Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

@Elao

Fenomenalan video... fenomenalan...

nego... ovaj video me je potaknuo na to... Kolko malo ovim hejterima treba da zaborave ono sto je Torres napravio do sada u svojoj karijeri... 91 gol u dresu Atletica, 81 gol u dresu Liverpoola, 15 u dresu Chelsea i 24 u dresu repke... Znaci u svojoj karijeri dao je 211 golova...

A i tim hejterima je trebalo samo 5 dana da zaborave kako je prakticki sam pobjedio Newcastle...

Ne znam tko mu broji da ce ove sezone zabit 20 golova... Ja mu brojim da ce ove [b]polusezone[/b] zabit 15+ golova u svim natjecanjima...

3/15
  • Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

[quote name='Elao' timestamp='1346845551' post='77129']
[media]http://www.youtube.com/watch?v=EP1B3D_P5N8&feature=context-gfa[/media]
[/quote]
Moze li neko napisati sta govori u ovoj videu ne razumijem bas sve od rijeci do rijeci a volio bi da znam .

Uređeno , autor izmjene: Blues_95

"Pusti da ti kažem nešto što već znaš. Svijet nisu samo sunčeve zrake i duge. To je vrlo zlo i gadno mjesto. Bacit će te na koljena i ostaviti tamo ako to dopustiš. Ti, ja ili bilo ko drugi te neće udariti tako jako kao život. Nije sve u tome kako jako udariš, nego je stvar u tome koliko jako možeš biti udaren i nastaviti ići dalje, koliko toga (udaraca valjda) možeš primiti i nastaviti dalje. Tako se pobjeđuje! Dakle, ako znaš koliko vrijediš onda izađi i uzmi ono što ti pripada. Ali morat ćeš podnijeti udarce, i ne upirati prstom govoreći da ti nisi tu gdje jesi zbog njega, zbog nje ili bilo koga drugog! Kukavice to rade a ti nisi kukavica! Ti si bolji od toga!" To je dio gdje Rocky priča.

Ovaj drugi dio: "Naš najdublji strah nije taj da smo neadekvatni. Naš najdublji strah je da smo snažni preko svake mjere. Naše svjetlo a ne naša tama je ono što nas najviše plaši!"
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m9zsvy42cj1rfrfjfo1_500.png[/img]

U svom večerašnjem 100. nastupu za Španiju dobio je i kapitensku traku. :D
Torres odigrao 100 utakmicu za Spaniju , bio je i kapiten u toj utakmici . Nazalost nije se upisao u listu strijelaca .
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_ma0185VoPQ1qjuayao2_1280.jpg[/img]
PS: Del Bosque u takvom jubileju nije dao da odigra svih 90 minuta . SRANJE !
I bolje za torresa da sjedi na klupi... kao što sam rekao prije mjesec-dva... bolje da ode iz kluba dok si nije s ovom TRULOM vezom uništio karijeru do kraja...

najbolji mi ovi klinci šta pišu treba nam Falcao ili šta ja znam a ne vide da nam je veza tolko jadna, da je pala na rang momcadi kao što su QPR itd. još nas i one pojedu... a RDM i njegova taktika... neka odjebe skupa s njom... jaoooooooooo kako sam ogorcen...
ma da, ajmo plakati jer smo uništili Fernanda Torresa...

uništio je on sam sebe kad je otišao iz mrtvog Liverpoola

[quote name='Elao' timestamp='1347724550' post='78357']
Iducu poceti sa Sturridgeom od prve, nek malo ohladi glavu.
[/quote]

RDM da ima muda, to bi i napravio, zajedno s Mosesom na krilu, a o Lampsu da ne pričam

