Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

[quote name='Ercov' timestamp='1349211688' post='81526']
Nema ni utakmice kada ne ucestvuje u postizanju golova.Danas u tri od cetiri,a protiv Arsenala dva od dva.
Da bas je los.
[/quote]
Pa onda lijepo neka igra u veznom redu, to sto si nabrojao je posao veznjaka, i zasto nebi ucestvovao u akcijama kad je najistureniji normalno je da se ide preko njega, a koliko tih akcija upropasti? Nasa sreca je sto imamo toliko kreativaca pa opet uspijemo stvoriti dosta sansi, jedva cekam da vidim Sturridge-a na mjestu spica pa cete svi vi koji branite Torresa vidjeti kako spretan napadac koristi vezni red i koliko cemo brze igrati.
  • Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

[quote name='Elao' timestamp='1349212215' post='81544']
Takodjer sam zadovoljan kad se sve sagleda ali naravno sto se tice njega, moze ovo jos bolje.
[/quote]

slažem se, sudjelovao je u većini golova i uzeli smo pobjedu tako da sam zadovoljan

ali opet je pokazao da nije snalažljiv i da jednostavno nije top klasa, sada nas nije koštalo, ali u nekoj drugoj tekmi će nas koštati kada ne realizira dobru šansu
[quote name='Caeruleus' timestamp='1349212238' post='81546']
On je napadač.
[/quote]
Jel ne sme da asistira,ako je napadac?Ako tako mislis,onda je bolje da Staridz pocne svaku narednu,on sigurno nece asistirati.
Dobar je Tores bio,naravno da moze mnogo bolje,ali je stvarno smesno reci da je bio los.
Zadovoljan ukupnim doprinosom. Jesu golovi glavni za napadača, ali ima još nekih stvari. O tom ipak drugom prilikom opširnije, sad nemam vremena.
[quote name='Wisey' timestamp='1349212863' post='81562']
Zadovoljan ukupnim doprinosom. Jesu golovi glavni za napadača, ali ima još nekih stvari. O tom ipak drugom prilikom opširnije, sad nemam vremena.
[/quote]
Neka kolumna o Torresu i njegovom umijeću zabijanja :P

Ja sam se malo sad smirio i evo, ne ide mu i jbga, mi tu ne možemo ništa nego ga samo podržat i nadati se najboljem. Ja ću ga pokušati podržavati, dok god se trudi i dok god daje doprinos timu. Jer šta imamo od toga što mu sad hebemo majku ćoravu ili oca nesposobnog? A ništa...

Kad bi se moglo izdržati ove sezone s njim i Sturridgeom a na kraju sezone vratiti Lukakua, bez dodatnih pojačanja bilo bi idealno. Ali teško da će siječanj proći bez pojačanja...
Ljudi moji pa sta ako je promasio priliku.. Gledam barcu pa ljudi se nafujali 1 na 1.. Odmah mi na pamet dodje, da je ovo torres promasio odmah bi se pisalo.. Znam da je fulao neke ciste zicere al brate mili ne mozete ocekivati od nikoga da ce svaku sansu pretvoriti u gol.. Pa ni taj falcao.
Vidim da neki nisu pazili na casovima....

[quote name='Whisper#2' timestamp='1345933340' post='73985']
Izracunao sam da je potrebno da Torres izvede sledece stvari, da bi dobio prolaznu ocenu kod pojedinaca ovde:

