31. august 2012.14 god. comment_76104 Imamo Stua, klasicnog napadaca, sjecate li se, prirodna pozicija spic, u boltonu razvaljivao na toj poziciji Cim torres bude lose igrao ili se povrijedio, ima ko uci, ne brini ti. Fazon je ustimati vezni red citav da se probude malo i nauce igrati timski. Osim Hazarda, on zna posao. Prijavi
31. august 2012.14 god. comment_76138 Kaže dobio loptu, aha jest, al na centru.. A šta će odatle jedan špic napravit?? Puno djeca igraju sokera, pa misle da jedan igrač može sve prelaziti, kako hoće... Mada ne kažem, Torres je večeras morao još više se truditi.. Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76258 Kako me živcira kad pojedinci počnu potencirat priču o " Torresu kojem treba milijun prilika da zabije " i " potrebi kupovine novog napadača ". Nemojte se uvrijedit, ali glava me zaboli. Tko misli da je Torres kriv za ovaj poraz jer nije zabio 257 golova, neka si downloada utakmicu i ponovo je pogleda te usporedi kakve je to lopte dobivao Falcao sinoć, a kakve Torres. Radamel dobije loptu ispred sebe, na nekih 16 metara, gdje su ga naši stoperi tako loše pokrivali da je to čudo jedno, a pod tim uvjetima igrraču kao što je on nije problem zabit gol. S druge strane, Fernando dobije loptu na nekih 35 metara od gola protivnika ili u zoni udarca, ali leđima okrenut prema golu i s minimalno 3 igrača oko sebe gdje je osuđen na propast. Lopte u prostor nije dobivao nikako. 3/20 Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76278 Izgleda da je Torres kriv dok je živ i to se neće promijenit pa makar on zabio više od Messija, onda bi neki govorili da ima manje uspješnih driblinga od Messija ili tako neko sranje. Pa ljudi moji čovjek nije dobio pravu loptu sinoć ama baš nijednu. To je ko da vi odete u trgovinu s 5 maraka a brat ode sa 100 maraka i brat kupi puno više, naravno jer je ima više para.. Tako i Torres i Falcao sinoć. Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76291 Ljudi moji kad usporedim Torresa i Falcao-a place mi se .. znaci po svaku loptu se Falcao vrati na centar, trci , puca , dribla , a Torres se zabije kod šesnaesterca , potpuno odsjecen od igre .. pa i ja takvog igraca mogu cuvat .. ne kazem ja da je Torres los, ustvari dobar je igrac i bori se za ekipu , asistira i sve to,ali neka se ugleda na Falcao-a koji nam je haos u odbrani napravio .. a ruku na srce vezni red isto katastrofa, sta je sa Ramizom od pocetka sezone sav izgubljen , nema vise da kontru povuce , Hazard isto los iako se stvarno trudio, Lamps katastrofa, Luiz uobicajne pogreske, vise igro napad nego odbranu , jedino sto mogu pohvalit je Mikel koji je po meni odlicnu utakmicu odigro i puno je lopti presjeko .. pokazao je da je igrac za velike utakmice ! Toliko od mene ! :-D Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76296 Veliki dio krivice ide na vezni red, a Mati nezz koji je Q.... da izvinete, a Torres sinoć nije ništa mogao, na njemu uvijek dva igrača, kao i na Hazardu dok su ovi ostali trčali kao muhe bez glave, @anubis u postu ↑ je donekle upravu, zna Torres puno toga upropastiti jer je neodlučan, nema više njegovoih šuteva iz prve, a to odlikuje vrhunske napadače, osim protiv Newcastle-a, puff i odmah golčina.... Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76333 [color="#fff"][color="#aed1f6"][color="#fff"][color="#004da4"][color="#606060"]I'm not really bashing Torres based on this game. He was "ok", but Falcao is World Class and Torres is no where near the quality you'd expect from a first choice striker at a top club. City have Kun; Tevez; MU have RvP; Rooney Those are our main rivals for the EPL and their first choice forwards are miles better than ours.[/color][/color][/color][/color][/color] to je ono što ja mislim za Torresa, znam da će sada početi pljuvanje, ali to je moje mišljenje Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76351 [quote name='Chester' timestamp='1346491808' post='76291'] Ljudi moji kad usporedim Torresa i Falcao-a place mi se .. znaci po svaku loptu se Falcao vrati na centar, trci , puca , dribla , [b]a Torres se zabije kod šesnaesterca[/b] , potpuno odsjecen od igre .. pa i ja takvog igraca mogu cuvat .. ne kazem ja da je Torres los, ustvari dobar je igrac i [b]bori se za ekipu[/b] , asistira i sve to,ali neka se ugleda na Falcao-a koji nam je haos u odbrani napravio .. a ruku na srce vezni red isto