazi. Tako da se možemo više posvetit ligi. Jer od ove trojice svakog možemo proć bez po muke.

Vec sam rekao, isto tako ocekujem United/Oly ili Dortmund. Za prve dvije ekipe ne trebam nista reci dok Dortmund prosle godine i ovaj su nebo i zemlja. Dosta povreda imaju. Prosli bi ih ja mislim lagano.

Ako vec ne ova 2 onda Barcu. Jer ni oni ne blistaju a protiv njih bi se nasi najlakse nalozili. Vise se bojim Atletica i PSG-a nego Barce.( Ovo "bojim" nemojte pogresno shvatit, ne bojim se ni jednih al mislim da bi nas vise namucili + bolje se hvaliti da smo proslu Barcu nego Atletico :lol:)

Po meni, neka lista od najlakšeg do najtežeg protivnika

1. MUTD / Olympiacos

2. Dortmund

3. Atletico

4. PSG

5. Barca

6. Bayern

7. Real

Kamol srece da bude

Bayern-Real

Barca - PSG

Atletico Dortmund te

Chelsea- Oly

Divota. A onda prođemo Oly pa nas zapadne Dortmund ako prođe u polufinale, a ovamo se Real i PSG hrvaju za finale. Finale Chelsea vs. Real/PSG. Krasota.

Bas  bi volio da se posloži:

Bayern-Dortmund

Chelsea-United

Atletico-PSG

Real-Barcelona

Bolje PSG od Dortmunda, mene strah od te ekipe, ne znam sto.

Dortmund bez Subotica, Kube, Bendera i Gudogana. Lewandowski propusta prvi mec zbog kartona.

Imaju jos povrijedjenog Reusa i Smelzera ali bi oni trebali zaigrati. Tako da Dortmund uvijek prije PSG-a :D

Nemoj da se mi samo cesemo gde nas ne svrbi posle Dortmunda :D

Real je naucna fantastika i daleko bilo a Dortmund je realno najslabiji tim i zbog toga ih se najvise plasim, oni su meni nesto poput Africke ekipe za koju nikad cuo nisi na Svetskom prvenstvu :D

Sve je bolje od Reala, ljudi bi rastavili Chelsea od života, jednostavno su prejaki, zato s njima se najbolje sresti u finalu (nebitno koja ekipa)

Vise bi se bojao Dortmunda nego Reala,Atletika od Bayerna... Dajte Mourinho obozava velike utakmice,jesmo izgubili ijednu veliku utakmicu pod Mourinhom ove sezone? Jedino od Bayerna na penale,niko nas nije tukao,ono City to je ne bitno,videlo se da zrtvujemo kup. Samo jake utakmice,da prsti na sve strane. 

Jel ima prenos izvlacenja? Ako ima gde?

Ja nikako nebi zelio Real, Atletico il PSG. Mislim da bi nas oni rastavili na komponente.

to sigurno dobro govoris, nego reci mi ko je to nas u europi rastavija na komponente??? Naravno u nokaut fazi zadnjih 10 godina

Sent from my iPhone using Tapatalk
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.