1. Postigne hat-trick;
2. Napravi dve asistencije;
3. Iznudi bar 5 zutih i 2 direktna crvena kartona protivnickih igraca;
4. Proslavlja golove dubeci na glavi.
[/quote]
Vi trebate shvatitii da je on napadac, a napadac ima jedan jedini zadatak a to je zabitii gol. Pa fulio je 2-3 stopostotne sanse a to se napadacuu ne smije desavati. Danas je to sve dobro ispalo jer je pored njega bilo igraca koji ce zabiti umjesto njega prvenstveno zato jer je protivnik dosta losiji od nas. Ali sta kada igramo protiv jedne Barcelone npr., i kada cemo imati 1-2 prilike tokom citave utakmice. I sta onda kada Torres fulii takve prilike i kosta nas utakmice ??
Kako tako izvlacite iz konteksta samo sta pojedincima odogovara niko nije rekao da ne smije promasiti 1 na 1 ili ne zna sta slicno, ali igrati nerezenski, spetljati se kod svake druge akcije, ici pravo na tri igraca bez nekog posebnog driblinga nego se zaleti ko bik misleci samo ce protrcati kroz njih, zavlaciti se iza igraca kad treba da se otvori, itd. mrzi me vise nabrajati.
Jbg ja sam se pomirio s cinjenicom da momka nece i nece, sta ces takav je život, izleti 1 na 1 i fula. Ali jedino sto volim kod njega jeste onaj nebeski odraz i spustanje lopte, mislim da je veceras sve ijedna lopta u tom segmentu bila njegova. To perfektno radi. Nije bio los, trcao je kao lud otkrivao se, pokusavao, sve u svemu solidna partija. Ali dao bi bubreg samo da jednom pokusa opalit loptu izvan 16, da ne ide na 7 igraca da ih predribla, ne trazim nista mnogo samo da je pljune sa 16, kladim se da bi jednu zavukao, ima viska potez i to ga kosta.
Je li netko vidio sta je Kros profulao protiv Bate-a ?
Nas Torres je nula za onaj promasaj . Lik presao golmana i pogodi stativu . :D
[quote name='Blues_95' timestamp='1349251969' post='81608']
Je li netko vidio sta je Kros profulao protiv Bate-a ?
Nas Torres je nula za onaj promasaj . Lik presao golmana i pogodi stativu . :D
[/quote]

Vidio sam ja i slazem se s tobom. Ali Kros-u se to desi jednom u sezoni, a Torresu svaku drugu utakmicu. U tome je razlika.
Sve,sve, ali da se jedan Danijel Staridz uporedjuje sa Fernandom Toresom :-j
Ok,cinjenica je da momak ne pokazuje da vredi onoliko koliko je placen ali je za SVE ostale napadace u Premier Ligi Bog otac licno.NIKADA ga ne bih menjao za Van Persija,za Defoa,za Suareza.
Ocigledno je da ima problem sa samopouzdanjem,nije mudrost reci da se jednostavno do sada nije snasao kod nas kao sto smo se nadali, kao i mnogi drugi vrhunski napadaci sto nisu,mozda do kraja svog boravka nece biti u formi kakvoj je nekada bio,ali jedno znam-momak je top 3 najboljih napadaca u PL koji su igrali u njoj u poslednjih 10ak godina.
To je i nasa odbrana znala da oseti,sa kojom se doticni sprdao nekoliko puta...isto vazi i za Arsenal i za Man.Junajted i za Everton.
Mnogo sam gledao mrski Liverpul samo zbog njega i Dzerarda i ne mogu svojim ocima da verujem koliko je to drugi igrac od dolaska kod nas...
Jebeno ne mogu da verujem.
[quote name='Batigol' timestamp='1349261554' post='81636']
[/quote]

Nije niko zelio uporedjivati njihove karijere, to je apsurdno ciniti. Ali trenutno se mogu uporedjivati. Sinoc bi Sturridge iz svih onih prilika dao 1 gol, garantujem. Sturridge ima onaj gladni pogled i bezobrazluk pred golom, dok je to Torres izgubio. Ne preostaje nam nista drugo nego da ga cekamo.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1349261713' post='81639']
Nije niko zelio uporedjivati njihove karijere, to je apsurdno ciniti. Ali trenutno se mogu uporedjivati. Sinoc bi Sturridge iz svih onih prilika dao 1 gol, garantujem. Sturridge ima onaj gladni pogled i bezobrazluk pred golom, dok je to Torres izgubio. Ne preostaje nam nista drugo nego da ga cekamo.
[/quote]

Možda bi dao 1 gol!!! Ali jel mi ti garantiraš da bi se on onoliko žrtvovao za momcad i prakticki namjestio 3 gola za chelsea? 1 gol je njegovih nogu djelo, 3 gol je ponovo on ukrao loptu i izborio faul, 4 gol je ponovo on odlicno primio loptu u 16 metara i odlicno ju gurnuo k oscaru! Istina i Bog da ga previše zasere u nekim situacijama i da te situacije konstanto zabiljeze njegov nastup i iskreno pun mi ga je kurac s onakvim piplanjem i odugovlacenjem, ali kolege! Nemojmo bit sljepi i zanemarivat ono što radi i napravi s druge strane!!!
Ok,cinjenica je da momak ne pokazuje da vredi onoliko koliko je placen ali je za SVE ostale napadace u Premier Ligi Bog otac licno.[b]NIKADA ga ne bih menjao za Van Persija[/b],za Defoa,za Suareza.
[/quote]
Van Persie bi se kod nas nadavao golova k'o nikad u zivotu.Ja bi odma zamijenio Torresa za Persia.
Meni je on sjajan napadac koji redovno trpa.Evo i u Unitedu je dao vec 6-7 golova.Smijem se kladiti da ce na kraju sezone ako ga povrede zaobidju na svom kontu imati 20-ak golova.
Jedva cekam da se Sturridge oporavi i aBd dobije priliku da igra.U januaru se Torresu zahvaliti na svemu do sada i potraziti novog napadaca mozda i Lukakuu i Sturridgu dati sansu.

