Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Champions League 2013/14 = Semi-finals

Istaknuti odgovori

Mislim da nismo mogli lakse grupe ni dobiti, da je umjesto Steaue bio Bec jedino to.

Schalke je jedva prosao PAOK-a. Nema to treba rutinski odraditi. Basela smo derali pod Rafom nesmijem ni pomisliti sta ce Mourinho da im uradi.

Odlicno po nas. Do februara se koncentrisati na PL i kup engleski. U LP ce imati svi sansu da se pokazu, isprobavat cemo igrace, Lukaku kao prvi, pa i uigravat ako nesto Mou zamisli.

• Odgovori 269
  • Pregledi 16 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

JEBEM TI KUGLICE I ŽRIJEB I FIFU I UEFU I JEBEM TI SREĆU MOJU

Sve sam pogodio kakva će grupa biti osim najvažnije. Puj.

Mogu samo rec:,,Figo ruke ti se pozlatile '' . :D 

Ocekujem prolazak to uopce nije upitno,i nadam se bez ikakvih šokantnih završnica ili sličnih gluposti,jer grupa je prilicno jednostavna ne trebamo nikoga podcijeniti ali..za ekipu naseg kalibra i nasih mogucnosti bilo bi smijesno da se u pitanje dovede prolazak!

Jebote ne mogu da verujem koliko nas je ukenjalo, najlakša grupa. Treba osvojiti 18 bodova minimum.

zeleo sam Austrijance da dobijemo pa da mozda odemo nekako organizovano,mada ni Bukurest nije daleko. ;) zadovoljan sam grupom trebali bi se prosetati,sada videcemo,necemo nikog potcenjivati :) 

Wednesday 18 September - home v FC Basel
Tuesday 1 October - away v Steaua Bucharest
Tuesday 22 October - away v Schalke 04
Wednesday 6 November - home v Schalke 04
Tuesday 26 November - away v FC Basel
Wednesday 11 December - home v Steaua B

Super grupa,super raspored nemre bolje.Auu sad nam sanse skacu i u PL i naravno u UCL,sto rece kolega King polako ovo odraditi i posvetiti se PL i najgorim mjesecima za nas.

Joj laganice od grupe, steta sto Juventusa samo ne izvukose, ali bice srece pa vec nakon grupe ga izvuci dati im dusu!

najlaksu smo grupu dobili,treba igrati pametno i sto prije obezbjediti prolazak u osminu finala i kljucne igrace odmarati za premiership.

A jesu nam dali grupu u pm. Bice zanimljivo i neizvesno jedino ako se nasi budu zajebavali... No dobro. Sad da Mou pokaze muda i iskali nekog omladinca kroz grupnu fazu i situacija je win-win.

• 2 sedmice kasnije...

Fenomenalna grupa. Bit cemo puno rastereceniji jer necemo imat toliko zahtjevne protivnike i ono što je najvažnije igrači koji nemaju minutaže u LP ce imat priliku dokazat svoj talenat/znanje.

Ovu grupu prolazimo s 6 pobjeda.

Sreca pa mi vi niste u strucnom stabu, toliko podcjenjivate ove protivnike da bi i ove godine ispali vec u grupnoj fazi

A samo da mi je znati po čemu je to prvo mjesto rezervirani za nas u ovoj skupini? Jel zato što je Chelsea na papiru po igračima najjači? Nije li vas prošla godina ičemu naučila? Nije li vas praćenje nogometa kroz život ičemu naučilo? Bili smo favoriti i protiv Evertona na papiru, kluba koji je izgubio i trenera i Fellainija i td. Pa eto popušismo ga. S ovom igrom i ovim napadom kojeg imamo ne bih bio tako siguran da ćemo se prošetati kroz skupinu. Dapače trebat će Mourinho čuda uraditi da drastično popravi igru, da probudi napadače, da Chelsea počne napokon igrati kako treba i koristiti svoje šanse. A do tada ni Basel ni Schalke, a Boga mi ni Steaua nisu za odbacit.

Čuj šest pobjeda :/

Nije li vas prošla godina ičemu naučila?

Pogledaj sastav prošle godine i ove. Pogledaj trenera prošle godine i ove (ja jako cijenim Robija, ali Mou je ipak trenerska veličina za njega).

Dovoljno ti govori to da nam je prošle sezone jedini napadač bio Torres.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.