Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Champions League 2013/14 = Semi-finals

Istaknuti odgovori

Mislim da atletico igra bolje od nas trenutno. Ali nadam se da ce Mourinho takticki to sve nasteliti kako treba.

Remi na calderonu uz dat gol. Odlicno. Iako ni 0:0 nije lose pa na SB-u da pobjedimo. Nema ekipe koju ne mozemo dobiti na SB-u.

• Odgovori 269
  • Pregledi 16 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

"Ugovor je potpisan na početku sezone i činjenica je da ima klauzulu, ali nema se smisla u ovom trenutku pozivati na to. Å to se nas tiče, nikad nije bilo upitno da Curtois može nastupiti protiv Chelsea".

nisam zadovoljan ždrijebom, možda na papiru se atletiko čini najslabiji ali njih sam se nekako najviše pribojavao, zeznuti su oni i sigurno će bit jako teško, međutim mislim da će mo dobit, na iskustvo i to što igramo drugu doma je velika prednost vidjeli smo protiv psg-a kolika...

Biće to partija šaha Mou vs Simeone u kojoj je nemoguće predvideti sledeći potez. Šanse su 50-50 i drago mi je što Atletico neće biti oslabljen za golmana, a nadam se da će igrati i Turan i Costa, kao i Hazard naravno. Pa ko je jači neka ide do kraja.

Ovde možda i nije toliko važno postići gol u gostima jer se Atletico nije proslavio na gostovanjima Barsi i posebno Milanu, već je važnije ne izgubiti 2 razlike kao u slučaju PSG-a jer bi to protiv Atletica bilo mnogo teže nadoknaditi. Dakle, ja sam zadovoljan i sa 1-0 za domaćina ili naravno u slučaju postignutog gola 2-1, 3-2...

Biće jebeno teško, ona publika i atmosfera je neverovatna, Barsa je razbijena u prvih 20 minuta i ako se to pregura ili ajde pola sata, usudio bih se reći da je Chelsea u finalu.

Ja sam zadovoljan zrebom. Realno, sve 4 ekipe su prejake i svako moze svakog da dobije. Hteo sam samo da izbegnemo Real posto su na papiru najjaci i ne znam kako nam leze kao ekipa. Nadam se prolazu i mislim da imamo sanse :)

Očekujem da Mou donese prevagu u ovom dvomeču i da u Lisabonu dignemo pehar, obećavam da ću go trčati kroz mahalu ako se ovo desi <:-P

Svi ce ovdje neutralci biti za Atletico. Ocekujem da upravo tu cinjenicu Jose iskoristi prilikom pripreme samog dvomeca. Oni ce biti jako nabrijani ali ako izdrzimo pocetne nalete i uspostavimo ravnotezu na terenu bicemo u prednosti, jer bi njihovi igraci mogli lako izgoriti u silnoj zelji i nedostatku iskustva na ovom nivou.
Moramo ostvariti puno bolji rezultat u prvom mecu nego protiv Parisa. Cak mislim da ako Eden bude spreman i raspolozen, da mozemo ih pobijediti u Madridu. A i red bi bio da on sad povuce ekipu prema finalu.
Optimista sam za ove duele, uz malo srece i puno znanja mogli bismo gledati CFC ponovo u finalu.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Zadovoljan . Atletico nije ekipa za podcijeniti ali realno lošiji su od Reala i Bayerna + do kraja će se klati u Primeri što nam je svakako plus. Jako sam optimističan što se tiče ovog dvomeča , možemo proći ali ne smiju nam se ponoviti greške iz Pariza.

Igrači kojima prijeti suspenzija :
Atletico - Insúa, Gabi, Koke

Chelsea - Luiz, Mikel, Lampard, Willian

Bane odrađuje suspenziju u prvoj utakmici.

• 2 sedmice kasnije...