katastrofa, sta je sa Ramizom od pocetka sezone sav izgubljen , nema vise da kontru povuce , Hazard isto los iako se stvarno trudio, Lamps katastrofa, Luiz uobicajne pogreske, vise igro napad nego odbranu , jedino sto mogu pohvalit je Mikel koji je po meni odlicnu utakmicu odigro i puno je lopti presjeko .. pokazao je da je igrac za velike utakmice ! Toliko od mene ! :-D [/quote] Nekako ti ne ide ovo jedno uz drugo Odluči se Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76366 [quote name='chelseathebest' timestamp='1346497100' post='76333'] [color=#fff][color=#aed1f6][color=#fff][color=#004da4][color=#606060]I'm not really bashing Torres based on this game. He was "ok", but Falcao is World Class and Torres is no where near the quality you'd expect from a first choice striker at a top club. City have Kun; Tevez; MU have RvP; Rooney Those are our main rivals for the EPL and their first choice forwards are miles better than ours.[/color][/color][/color][/color][/color] to je ono što ja mislim za Torresa, znam da će sada početi pljuvanje, ali to je moje mišljenje [/quote] Upravo to. Ljudi očekuju od Torresa da igra toliko dobro kao što je Drogba igrao. Pa to ne može. Nije Torres Drogba, tj. Torres nije Drogbina klasa, a nije ni isti tip igrača. Drogba je ona svjetska klasa, najviša što može biti. Drogba je klasa Raula i Henryja, znači nema iznad. Drogba je vrh vrhova. Torres je stepenica ispod. I dalje odličan napadač, ali nije Drogbina klasa. Ako želimo u klubu gledati igrača tipa Drogba i Drogbine klase treba izdvojiti 60ak milijuna eura (RADAMEL FALCAO), ali to je izgleda nekima puno, čak i ovdje na forumu. Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76413 [quote name='how yes no' timestamp='1346501507' post='76351'] Nekako ti ne ide ovo jedno uz drugo Odluči se [/quote] Kazem da je u sinoćnoj utakmici bio potpuno odsjecen, cekao je lopte (koje nije dobio) blizu sesnaesterca , a općenito se puno bori za ekipu , sto sinoc nije, ne samo on nego vecina ekipe ! Atletico nas je zestko proucio sto jest jest ! Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76417 [quote name='Chester' timestamp='1346515955' post='76413'] Kazem da je u sinoćnoj utakmici bio potpuno odsjecen, cekao je lopte (koje nije dobio) blizu sesnaesterca , [b]a općenito se puno bori za ekipu , sto sinoc nije,[/b] ne samo on nego vecina ekipe ! Atletico nas je zestko proucio sto jest jest ! [/quote] Pa on se bas sinoc borio.Ja ga nisam prije vidio onakvog.Jesil' ti vidio koliko je on prekrsaja napravio u pokusaju da dodje do lopte.Vracao se nazad,skakao kad je korner za Atletico.Konstantno pritiskao stopere i cekao gresku. Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76476 Vjerujem u tebe Torke... razuvjerit ces ove kriticare i svi ce te ponovno slavit... Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76529 [quote name='VahaCFC' timestamp='1346517548' post='76417'] Pa on se bas sinoc borio.Ja ga nisam prije vidio onakvog.Jesil' ti vidio koliko je on prekrsaja napravio u pokusaju da dodje do lopte.Vracao se nazad,skakao kad je korner za Atletico.Konstantno pritiskao stopere i cekao gresku. [/quote] Ja sam ga vidio samo jednom, kada je lopta u aut izlazila i on je klizecim startom spasio . Prijavi
2. septembar 2012.14 god. comment_76569 [quote name='Chester' timestamp='1346540143' post='76529'] Ja sam ga vidio samo jednom, kada je lopta u aut izlazila i on je klizecim startom spasio . [/quote] Onda nisi dobro gledao.Covjek je trcao,nudio se,vracao u odbranu,par puta napravio prekrsaj u pokusaju da uzme loptu. Prijavi
2. septembar 2012.14 god. comment_76570 [quote name='VahaCFC' timestamp='1346579354' post='76569'] Onda nisi dobro gledao.Covjek je trcao,nudio se,vracao u odbranu,par puta napravio prekrsaj u pokusaju da uzme loptu. [/quote] kad na kraju ove polusezone bude imao 15+ golova u svim natjecanjima... onda ce im bit Bog... tj. kad bolje razmislim nece... onda ce ga pljuvat zasto nije zabio 20... :/ Prijavi
2. septembar 2012.14 god. comment_76581 [quote name='Villas-Boas' timestamp='1346579445' post='76570'] kad na kraju ove polusezone bude imao 15+ golova u svim natjecanjima... onda ce im bit Bog... tj. kad bolje razmislim nece... onda ce ga pljuvat zasto nije zabio 20... :/ [/quote] a ja sam Michael Jackson Prijavi
2. septembar 2012.14 god. comment_76657 Sta je mogao uraditi Torres kad je cijeli tim bio na strasno losem nivou . Prijavi
