Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Champions League 2013/14 = Semi-finals

Istaknuti odgovori

Drugo je gosti drugo je kuci kad se igra.Bazel i nije neka jaka ekipa tako da sigurno sa pobedom pocinjamo ova godina.

Ja bi bio zadovoljan i sa rezultatom od 2-0 ili pa 2-1.

• Odgovori 269
  • Pregledi 16 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Treba consider i to da Basel,  Shalke i Steua nisu Juventus i proslogodisnji Sahtar. Isto tako treba reci da je Cae u pravu i da nismo pretjerano jaki trenutno ali polako doce to na svoje.  i kao sto kaze Chelseathebest sada je tu Jose a ne neiskusni Di Matteo.

Sve u svemu imamo grupu sa kojom se mozemo posvetiti prvenstvu.

Ma nismo mogli dobiti povoljniju grupu, ali ono so govori Caeruleus je potpuno tacno. To favoriti na papiru, laganih 6 pobjeda, to danas, u modernom fudbalu nema !!! Ostaje nam da se nadamo da ce nasi momci odigrati na nivou i da se nece desiti nikakva iznenadjenja. Ako vec mislimo osvojiti LP ( s obzitom na ekipu i trenera je potpuno realno ocekivati) onda nam ove ekipe ne bi trebale praviti nikakve probleme.  B-)  :dres:

Zanimljiv statistički podatak i dobar pokazatelj standarda pojedinih zemalja:

Karte za navijače Chelsea za gostujuće utakmice sa Steauom koÅ¡taju 17.50 GBP, s Baselom 35 GBP, a sa Schalkeom 49 GBP. 

I za usporedbu joÅ¡ da spomenem da su karte za lanjsko gostovanje kod Shakhtara u Donetsku koÅ¡tale 5 GBP, a za sve domaće utakmice Chelsea, već par zadnjih sezona, koÅ¡taju 35 GBP... 

• 2 mjeseca kasnije...

Šta mislite kakve su nam šanse da ove godine osvojimo CL. Meni se čini veće nego da osvojimo PL.

Real i Bayern su prvi favoriti.

Barcelona, Dortmund, City i mi poslije njih.

Arsenal, PSG i Atletico favoriti iz sjene.

To je neko moje mišljenje.

Heh. Meni je Real prvi favorit, ne toliko zbog igre, već zbog puno individualne kvalitete, starog lisca na klupi i naravno pomoć sudačke mašinerije iza sebe. Naravno, ni blizu one mašinerije koju je Farselona imala.
I mislim da će Englezi imat finalísta, ako se pojačamo, možda to i mi budemo.
I jako me strah PSGa, dosta underrated ekipa, ali jako moćni.

Real ni pomocu reinkarnacije Franka diktatora u ulozi sudije ne moze biti prvi favorit. 

Najveci favorit za finale je Bajern Minhen. Bez povreda i u formi blizu vrhunca, najveci favorit uz njih je Barselona. A inace mogu svakog da zamislim da osvoji titulu, od Bajerna do, ne znam , Salkea. U sportu sam se nagledao svakakvih cuda, tako da nista nije iznenadjenje. Ako si medju 16 najboljih, znaci da vredis. I koje.mi je to iznenadjenje da timovi od 200, 300 miliona evra osvoje titulu? Sto se nas tice, nezahvalno je prognozirati ali ako mora... Da je Liga Sampiona liga od 16 timova gde se igra dvokruzni bod sistem, nema trika da bi je uzeli sa ovakvom formom a ovako, jebacemo im svima i oca i majku. Ocekujem polufinale, Murinjovu nocnu moru i konacno trece finale za njega i trece za nas. Onako, na papiru, trenutno smo 5. ili 6. favorit.

Chelsea zavrÅ¡io skupinu kao prvi s 12 bodova ispred Schalkea koji takoÄ‘er ide dalje, Basela koji će u Europa ligu i Steaue koja ispada iz euronatjecanja. 

U ponedjeljak je izvlačenje parova osmine finala.

994100_1421038848129929_27937538_n.jpg

Mogući CFC-ovi protivnici su Bayer, Galatasaray, Olympiacos, Schalke i Zenit.

Ja priželjkujem Galatsaray zbog povratka Kinga of Wembleyja na Stamford Bridge.

A vi?

