21. septembar 2012.14 god. comment_79474 Upravo sad gledam na youtube-u njegove clipove u Chelsea-u, a i u Liv'pool-u, i ne mogu svatiti sta se desava s njim ? Sad je dobar kakav je bio. Dao bi bubreg samo da hoce ponovo pocet zabijati kao nekada. Prijavi
21. septembar 2012.14 god. Autor comment_79485 nema sumnje da je Torres iz Liverpoola daleko bolji, kad pogledas, brzina, kretnja, tehnika, šut, kako je samo "zaobilazio" odbrambene igrace, ja mislim da bi uz njega dobrodosao jos jedan napadac, sturridge, sto fali probati jednom 4-1-3-2 formaciju Torres nije bio ni toliko sjajan u Liverpoolu, ali je opet znao zabijati Prijavi
21. septembar 2012.14 god. comment_79487 on mora dosta poraditi na driblinzima jer kad krene da predribla igraca zabije se u njeg zapetlja i izgubi loptu a njegova borbenost i zalaganje nikada nece doci u pitanje on uvijek daje svoj maksimum na terenu Prijavi
21. septembar 2012.14 god. comment_79508 Realnost je kada pogledate na PESu 13 da ima rejting 78, a na 10 je imao 90 Prijavi
21. septembar 2012.14 god. comment_79511 Nikad više ovog Torresa kao na video clipu upamtite to. Veliki je zajeb bio dovođenje Torresa. Zamislite sada kupujete polovan Audi A5 po cijeni novog. E tako smo mi s Torresom prošli. Platili 60 milijuna njegove kvalitete iz Liverpoola, a dobili ćorak što je bilo i očekivano svima osim Abramoviču. Prijavi
21. septembar 2012.14 god. comment_79514 [quote name='Elao' timestamp='1348243008' post='79508'] Realnost je kada pogledate na PESu 13 da ima rejting 78, a na 10 je imao 90 [/quote] Malo si se sjebo, na 10ci je imao 82 ;D Igram ja i sad 10tku... Prijavi
21. septembar 2012.14 god. comment_79531 Nedavo je Ruud Gullit izjavio kako Torres mora puno više raditi na utakmici, kako u svih 90 minuta obično ima samo jedan šut na gol protivnika, kako Chelsea djeluje kao da igra sa samo 10 igrača kada je Torres u sastavu i kako od njega očekuje da UBRZO poboljša svoje izvedbe. Evo Di Matteovog, nazovimo, odgovora: " Zadovoljni smo s Torresom. Čak i kada ne zabije, gotovo uvijek daje 100 % od sebe za cijelu momčad i nerijetko upošljava svoje suigrače u izgledne šanse upisujući tako itekako važne asistencije. Uvijek mori protivničke braniče, ispravno se kreće i radi dobre stvari. Pun je samopouzdanja, igra dobro i zabija golove. Možda nije zabio u zadnjih par nastupa, ali ne zaboravimo da je prije toga u ovoj sezoni zabio 3 gola. " Prijavi
21. septembar 2012.14 god. comment_79549 [quote name='Brane' timestamp='1348252505' post='79531'] Nedavo je Ruud Gullit izjavio kako Torres mora puno više raditi na utakmici, kako u svih 90 minuta obično ima samo jedan šut na gol protivnika, kako Chelsea djeluje kao da igra sa samo 10 igrača kada je Torres u sastavu i kako od njega očekuje da UBRZO poboljša svoje izvedbe. [/quote] Gullit u pravu... Prijavi
22. septembar 2012.14 god. comment_79631 Mada obožavam Torresa ali njemu jednostavno nejde kod nas... ne odgovara njemu naš stil igre... barem ne do sada... i ako ga nećemo mjenjat mislim da bi u januaru trebali dovest nekog napadača tipa Cavani ili Gomes... nikako Falcaoa... Prijavi
22. septembar 2012.14 god. comment_79639 [quote name='Villas-Boas' timestamp='1348321543' post='79631'] Mada obožavam Torresa ali njemu jednostavno nejde kod nas... ne odgovara njemu naš stil igre... barem ne do sada... i ako ga nećemo mjenjat mislim da bi u januaru trebali dovest nekog napadača tipa Cavani ili Gomes... nikako Falcaoa... [/quote] Što ne Falcaa? Prijavi
22. septembar 2012.14 god. comment_79641 [quote name='Kalouda' timestamp='1348322004' post='79639'] Što ne Falcaa? [/quote] zato jer je on isti tip napadača kao Torres... a ja vjerujem da bi se kod nas lakše i bolje prilagodio jedan Gomez ili Cavani, nego Falcao... ali mislim da taj naš stil koji smo igrali svih ovih godina da polako izlazi... tako da cemo se sad više kreirat na kreativnosti igre i vjerujem da će se tu Torres dobro snaci... a onda bi bilo dobro da uz Torresa imamo još jednu veliku klasu u napadu pa da se rotiraju... Prijavi
