Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Champions League 2013/14 = Semi-finals

Istaknuti odgovori

• Odgovori 269
  • Pregledi 16 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Jedine utkmice gdje je moguće iznenađenje što se tiče prolaza su Atletico - Milan i City Barcelona. Mislim da ovdje ispadaju klubovi iz Primere.

Milan radi iskustva i guženja i penala i golova u nadoknadama u knockoutu, City zato jer je bolji i ima na klupi možda jednog od 4-5 specijalista za knockout.

Ostalo sve jasno. Drago mi je zbog PSG-a, odličan su klub i sreća da nisu nekog jakog dobili. Vjerojatno ćemo imati 3 kluba u četvrtfinalu kao liga i to mi se sviđa.

Nisam zeleo da dobijemo Didija :/ bas mi je krivo. Trebali bi ih proci,ali ce mi biti zao Kralja SB-a kako ispada,kako ga mi izbacujemo. Jedino sto jedva cekam da ga vidim ponovo na stadionu na kojem je pokazao da je jedan od najboljih napadaca danasnjice. Nadam se da ce ga docekati kako dolikuje. 

težak protivnik, galatasaray je vrlo dobra momčad, naravno da smo bolji i da bi trebali dobiti, ali nikako ih ne smijemo podcjeniti jer kako trenutno igramo nismo baš preveliki favoriti...

bit će lijepo opet vidjeti drogbu na stanford bridgu, nažalost na protivničkoj strani, ali sigurno je da će doživjeti ovacije cijelog stadiona i nadam se da će uživati u njima jer ih zaslužuje...

Å¡to se tiće ostalih parova, arsenalu se obilo o glavu Å¡ta je izgubia protiv napolia, barcelona - city će bit dobra utakmica, iako je barca favorit vjerujem da city uz  malo srće može proći... ostali me previÅ¡e ne zanimaju jer u lp uvjek navijam za engleze...

Mourinhno protvi zveri koju je sam stvorio :D

Didier Drogba on CL draw : "I am very happy that we drew chelseafc because for both games I will be playing at home"

Prva utakmica se igra u Turskoj u srijedu, 26.02., a revanÅ¡ je na Bridgeu u utorak, 18.03.

Malo mi ovo navučeno izgleda, da se digne publicitet na ovu tekmu.

Na stranu što će mi se srce parati dok Didier hoda u dresu crvene boje po Stamford Bridgu, mislim da je Galatasaray jako nezgodna ekipa i da nam neće biti nimalo lako. Po meni, najgori mogući protivnik za izvući. U Istambulu će stadion goriti i tu je vrlo važno izvući povoljan rezultat za revanš a onda pokušati kod kuće osigurati prolaz.

Galata je puno slabija ekipa u odnosu na prošlu sezonu, sam pogled na domaće prvenstvo sve govori.

Neće biti lako, ali ekipa koja na domaćem terenu prima šesticu je loša ekipa.

Chelsea prolazi sigurno.

Ruku na srce ako ćemo se bojati i na kraju krajeva ispasti od ekipe koja u turskom prvenstvu nakon ni pola sezone zaostaje za Fenerom 11 bodova, koja je pukom srećom prošla skupinu LP jer je u Torinu trebala popiti minimalno 5 komada, koja je dobila 6 komada doma od Reala i koja je uspjela izgubiti čak i od strašnog Kopenhagena te koju vodi najveći trenerski antitalenat na svijetu, apsolutno mi neće ni biti nimalo žao ako ispadnemo jer onda sami ne vrijedimo ni pišljiva boba.

Po rezonu straha od Turaka, onda protiv Reala, Barcelone, Bayerna ili Citya nebi trebali ni izlaziti iz svlačionice već odmah skinuti gaće da nas nag*ze u startu...

Ekipe tipa Galatasaraya Chelsea treba jesti za večeru i još pitati ima li repeta jer smo još gladni...

Tradicionalne loše igraju Englezi igraju u Turskoj, ali Galata ima toliko loše stopere da nemaju ama baš nikakve šanse za prolaz. U uzvratu ćemo ih razbit.