2. septembar 2012.14 god. comment_76658 [quote name='chelseathebest' timestamp='1346580851' post='76581'] a ja sam Michael Jackson [/quote] vidjet cemo na kraju 12 mjeseca... ja se nadam da cu ja bit u pravu i da cemo obojica bit sretni zbog tog... Prijavi
2. septembar 2012.14 god. comment_76665 Ma ko djeca su ovi nasi navijaci, neki i jesu a neki se tako ponasaju. Prijavi
3. septembar 2012.14 god. comment_76776 Mozda i jeste za ovu temu a mozda i nije ali sigurno je povezano. Ucinak Toresa u nasem dresu me je zainteresovao da pogledam i ucinke ostalih napadaca u poslednjih 7-8 godina. Ma ljudi,napadaci Celsi u tom periodu imaju zaista OCAJAN golgeterski ucinak a cak i tu mogu da ukljucim delom i Drogbu(kazem jednim delom) koji je imao neke zaista mizerne sezone u PL . Pazite ovo: [b]Hernan Krespo:[/b]2 sezone po 12-13 golova,odigrao 75 utakmica [b]Sevcenko :[/b]2 sezone,22 gola,76 utakmica ukupno ,samo 9 golova u PL! [b]Nikolas Anelka:[/b]182 utakmice,59 golova u svim takmicenjima,to mu dodje tek svaki treci mec,samo u jednoj sezoni prebacio ukupno 20 golova u svim takmicenjima. [b]Didier Drogba:[/b]334 utakmice i 157 golova u svim takmicenjima ali je i kralj Didi znao da bude jako los u PL- u 3 sezone je imao 5,5, 8 golova!!!Prva mu je bila bledunjava sa 10 golova a cak je i on,takav majstor imao samo 2 sezone sa vise od 20 golova u njima.Naravno,kad je bilo najvaznije,u najvecim mecevima bio je najbolji tako da njegova statistika i nije toliko bitna ali za jednu siru sliku o ucincima napadaca moze da se uzme u obzir. [b]Fernando Tores:[/b]71 utakmica i 15 golova, a 9 u PL.Kad bi vam neko rekao [b]da ce Tores sa nekih 13 golova ove sezone u PL biti bolji od 5!!! pojedinacnih Drogbinih sezona u PL da li biste verovali[/b]?Ja ne bih da nisam pogledao ove podatke. Dakle,ne racunajuci 2 Drogbine sezone gde je dao ukupno 49 golova u PL,ova cetvorka vrhunskih napadaca je zajedno dala .verovali ili ne,samo [b]127 golova na 429 utakmica[/b]!!! To je 18 pojedinacnih sezona(Toresova je 18.) i u tih prethdnih 18 pojedinacnih nijedan od ovih igraca nije dao 20 golova u jednoj sezoni PL!Nijedan osim Anjelke(19 golova) u jednoj sezoni nije bio ni blizu ili prebacio broj 15!Drogba jedva 12 u jednoj sezoni. Kalua bolje da ne dodajem mada je on ipak bio uglavnom igrac sa klupe. Izvinjavam se na mozda preobimnom izvestaju i ovim silnim podacima ali eto,mozda ce nekom biti zanimljivo da pogleda kao i meni. Zakljucak: Mi smo smrt za napadace Prijavi
3. septembar 2012.14 god. comment_76783 Evo slucajno naisao na Torres-ov gol iz perspektive navijaca... Iz ovog kuta se tek vidi kolko su perfektnu akciju slozili Torres i Hazard... nravano radi se o 2 golu protiv newcastlea... [url="http://www.youtube.com/watch?v=tVjxCZudwX8"]http://www.youtube.com/watch?v=tVjxCZudwX8[/url] @Batigol: "Zakljucak: Mi smo smrt za napadace " To ja vec duze vrijeme tvrdim i govorim... i vjerujem da bi kod nas i jedan Falcao trunuo i nebi dolazio do izrazaja... Prijavi
3. septembar 2012.14 god. comment_76915 [url="http://www.chelseabalkan.com/index.php/item/2321-torres-cilj-mi-je-ove-sezone-postici-vise-od-33-gola.html"]http://www.chelseabalkan.com/index.php/item/2321-torres-cilj-mi-je-ove-sezone-postici-vise-od-33-gola.html[/url] Vidi malog, on optimističniji od mene. Ja govorio dat će ove sezone u svim natjecanjima bar 20 golova, a on bubnu brojku od 33. Prijavi
3. septembar 2012.14 god. comment_76920 [quote name='Brane' timestamp='1346700485' post='76915'] [url="http://www.chelseabalkan.com/index.php/item/2321-torres-cilj-mi-je-ove-sezone-postici-vise-od-33-gola.html"]http://www.chelseaba...od-33-gola.html[/url] Vidi malog, on optimističniji od mene. Ja govorio dat će ove sezone u svim natjecanjima bar 20 golova, a on bubnu brojku od 33. [/quote] I sam govori koliko mu je vazan vezni red . Prijavi
3. septembar 2012.14 god. comment_76925 Vezni red MORA proraditi prije ili kasnije... a u prva 3 kola su pokazali da mogu pruzat solidne partie KAD zele... a kad ce veza igrat na razini i torres ce zabijat... rekao sam da ce torres zabit u ovoj polusezoni u svim natjecanjima 15+ golova... za sada ima 3/15... a tek smo poceli Prijavi
5. septembar 2012.14 god. comment_77129 http://www.youtube.com/watch?v=EP1B3D_P5N8&feature=context-gfa Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.