Danny je u kombinaciji s Mosesom digao našu igru za 2 razine

ali nekako sam uvjeren da će sve ostati isto ko i protiv Juventusa
Kakvo je ono ponašanje danas? Pička od igrača, nije vrijedan našeg dresa, a nije ni sjena velikog Drogbe. Pod hitno ga se riješiti ove zime, dovesti Falcaa i još jednog napadača srednje klase.
prije se vracao po lopte sad stoji i ceka.. ako budes cekao nacekat ces se pa bi mogao opet na klupu preci brate mili.. sturridge mali ce te izbacit iz ekipe.
  • Autor
pa prije se vracao, to mu nije posao posao mu jeste da ceka i da mu neko posalje kvalitetne lopte
normala da je u liverpoolu zabijao kad je iza sebe imao vrhunskog gerrarda i ostale koji su mu znalu uposliti loptu
kakve vi utakmice gledate, niko nije odigrao na nivou a vi krivca trazite u torresu, kako imate toliko obraza valjati gluposti, torres kad asistira i zabije najbolji je a kad chelsea izgubi odma ga treba prodati

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
ruku na srce torres vise nije onaj koji je bia,,, mozda neki ovdi imaju prevelika ocekivanja od njega jer je prejebeno skupo placen ili jednostavno kako nas je drogba svih razmazio igrom i golovima,ali torresu kao i svakom igracu je posao da bude igrac u timu koji ce prvo gledat interes tima pa onda drugo ako ce on se tako ponasat kad ga je di matteo izvadia iz igre jer nista nije pokaza onda moze slobodno malo se ohladit i bit na klupi. ko je on da bude prvi napadac cilo vrime da se nasi zivci kidaju kad se lopta odbije od njega kad ide promutit igraca a ovaj ga zaustavi ko dijete u 1 razredu. on mora bit napadac jak stalozen spreman za akciju a ne da padaa ko pokosen pa da place nije mu ovo spanjolska liga niti smo mi united. on se mora izborit izgurat. on mora pucat ne komplicirat.dns mu hazard dade balun, umisto da se rijesi antona i da pita cesara di os da pucam njemu ovaj uzme balun ko da je cahill u napadu a ne on... inace kad on zabije gol to je dobro al to je vec postalo prezvakano....on ispuni zadatak al opcenito on je los kao napadac zasto ne bi sjedio na klupi malo
sjecate li se prosle sezone dok je sjedio pa kad bi usa bi asistira pa bi i zabia koji. meni je on uvik bia drag igrac ali vise ga se ne moze ovako gledat da na nekim forumima citam lako cemo protiv chelsea torresa moze zaustavit svako ne boje se njega kao ni nas
Tulavac ponovo čini ono o čemu sam pričao, svaki put kad dobije loptu traži neke duple pasove, pa ide driblat šestoricu, pa čeka umjesto da puca, pa dribling previše, ugl uvijek komplicirano rješenje umjesto jednostavnog. Danas svaku loptu koju je dotakao je izgubio, otupio nam je napad i na kraju onakva reakcija kad je izvađen iz igre. Očekujem javnu ispriku ovih dana, znam da nije govno od čovjeka ako je govno od igrača.
[quote name='Spaha' timestamp='1347749662' post='78468']
pa prije se vracao, to mu nije posao posao mu jeste da ceka i da mu neko posalje kvalitetne lopte
normala da je u liverpoolu zabijao kad je iza sebe imao vrhunskog gerrarda i ostale koji su mu znalu uposliti loptu
kakve vi utakmice gledate, niko nije odigrao na nivou a vi krivca trazite u torresu, kako imate toliko obraza valjati gluposti, torres kad asistira i zabije najbolji je a kad chelsea izgubi odma ga treba prodati

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
[/quote]

nisam ni sumnjao da će se naći neki idol koji će i nakon ovoga braniti Torresa

ma Torres je božanstvo, neka bude uvijek u prvoj postavi makar uvijek igra ko kurac

i onda još takvo ponašanje, ma nek se goni u mp3, proklet bio dan kad je došao kod nas
Ako ga je iko branio, bio uz njega, prepirao se na forumima zbog njega taj sam, ali zbog onoga jučer na klupu bih ga do Decembra.

Toliko podrške svih u klubu, navijača i jednom ga zamjeni i kao ljuti se, ma jebi se da si mi oko.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1347791859' post='78524']
[img]http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/36569_4472801538169_2057447329_n.jpg[/img]
[/quote]

ajde ovo je sad vec predebelo pretjerivanje... ajde da ga se kritizira za igru, ali za sebicnost... to nema smisla...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.