Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Champions League 2013/14 = Semi-finals

Istaknuti odgovori

Real ili Bayern.

edit A volio bih Atletico.

• Odgovori 269
  • Pregledi 16 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Priželjkujem Atletico iz nekoliko razloga

1. Realno gledano slabiji su od Bajerna i Reala

2. Bore se u Španiji za titulu dok je Bajernu ostala još samo LŠ

3. Kurta izgleda neće braniti što im je veliki peh

4. Između dvije polufinalne utakmice imamo i Lpool tako da ako bi izvukli Bajern ili Real raspored bi bio težak u pm...

Ne bi ja voleo Atletiko,disciplina ih krasi i srce,nesto slicno kao mi. Pre sam za Real ili za Bayern.

Bayern nije jak kao prosle godine,to se vidi iz aviona. Proslogodisnji Bayern bi ovaj Manchester nakantao sa 5 komada jos u prvoj utakmici,bez obzira na to sto je United,United. Overili su titulu u Nemackoj zato sto je liga ubilo se,2 polu jaka tima i oni. Kao kada bi u Srbiji bio samo jedan blizanac,bez drugog. Imas npr Zvezdu,pa sledeca je Vosa po jacini,smasno. 

Sto se tice Reala,oni mi nisu preterano opasni,zaustavis Ronalda,zaustavio si ih. Mourinho bi protiv njih imao debeo motiv da im vrati za sve i da pokaze Casillasu zasto nije branio :D

Inace sto se tice Kurte i nas,voleo bi da brani za njih da se pokaze u prvom redu,mozda je glupo jer su visoki ciljevi,ali bi voleo da Chelsea ispadne smekerski klub i da im dopusti da imaju jednog od najboljih igraca u postavi,fudbal je postovanje :) 

Ja bih bas volio Atletiko, pa da se porokamo ko ljudi. Slicni mentaliteti, pa ko prodje neka osvoji :)

Ja bih bas volio Atletiko, pa da se porokamo ko ljudi. Slicni mentaliteti, pa ko prodje neka osvoji :)

Bolje da onda igramo u finalu,pa ko osvoji,osvoji :D 

Nebih real jer haj znaj kako igraci razmisljaju o murinju. Mozda bi im jos veci motiv bio da pobjede mourinha :D a ne mora nista ova tekma protiv borusije znacit. Sjetite se bayerna prosle god protiv arsenala

Sent from my HTC One V using Tapatalk

Realno ovde nema slabog protivnika,ko god da dodje,bice zeznuto,nista nece biti med i mleko,tako da nam je realno svejedno koga cemo dobiti.

svi su jaki, bit će to dva super snažna polufinala i iako su možda neke ekipe favoriti na papiru ja sam uvjeren da svak svakog dobit može tako da mi je ustvari sve jedno koga će mo dobit...

mnogi priželjkuje atletiko kojeg se ja nekako čak najviše pribojavam...

Malo loših vijesti:

Suspendovan za narednu utakmicu LŠ je Bane (3 žuta), a pred suspenzijom (tj. po 2 žuta) su Willian, Lampard, Mikel i Luiz. Moguće je da ostanemo bez veznog reda za drugu tekmu. :(

sjajno, taman se očiste za finale svi :D

šala mala...ma ne brinem se ja, skombat će mou već nešto ako će morati po tom pitanju...naravski dosta ovisi i o sljedećem protivniku..we will see

btw, mislim da će nam ždrijeb donijeti baš atletico...a priželjkujem bayern, jer mislim da bi ih prošli...a najdraže bi mi i bilo da izbacimo upravo njih, ako bi već morao birati koga odjebati iz LP..

ugl kako god, vidim nas u finalu..

Ko sto gledam ostajemo bez Williana i bit cemo samo na 3 ofanzivna vezna. Znaci na klupi cemo imati napadace i defanzivce..

Ocu da opalim opkladu da ce finale igrati Chelsea-Real :D kvota 23,bas me privlaci.

hmmmmm :D Pre 2 meseca. 

Samo sto konj grena nije odigrao.

Sad kažu da hoće. Po meni je Atletiko veoma  zajeban, priželjkivao sam Bayern koliko god to suludo zvučalo jer ovo nije Bayern od prošle sezone.

Najlakše će nam biti protiv Atletica realno, pogotovo kad već Courtois neće braniti.

Ostvarila se moja želja. E sad, vidim nas u finalu. A ako nas kojim slučajem Atletico izbaci što nije nemoguće, navijat ću za njih u finalu.

Ja sam zadovoljan. :)

Sve je moguće osim da lagano prođemo. Nisu oni slučajno došli do polufinala! Mislim da imamo sličan mentalitet, i da će biti odličan dvomeč. I jedni i drugi će da grizu na terenu.

Bit ce jbeno kako god, bilo koga da smo dobili nebi bilo lako. Najvaznije je sto drugu kuci igramo. Moguce da costa propusti mec, dosta im jr igraca pred suspenzijom cini mi se. Da je izvuci 1-1 na calderonu i 1 nogom smo u finalu

Nadao sam se Realu, ali nije ni ovo loše, molim Boga da prođemo u finale i da tamo igramo s Realom... Mišljenja sam da možemo svakog dobit

zadovoljan sam protivnikom kojeg smo dobili,zelio sam izbjeci samo Real Madrid,mislim da ce Courtois braniti jer je branio u Super Cupu i nema razloga da ne brani i ovde.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.