za SVE ostale napadace u Premier Ligi Bog otac licno.NIKADA ga ne bih menjao za Van Persija,za Defoa,za Suareza.

momak je top 3 najboljih napadaca u PL koji su igrali u njoj u poslednjih 10ak godina.

[/quote]

AAAAAAAAAAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ROBIN VAN PERSIE JE IZMISLIO FUDBAL ZA OVU PLAVUŠU !

Oćeš reći da je Plavuša bolji od Drogbe,Henrija,Van Nisterloja, Anelke, Runija itd itd?

HAHAHHAAHAHHAAH NAJSMJEŠNIJI POST KOJI SAM IKAD PROČITAO NA OVOM FORUMU.
Van Persi,nikada,ali nikada nece postici ono sto je do sada postigao i osvojio Tores na reprezentativnom i klupskom planu.
A smem da se kladim da ce se taj odnos trofeja povecavati u korist Toresa i u narednim godinama.
Toliko o van Persiju.
[quote name='Ercov' timestamp='1349288098' post='81705']
Van Persi,nikada,ali nikada nece postici ono sto je do sada postigao i osvojio Tores na reprezentativnom i klupskom planu.
A smem da se kladim da ce se taj odnos trofeja povecavati u korist Toresa i u narednim godinama.
Toliko o van Persiju.
[/quote]

Pušti trofeje jadan, reci ko je bolji igrač? Ko je bolji napadač? Torres ili Van Persie? :D
[quote name='Ercov' timestamp='1349288098' post='81705']
Toliko o van Persiju.
[/quote]
Sve to stoji al' Torresova igra je proslost i on je sada cisti prosjek.Van Perise spada trenutno medju 3 napadaca svijeta i mene licno zanima trenutno ko kako igra a proslost me bas puno ne zanima to je za mene samo stvar statistike.Persie je napadac koji bi mogao igrati u gotovo svakom sistemu igre.
[quote name='Kalouda' timestamp='1349288246' post='81710']
Pušti trofeje jadan, reci ko je bolji igrač? Ko je bolji napadač? Torres ili Van Persie? :D
[/quote]
Tores.

[quote name='VahaCFC' timestamp='1349288352' post='81714']
Sve to stoji al' Torresova igra je proslost i on je sada cisti prosjek.Van Perise spada trenutno medju 3 napadaca svijeta i mene licno zanima trenutno ko kako igra a proslost me bas puno ne zanima to je za mene samo stvar statistike.Persie je napadac koji bi mogao igrati u gotovo svakom sistemu igre.
[/quote]
Da je Tores prosek,sigurno ne bi igrao u Celziju i jos bio prvi napadac.A sto se tice van Persija,jeste odlican,ali ne verujem da bi mogao kod nas igrati.
Ajde da vas cika Whisp nesto pita...

Sta imate od toga sto pljujete po Torresu ?

Mislite da nekoga zanima vas vokabular uvreda, prozivki i pogrdnih izraza ?

Kakav je - takav je. Ali on je igrac Chelsea, klub koji navodno svi volite.
[quote name='Whisper#2' timestamp='1349288747' post='81717']
Ajde da vas cika Whisp nesto pita...

Sta imate od toga sto pljujete po Torresu ?

Mislite da nekoga zanima vas vokabular uvreda, prozivki i pogrdnih izraza ?

Kakav je - takav je. Ali on je igrac Chelsea, klub koji navodno svi volite.
[/quote]

Sta ti imas od toga sto pljujes Sturridgea?

Mislis da nekoga zanima tvoj vokabular uvreda, prozivki i pogrdnih izraza ?

Kakav je - takav je. Ali on je igrac Chelsea, klub koji navodno volis.

:D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.