Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Champions League 2013/14 = Semi-finals

Istaknuti odgovori

Daj da mi riješimo Galatu prvo, polako.

u pravu si Wisey. Vidim da Fabregas nesto o Mourinhu prica...pa sam se setio ko ima penicilin za njih :D

• Odgovori 269
  • Pregledi 16 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ma daj mi sto lakseg protivnika. Jer igramo bez matica i napadaca. Da doguramo do polufinala bilo bi odlicno.

Naravno ukoliko prodjemo Galatu jer i oni izbacise Juve.

Ma daj mi sto lakseg protivnika. Jer igramo bez matica i napadaca. Da doguramo do polufinala bilo bi odlicno.

Naravno ukoliko prodjemo Galatu jer i oni izbacise Juve.

I ja se slazem,daj sto lakseg protivnika,jer nema Matica,a on nam je pola ekipe....stvarno imam brigu kako bez njega u LP,pa me cak strah i Galate...
Ocekujem ovakvu postavu:
              Cech
Ivanovic,Cahil,Terry,Azpi
      Ramires,Luiz,Lampard
Willian                          Hazard

Eto

Lampard po meni mora igrati,jer smo bez matica u vezi osudjeni na propast sto se tice kreativnosti!

Ako prođemo Galatasaray najrađe bih volio da dobijemo pobjednika iz dvoboja Atletico Madrid vs. Milan ili Olympiacos vs. Manchester United. To je jedini način da nam oči vide polufinale. Drugog načina ne vidim zaista. Osim ako nas neka debela sreća bude pratila.

Ako prođemo Galatasaray najrađe bih volio da dobijemo pobjednika iz dvoboja Atletico Madrid vs. Milan ili Olympiacos vs. Manchester United. To je jedini način da nam oči vide polufinale. Drugog načina ne vidim zaista. Osim ako nas neka debela sreća bude pratila.

jako veliku glupost si napisa.... Bayern nam u dvi utakmice lani nije prismrdija barcelona nam je musterija a mislin da se bolje nebi ni dortmund provea. Jedino izbjec real po meni ostalo sve ok

jako veliku glupost si napisa.... Bayern nam u dvi utakmice lani nije prismrdija barcelona nam je musterija a mislin da se bolje nebi ni dortmund provea. Jedino izbjec real po meni ostalo sve ok

Bayern ili Barca u polufinalu aBd kad se još neki konci u igri povežu. Sada u ovom stanju kakvom smo volio bih ovo što sam rekao i stojim pri tome.

Bayern ili Barca u polufinalu aBd kad se još neki konci u igri povežu. Sada u ovom stanju kakvom smo volio bih ovo što sam rekao i stojim pri tome.

hehe nisi me razumija i ja bi volija ali mislin da nismo bez sansi protiv nikogs trenutno

hehe nisi me razumija i ja bi volija ali mislin da nismo bez sansi protiv nikogs trenutno

Pa što si onda napisa da sam veliku glupost izjavio? Ja sam samo rekao što bi nam u ovom trenu nakon potencijalnog prolaska protiv Galate bilo najbolje u nastavku. Uopće nisam rekao da Bayerna ili Barcu ne možemo izbaciti. Dapače protiv njih uvijek igramo dobro. Ali konci u Chelseajevoj igri još uvijek nisu posloženi, a zadnjih par utakmica je to pokazalo. Atletico li Milan ili Zenit ili ManU za četvrtfinalno zagrijavanje, a onda daj Barcu, Bayern šta bilo.

Pa što si onda napisa da sam veliku glupost izjavio? Ja sam samo rekao što bi nam u ovom trenu nakon potencijalnog prolaska protiv Galate bilo najbolje u nastavku. Uopće nisam rekao da Bayerna ili Barcu ne možemo izbaciti. Dapače protiv njih uvijek igramo dobro. Ali konci u Chelseajevoj igri još uvijek nisu posloženi, a zadnjih par utakmica je to pokazalo. Atletico li Milan ili Zenit ili ManU za četvrtfinalno zagrijavanje, a onda daj Barcu, Bayern šta bilo.

napisa si to je jedini način :)

Mah možemo se praviti da nam to nije u glavi ali jeste. Svi mi razmišljamo koliko daleko može Chelsea doći. A svi smo svjesni da do finala ne možemo. Sezona 2011-12 se desi jednom u sto godina.