Nije nam Salke moguci protivnik jer smo sa njima bili u grupi :)

Iako bi morali da prodjemo svakog od mogucih protivnika, mislim da bi nam Olimpijakos bio sasvim ok protivnik za 1/8 finala.

Zenit i Galata mogu da izbace Celsi , mozda je nekom smesno, to je moje misljenje, te stoga njih ne bih voleo. Sa druge strane ne bi smeli njih da se pribojavamo ali...

Rusi su ocajno odigrali prvu fazu ali ubedjen sam da ako se posloze do februara mogu svakom da ugase svetlo.

Galata ubijena od Reala ali izbacise Juventus. Drogba i Snajder plus nekoliko veoma kvalitetnih evropskih igraca...

I da, drago mi je zbog Mancinija...

Idemo bre na titulu, sa svim oscilacijama, sta nas briga...

Ja nebi volio Galatu, tesko bi bilo gledati Drogbu koji se bori protiv plavog dresa, ne bi htio ni Zenit zbog velike udaljenosti a i imaju respektabilnu ekipu. Sto se tice ostalih protivnika mislim da ne bismo trebali imati problema.

Ja priželjkujem Galatsaray zbog povratka Kinga of Wembleyja na Stamford Bridge.

A vi?

Ne želim se živcirati 180+ minuta zbog didija. I ne želim da mi njegov povratak slomi srce i prolazak plavaca dalje.

Ostalo sve može. Makar zenit malo manje zbog dugog puta i (mislim?) umjetne trave

Moje mlado srce ne bi podnijelo Didiera na Stamford Bridgeu u dresu koji nije Chelseajev royal blue. Ne daj Bože Galatu.

Na stranu i to što su zajeban protivnik.

Leverkusen, Galatasaray, Olympiakos, Zenit Petersburg, AC Milan

Leverkusen - prilično lagan protivnik, United ih je poderao u dva meča, valjda može i Chelsea...

Galatasaray - jači od Leverkusena, Chelsea jeste jači od njih ali moglo bi se desiti da izbace Chelsea.. Mada fino bi bilo videti Drogbu na Stamfordu..

Olympiakos - cigani mrtvi, jebem im mater pirejsku, ako ih izvuče Chelsea dabogda ih dobio 7:0 na SB, mater im jebem nek im Torres zabije 5 komada dabogda

Едва катосес хиладес хронја местин атина стелнаме вагонја ме паок сидес трелокомиа кеантитеус насосокомиа МЕГАЛЕ ПАОК хидина ми су имасте миси хиладес опади су ки тумпа пали сталне казани гамо то синтагма ке то на палисами ПАОК ОЛЕО ПАОК ОЛЕО

ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ - 4 - ПАРТИЗАН

Μεγάλε ΠΑΟΚ

Zenit - gostovanje teško, zima ko konj a i jaki su, tako mislim da bi bolje bilo da ih Chelsea izbjegne

AC Milan - realno, samo ime je od njih ostalo, barem ove sezone tako, Chelsea je mnogo mnogo jači tim i mislim da ne bi trebali predstavljati problem Dembi i kompaniji

Ja bi najradije Milan, protiv njih bi najlakse.

a u sustini moze sve osim Galate, ne bih mogao da gledam Didia kako se bori protiv kluba koji ga je proslavio i ciji je on bio vazan deo istorije.

Come on CFC! :sal:

Å to se mene tice Galatasaray ne dolazi u obzir,jer ne bi mi bilo jednostavno gledati Drogbu protiv Chelsea,ne znam kako bi se osjecao.

Ja bi najradije da dobijemo Milan,Zenit ne bi zbog vremenskih uslova.

Ja bi nekako najvise volio Olympiakosa poslije njih Milana . Prvi su iznenadili samim plasmanom u 1/8 finala a drugi su realno goli kurac . 

MAN. CITY - BARCELONA

OLYMPIACOS - MAN. UTD

MILAN - ATLETICO M.

BAYER L. - PSG  

GALATASARAY - CHELSEA  

SCHALKE 04 - REAL M.  

ZENIT - BORUSSIA D.

ARSENAL - BAYERN

Gadno. Vraća se DD ali će biti gadno. NajviÅ¡e me je strah nas samih. 

Arsenal će ispasti od Bayerna i onda im je samo cilj PL. 

City će viditi koliko je jak protiv Barcelone.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.