Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

[quote name='Kalouda' timestamp='1346065912' post='74399']
Samo me zanima koji od admina na fb stranici onoliko svršava na Torresa?

" On nije car, on nije kralj on je imperator" bože dragi
[/quote]

Mislim da je Cae opet bio pijan :D
  • Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Vraca se u toj formi El Ninho, 2 gola u 3 utakmice i 1 asistencija, Hazard je zasluzan za to, pa josh kad se vrati Marin, pa Mosses,,,BICE PERVERZIJA.
http://www.tuzlanski.ba/izdvojeno/89-izdvojeno/1630-tuzlanski-beskunik-vibri-na-poklon-dobio-dres-chelsea-sa-potpisom-fernanda-torresa-fotovideo.html a ja sinoc vidim njega sepuri se kroz grad, kontam vidi ga dobio novi dres sa pijace a ono ni manje ni vise nego original dres potpisan od Torresa :) i svaka cast Ivanovicu, ovo je za njega sica ali je od srca.
neka se on riješio impotencije
[quote name='Spaha' timestamp='1346417273' post='75836']
[url="http://www.chelseabalkan.com/index.php/item/2292-torres-ako-zabijem-veceras-necu-se-radovati.html"]http://www.chelseaba...e-radovati.html[/url]

nece ga ni zabiti
[/quote]

e to volim... jer kad su ljudi negativni prema njemu onda zabije... ;)
[quote name='Spaha' timestamp='1346419187' post='75847']
zivi bili pa vidjeli, ja ovakve price ne volim prije utakmice
[/quote]

ma sad zabio Torke ili ne... apsolutno nebitno... bitno da odigra i da igra za tim... kao sto zna i kao sto chelsea igra... i naravno da to sve na kraju uplodi pobjedom... ;)
[quote name='Spaha' timestamp='1346419187' post='75847']
zivi bili pa vidjeli, ja ovakve price ne volim prije utakmice
[/quote]

Nije to njegova priča, samo odgovara na pitanja novinara
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1346417542' post='75838']
e to volim... jer kad su ljudi negativni prema njemu onda zabije... ;)
[/quote]
A nije morao 3 gola zabiti .

A i nije do njega , u cijelih 90 minute nije dobio 2 lopte kako treba .
[quote name='Blues_95' timestamp='1346446402' post='76055']
A nije morao 3 gola zabiti .

A i nije do njega , u cijelih 90 minute nije dobio 2 lopte kako treba .
[/quote]
Pa to je problem kod Torresa sto mu treba 10 super lopti da bi dao gol, primjera radi Falkao je svaku primljenu loptu iskoristio koliko toliko, sto i jeste odlika "rasnog" napadaca. POD HITNO NAM TREBA BAR JEDAN NAPADAC !!!
Torres večeras totalno odsječen od ostalih igrača. Sve lopte prema njemu su blokirane. Šansi nije imao. Sam nije mogao.
[quote name='AnuBis.' timestamp='1346446640' post='76063']
Pa to je problem kod Torresa sto mu treba 10 super lopti da bi dao gol, primjera radi Falkao je svaku primljenu loptu iskoristio koliko toliko, sto i jeste odlika "rasnog" napadaca. POD HITNO NAM TREBA BAR JEDAN NAPADAC !!!
[/quote]

evo ti jedna velika X-čina za ovo

jadni mi ako ostanemo samo s Torresom u napadu.
Falcao je objasnio neke stvari danas
Drogba je to činio nekad, Torres nažalost ne može ni blizu toga

realnost
[/quote]

ajd se ne glulmataj... ako je dobio 2 lopte te lopte su bile srednja zalost... danas ste barem vidli zasto je Falcao takav napadac... pa on osim sto ima talenat i klasu on ima i igrace koji mu serviraju te lopte... pa mi da dofuramo tog Falcao-a mi nebi nista dobili s njim... jer da ti veza ne kreira 2 izgledne prilike... onda u kurac sa svime...
[/quote]
Pokazao je torres kakve mu lopte trebaju u PL tekmama. U ovoj tekmi nije dobio nikakve lopte, a ne moze sam kroz 6 barem igraca, pokusao je i osutati i to je uradio solidno, ali sta ces kad niko ne odvlaci druge igrace, vec samo stoje.
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1346447217' post='76078']
ajd se ne glulmataj... ako je dobio 2 lopte te lopte su bile srednja zalost... danas ste barem vidli zasto je Falcao takav napadac... pa on osim sto ima talenat i klasu on ima i igrace koji mu serviraju te lopte... pa mi da dofuramo tog Falcao-a mi nebi nista dobili s njim... jer da ti veza ne kreira 2 izgledne prilike... onda u kurac sa svime...
[/quote]
Ne govorim za veceras samo i u ligi nije po meni bio puno bolji pa protiv Readinga je upropastio bezbroj akcija lopta se od njega odbijala ko od bukvu, trudi se on sve to stoji, ali.......

Misljenja sam da nebi smjeli uci u sezonu samo sa jednim klasicnim napadacem koji ulazi u formu vec godinu dana a i dalje je daleko od neke vrhunske forme.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.