U ovoj novoj eri mi se uvek mucimo u 1/8 finala, nikad to nije bez teske muke, ne racunajuci Kopenhagen. Naravno, to je 1/8 finala, protivnici su mahom veoma jaki. Ali muka uvek..
Stutgart, 2 puta Barselona, Porto, Inter, Napoli, Juventus...ko je jos bio tu, ne mogu ni da se setim vise...Nekako se stice utisak da nam je najmanji problem da dodjemo iz 1/4 finala u 1/2 finale. Mislim da je klubu, kao i treneru Murinju, upravo 1/2 finale najveca prepreka. Mi smo ih izgubili 4-5, Murinjo isto toliko poslednjih 10 godina. Sto se tice ove sezone, sve osim 1/4 finala je veliki neuspeh, 1/4 finale korektan, 1/2 finale odlican rezultat. Videcemo, cudno je ovo takmicenje...

Ma samo do kraja, Bayer je prvi favorit al nikad se nezna... Mi i Real bi im mogli pomrsiti racune ;)

• 3 sedmice kasnije...

Bacih sad oko na statistiku, istorijat Lige Sampiona(format od 1992/1993) i nase mesto tu. Izvor http://en.wikipedia.org/wiki/European_Cup_and_UEFA_Champions_League_records_and_statistics Evo nekih podataka:

- Na 12. mestu smo po broju nastupa u takmicenju (12)

- Po broju odigranih mečeva na 9.mestu (127)

- Po broju pobeda na 7. mestu (64)

- Po broju nastupa u 1/4 finalu 6.mesto (8 puta)

- Po broju nastupa u 1/2 finalu 6.mesto (6 puta). Ako , daće Bog, uspemo da dodjemo do 1/2 finala, stižemo Milan i možda MJ, što je neverovatno, jer Milan ima 5 a MJ 7 nastupa vise u Ligi Sampiona. Bajern takodje 7 puta u 1/2 finalu.

Utakmica po utakmica, gol po gol, pobeda po pobeda, i klub se za 10 godina stvarno priblizio velikanima evropskog fudbala.

Da li neko ima podatak koliko klub ima nastupa u evro-kupovima?

Meni je nekako ove sezone fokus na Premiershipu,ne bi mi palo teško ni da ispadnemo od Galate ako ćemo osvojit Premiership.Naravno treba igrati maksimalno i Ligu Prvaka i naravno da je prolazak protiv Galate cilj ali mislim da LP možemo igrati puno opuštenije i sa mnogo manje pritiska.

Ako prođemo Galatu ja nemam ni jednog protivnika kojeg se pribojavam jer mislim da se naša ekipa može nositi sa svim ekipama..

Generalno, neću biti tužan ako ne doguramo daleko, rekao sam da želim da ova ekipa digne jedan Premiership u dvije sezone i to je dovoljno. Galatu prolazimo sigurno. Dalje jedino ne želim Real Madrid, visi u zraku da uzimaju ove godine. Al onako za oko bi dobro bilo Dortmund izvući da se pomlatimo s njima. PSG isto ne bih, teški underdogovi. Atletico bi nam odgovarao.

ma ako prođemo galatu, a vjerujem da hoćemo...dajte nam farsu pa da im jebemo majku majčinu!!! OPET

ili bayerna, i oni mi idu na onu stvar s tom svojom igrom...Bože nisam ni znao da me onoliko može smoriti samo jedno jedino poluvrijeme nogometne utakmice, kaoš što me smorilo sad nedavno ono drugo poluvrijeme između arsenala i bayerna,,al su smorili batoo

treba im dati svakom po jednu loptu kao na treningu, pa neka igraju utakmicu tako..jebala ih lopta i silovanje, da ih jebala..da se može pobjediti utakmica samo na temelju posjeda, mislim da nikako nebi imali želju zabit gol..

baš patnički, al eto ko voli nek izvoli

Idemo do finala,finale igramo sa Realom,a onda je svasta moguce... sledece kolo dobijamo Barsu.

Ja bi rađe real ili bayern nego atletico jer su oni mnogo nezgodni....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ma polufinale će nam biti vrh vrhova. Ne zato što ne možemo ponoviti ono iz 2012-te, nego zato što će Mou kalkulirati na kraju. Za LP nemamo neki tko zna kako vrhunski klub, velika je slabost to što nemamo Matića. A u ligi smo u puno boljoj poziciji da je osvojim. Kad se zbroje dva i dva to je to. Neće Mou riskirati trofej lige.

Ma polufinale će nam biti vrh vrhova. Ne zato što ne možemo ponoviti ono iz 2012-te, nego zato što će Mou kalkulirati na kraju. Za LP nemamo neki tko zna kako vrhunski klub, velika je slabost to što nemamo Matića. A u ligi smo u puno boljoj poziciji da je osvojim. Kad se zbroje dva i dva to je to. Neće Mou riskirati trofej lige.

nego sta ce ako prođemo ovo skinit gaće... Sportaši žive za takve utakmice ne budi lud

Sent from my iPhone using Tapatalk
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.