22. septembar 2012.14 god. comment_79646 [quote name='Villas-Boas' timestamp='1348322145' post='79641'] zato jer je on isti tip napadača kao Torres... a ja vjerujem da bi se kod nas lakše i bolje prilagodio jedan Gomez ili Cavani, nego Falcao... ali mislim da taj naš stil koji smo igrali svih ovih godina da polako izlazi... tako da cemo se sad više kreirat na kreativnosti igre i vjerujem da će se tu Torres dobro snaci... a onda bi bilo dobro da uz Torresa imamo još jednu veliku klasu u napadu pa da se rotiraju... [/quote] Nisi uopće treba spomenuti Falcaa, sad bi mogla pasti jedna rasprava tko je bolji Torres ili Falcao, a svima su nam tako falile. Al potpuno si u pravu da se Torresa treba riješiti, što prije to bolje. Prijavi
22. septembar 2012.14 god. comment_79657 Trebao je samo prebaciti loptu preko Begovića koji mu je i lego i sve ali tuki... Prijavi
22. septembar 2012.14 god. comment_79676 Gledao sam drugo poluvreme i bio je sasvim korektan,napravio je sanse Mikelu,Mati i Oskaru Prijavi
22. septembar 2012.14 god. comment_79679 Promasi loptu steta.. Ja jos cekam kad ce on nama donijeti ozbiljan pogodak.. Da sam rijesi tekmu il nesto.. Nadam se da necu jos dugo cekat Prijavi
22. septembar 2012.14 god. comment_79684 Ja samo čekam da više ode i da nam dođe jedan pravi napadač. Torres je prevara od 60 milijuna eura. Prijavi
22. septembar 2012.14 god. comment_79693 Molim boga da se ovaj covjek povrijedi, samo tako ce RDM odluciti da ga ne stavlja, toliko je lopti upropastio da sam prestao brojati, iako se trudi koliko god moze, on traljavo i smotano igra da nemam rijeci i to se NIKADA nece promjeniti. Prijavi
22. septembar 2012.14 god. comment_79717 Joj Torres jebem ti djete majmune jedan onakce igrače imaš iza sebe i nemožeš jebenog gola uvalit sad moram ovu kurčinu na avataru nosit zbog tebe jebem te mutava! Svaka ti dala a ti ne mogo metilju jedan ! Prijavi
22. septembar 2012.14 god. comment_79719 Gotovo je, mene je izgubio. Iza leđa imaš Matu, Hazarda i Oscara i svejedno se loše krećeš, nalaziš na krilima, nikad na pravom mjestu a i kad dobiješ 100%-tnu priliku 1 na 1 sjebeš. Sturridgea treba više koristit a ako se ovaj zbog toga naljuti poslat ga u 3 pičke materine. Prijavi
22. septembar 2012.14 god. comment_79722 Vidim vec drastican broj vas progledalo pokasno al et, i dalje se ocekuje neki odbrambeni komentar nekog zaludjelog Torresovog fana Prijavi
22. septembar 2012.14 god. comment_79723 I mene je izgubio za sva vremena, mater mu jebem. Može zabit sad 19 golova do nove godine, jebat ću mu mater i dalje jer je kreten. Nadam se njegovom odlasku prvom prilikom, a ako ne, onda nek se povrijedi. Dugoročno. Prijavi
22. septembar 2012.14 god. comment_79728 [quote name='AnuBis.' timestamp='1348329895' post='79693'] Molim boga da se ovaj covjek povrijedi, samo tako ce RDM odluciti da ga ne stavlja, toliko je lopti upropastio da sam prestao brojati, iako se trudi koliko god moze, on traljavo i smotano igra da nemam rijeci i to se NIKADA nece promjeniti. [/quote] Nemoj tako da govoris ni za koga,a kamoli igraca Chelsea-ja!To nije ljudski,zeleti nesto tako. Prijavi
22. septembar 2012.14 god. comment_79733 HAHAHHAHAHAH umirem na komentare Torres ima sve manje i manje podrške [quote name='Villas-Boas' timestamp='1348321543' post='79631'] Mada obožavam Torresa ali njemu jednostavno nejde kod nas... ne odgovara njemu naš stil igre... barem ne do sada... i ako ga nećemo mjenjat mislim da bi u januaru trebali dovest nekog napadača tipa Cavani ili Gomes... nikako Falcaoa... [/quote] e jako si u krivu prijatelju...da ti kažem neke stvari o Falcau... 1)mentalno je strašno jak, nije tetka ko Torres (vrlo moguće da je njemu glavni problem ništa drugo nego glava) 2)ne zaletava se u 6 protivničkih igrača 3)dribling koristi samo kada je potreban i u 99 posto situacija mu dribling (ili lažnjak, šta već radi) uspije, dok Torres ne može nit dribling nit lažnjak kako treba prodat 4)realizira sve što dobije, i više od toga, ima kliničku završnicu 5)uvijek se nađe na pravom mjestu, za razliku od Torresa, ima nos za gol 6)možda nije nešto pretjerano visok, ali fizički je strašno jak 7)igra glavom mu je odlična 8)ima odličan udarac i ne boji ga se koristit 9)zna savršeno utrčati u prostor evo ja sam naveo 9 dobrih razloga zašto Falcao nikako ne može biti flop ko Torres (odnosno zašto je bolji od Torresa), pa ti vidi... Prijavi
22. septembar 2012.14 god. comment_79747 [quote name='Ercov' timestamp='1348332011' post='79728'] Nemoj tako da govoris ni za koga,a kamoli igraca Chelsea-ja!To nije ljudski,zeleti nesto tako. [/quote] Ja krivicu sa sebe prebacujem na RDM on je kriv zbog svega Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.