Nakon utakmice Real-Bayern gdje se Real skoro stalno branio i igrao na kontre nitko ne spominje bunker. Istina Real je imao bolje prilike nego mi, ali Vlaović govori: "U uzvratu će Bale i Ronaldo bit spremniji i Real će bez srama moći igrati još defanzivnije i čekati kontre ova 2 brzanca."

Pa mater vam licemjernu jebem svima! 
Jučer se sralo po Chelseaju i Mourinhou a sada je sasvim OK, jer jebiga, to je maestralna taktička postavka King Carla, jelde? 
E pa nije mamu vam jebem svima! Å to ga viÅ¡e pljuju to ga volim jače! MarÅ¡ hejteri... 

i onda mi igramo antinogomet, po meni ovo Å¡to bayern igra je antinogomet, pimplaju pimplaju i niÅ¡ta, guardiola je od ekipe koja je ne samo bila najmočnija proÅ¡le sezone nego je stvarno igrala odličan nogomet napravio kopiju barce - ubi od dosade, Å¡teta bayern mi je uvijek bio simpatičan klub a sad su mi sve mrži...

Nakon sjajne pobede nad Liverpulom treba se posvetiti za sad najvaznijoj utakmici u sezoni. Pitanje je kojih 11 fudbalera izvesti na Stamford.. Posto nije otvorena tema, pisacu ovde.
1) Schwarcer je siguran na golu.
2) Odbrana slatka muka ako igra Terry. Da li staviti Azpia na levom beku, Baneta na desnom, a stoperi Cahill i Terry? Ili ne rizikovati sa Terry-em posto je pitanje koliko je spreman i staviti Eslija levo, Azpia desno i da stoperi budu Cahill i Ivanovic. Veliko je to pitanje.

3) Kada je u pitanju vezni red, mislim da nema dileme da ce igrati David Luiz i to verovatno u paru sa Ramiresom. Ispred njih takodje pitanje. Hazard levo ( nadam se da se oporavio ) , u sredini Oscar , a desno Willian. Naravno, tu je i Schurrle, mada mislim da nece startovati. 
4) Napad: Bez dileme, Eto, ukoliko bude spreman, a nadam se da hoce. U suprotnom, Torres startuje. Ne bih Dembu od prve, ubacio bih ga ako bude bilo potrebe, a nadam se da nece i da cemo da imamo povoljan rezultat te da cemo na kraju da parkiramo autobus.

Ne bih voleo da se branimo ukoliko povedemo, vec da samo igramo opreznije i cekamo sansu za drugi gol i da resimo pitanje pobednika i ucesnika u finalu. Imace Mou dosta posla, nesumnjivo. 

Odigrati muski i drsko. Ocekujem da ova falanga da sve u srijedu navece.

Kao što sam rekao na početku sezone Pep je u jednu savršenu mašineriju koja je prošle sezone sravnila tika taku ugradio tu istu tika taku i tako nanio velike štete timu. Može to prolaziti protiv Brausweiga i ostalih slabašnih ekipa iz Budneslike ali ne i na ovom nivou protiv Reala. Jedino rješenje i jedini spas za Bayern je otakz onoj prevari od trenera ali mislim da je to teško izvodljivo ako pogledamo koliko je uvaženom gospodinu plata, premia bi bila astronomska.

Po meni je Atletiko veoma  zajeban, priželjkivao sam Bayern koliko god to suludo zvučalo jer ovo nije Bayern od proÅ¡le sezone.

Poslije fijaska Bayerna i našeg poraza od Ateltika ova moja konstatacija od prije 20 dana dobija na važnosti.

Meni je bilo zanimljivo kako su neki odmah otpisali Atletiko, kao oni zajedno sa Čolom nemaju iskustva. Odakle Murinju iskstvo pre 10 godina kad je uzeo LŠ sa Portom? I to je usput izbacio Fergusona koji je imao 15-ak godina radnog staža u to vreme? Još jedan dokaz da to "iskustvo" ne mora ništa da znači, pogotovo ako tim nema muda.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.