Tradicionalne loše igraju Englezi igraju u Turskoj

Tradicionalno im je Chelsea sa Tore Andre Floom, Zolom i Wiseom u sastavu 1999. nabio 5 komada u sred Istambula...  ;)

Spojis ogromni fanatizam,nevjerovatne navijace sa jednim Didierom najboljim napadacem zadnjeg desetljeca,dobijes probleme.,barem u prvoj utakmici.

Galata je puno slabija ekipa u odnosu na prošlu sezonu, sam pogled na domaće prvenstvo sve govori.

Ma pusti prvenstvo, ništa to ne znači . Po meni najteži mogući protivnik ali eto ..

Ovdje se treba krv propišat ako se želi dalje !

Tradicionalno od Chelsija ne možeÅ¡ niÅ¡ta očekivati odnosno možeÅ¡ svaÅ¡ta. To će oni vidit u svlačionici prije tekme ako im se bude dalo. 

Mogao je zrijeb biti i malo bolji za nas,izvukli smo najtezeg moguceg protivnika,za nas ce biti najvaznije ostvariti povoljan rezultat u Istanbulu.

Galatasaraj je kanta od ekipe i ako ekipa bude odigral pristojnu utakmicu, dobiće ih rutinski. Pakao na stadionu, bitnog li faktora...

Pakao na stadionu je jaaaaaaako bitan faktor prijatelju. Navijači jednostavno dignu igrača na jedan poseban nivo iako na njima na kraju ovisi kako će reagirati, slomiti se ili biti joÅ¡ bolji. 

Ali na Bridgu je to rijetko isto kao i dani kada Relo ne trola Trollesa. 

Mozda su oni ocajna ekipa ,ali imaju jednog ,jedinstvenog  i legendarnog DROGBU

Joj kad Kinga vidim opet na SB pa ne znam plakaću jebo te. Gledaš kakva igračina i kakvu legendu Galata ima u napadu i onda pogledam naše špiceve i plačem jebem ti zvono....

Inače najmanje sam Galatu priželjkivao baš zbog Drogbe inače ovo se mora proći...

Dobra ekipa, koja moze svakoga da iznenadi i dobije. U Carigradu ce biti pakao, bio sam sad protiv Juventusa da gledam jer je i Partizan igrao u toj nedelji protiv Fenera u kosarci. Paklena atmosfera u prvom danu, bas sam se odusevio. Odlicni navijaci, odlican tim.

Ipak, ima jos dosta vremena do tada, sada se okrenuti najpre PL kao priritetu a onda i , zasto da ne, kupovima.

Dobrodosao kuci Didi.

Pitat ću i ovdje za svaki slučaj ako netko nije vidio temu u generalnoj diskusiji.

U Londonu se nalazim od 16.03.-20.03.

Prvi plan je bio ić turistički, nije bilo nikakvih utakmica u to vrijeme kada sam uplatio, ali eto, sada je utakmica protiv Galatasaraya tada, pa sam odlučio ići na utakmicu.

Pa me zanima:

Kako i od kuda nabaviti karte na vrijeme?

Trebao bih 2, možda i 3 karte.

Problem je što nemam membership, a general admission se neće prodavati za LP.

Puno hvala :D

EDIT: Tek sada mi je došlo do glave da ću vidjet Drogbu :D :D :D :D :D

Pitat ću i ovdje za svaki slučaj ako netko nije vidio temu u generalnoj diskusiji.

U Londonu se nalazim od 16.03.-20.03.

Prvi plan je bio ić turistički, nije bilo nikakvih utakmica u to vrijeme kada sam uplatio, ali eto, sada je utakmica protiv Galatasaraya tada, pa sam odlučio ići na utakmicu.

Pa me zanima:

Kako i od kuda nabaviti karte na vrijeme?

Trebao bih 2, možda i 3 karte.

Problem je što nemam membership, a general admission se neće prodavati za LP.

Puno hvala :D

EDIT: Tek sada mi je došlo do glave da ću vidjet Drogbu :D :D :D :D :D

Naj pametnije ti je da upitaÅ¡ člana po imanu GANDALF. On će ti dati sve informacije. 

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.