Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

Vidim da je u Liverpoolu imao sjajan vezni red, sve mrtviji od mrtvijeg. Samo Gerrard što valja, tj. više nego valja a ostali ja ne znam koji je tad bio bolji od ovih naših sadašnjih vezista. Reina i Gerrard su mu najviše i asistirali...

Dosadila je ta fora 'kriv je vezni red' tako je kako je jbg

edit

I, da kupili smo pun kurac plejmejkera preko ljeta a neki se i dalje žale da ih nemamo..

Uređeno , autor izmjene: Kalouda

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

[quote name='Kalouda' timestamp='1347820451' post='78642']
Vidim da je u Liverpoolu imao sjajan vezni red, sve mrtviji od mrtvijeg. Samo Gerrard što valja, tj. više nego valja a ostali ja ne znam koji je tad bio bolji od ovih naših sadašnjih vezista. Reina i Gerrard su mu najviše i asistirali...

Dosadila je ta fora 'kriv je vezni red' tako je kako je jbg

edit

I, da kupili smo pun kurac plejmejkera preko ljeta a neki se i dalje žale da ih nemamo..
[/quote]

ajd ne pricaj gluposti... kak mozes tako proziran argument reci... sjeti se di je bio liverpool dok je torres igro za njih, i da ovo drugo kupili smo silne playmakere... samo mi reci kolko od njih igra u 1 momcadi?!? samo jedan momce... ajde dajte se barem potrudite davat negativne argumente... a ne ovako...
[quote name='Spaha' timestamp='1347818677' post='78631']
adise ti pojma nemas ti si obicni fanatik, ludis za torresom
torresu je i posao da se vraca nazad uzima loptu i pravi cuda na terenu

i kome ti ovo pricas, zidovima? [b]jasno je ko dan da je torres skriv sto se islo na bod te nismo pobjedili[/b]

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
[/quote]

Kakav bolan fanatik, sta ti je sta se prosipas?!
S tobom ne zelim da nastavljam raspravu jer si dijete i smijesan si...
Pogledaj samo tvoju zadnju recenicu koju sam boldirao... "[b][i]jasno je ko dan da je torres skriv sto se islo na bod te nismo pobjedili[/i]"[/b]
I smijesno i zalosno...
chelseathebest, a kada je davao asistencije nije valjao, govorilo se, on je napadac, neka bude na svojoj poziciji i neka daje golove, i sta je dobio protiv QPRa? loptu hazarda na vrhu sesnaesterca gdje je pokusao jos jednog preci i dati siguran pogodak, ovako bi islo pored i ne bi ni spomenuli ili bi rekli koji kreten zasto je sutao, nema samopouzdanja da predje jednog jebenog igraca itd. Nemoj Boga ti vise gluposti pricati kad ne znas o cemu pricas. Ovu tekmu je pogrijesio najvise Di Matteo, pa onda svi, jebo ga i lampard i ramires na neprirodnoj poziciji!
Ko je otvarao temu za utakmicu Chelsea-Juventus na juvebalkan forumu, sve je mogao vidjeti od izjava navijača Juventusa. Ko nije otvarao, evo ovdje, većina izjava zvuči ovako:

"Sreća pa nemaju Drogbu više, s njim bismo se napatili, Torresa će Chiellini bez problema zaustavit."
[quote name='Torresinho_9' timestamp='1347817939' post='78625']
Ajde pametnice...vi mislite da je tako lako dati gol jeli??..volio bih vidjeti vas tamo...to je samo osutat onaj kurac i evo gol...tako vi mislite..e blago se vama...da mi je samo jedan dan imati taj vas mozak da se malo odmorim...dajte malo pouzdanja u njega..on je jos u chelsea ako niste znali...sve dok je kod nas ja cu vjerovat u njega..
[/quote]

ma ko misli da je lako dat gol ? fernadno torres je placen masne milijune da zabija golove za razliku od nas, nek pocne radit ono za sto je placen...
[quote name='ADiS' timestamp='1347833347' post='78668']
Kakav bolan fanatik, sta ti je sta se prosipas?!
S tobom ne zelim da nastavljam raspravu jer si dijete i smijesan si...
Pogledaj samo tvoju zadnju recenicu koju sam boldirao... "[b][i]jasno je ko dan da je torres skriv sto se islo na bod te nismo pobjedili[/i]"[/b]
I smijesno i zalosno...
[/quote]

ja mislim da ti je ovo Spaha sarkazmom pisao ;)

Što se Torkea tiče on je uzletio jako, baš se vidi napredak u odnosu na prošlu sezonu (istina da ore od onoga i nemože al ajd) samo je problem što Dudo veli, taj davi loptu jebote oženio se za nju umjesto da samo šutne po golu, inače sve 5, dobar dribling, otvara se, traži loptu traži igru, nađe se u dobrim situacijama i nije sebičan, samo što eto komplicira bezveze.A ovo s veznim redom je otrcano i nadasve glupo, imamo jako dobre i kreativne veznjake, samo se to sve treba uštimat dajte malo vremena.
A što se tiče onog izlaska slažem se sa HYN-om, điber šugavi on se našo ljutit pička mu materina nakon svega što je klub navijači i itreneri kojii su mu onakvom usranoom davali prilike napravili za njega on se našo ljutit što je izmjenjen u 80-oj minuti, takvo ponašanje se mora kaznit
Nemogu vjerovat da ga pojedinci brane nakon sto pogledaju utakmicu .. zabije se u 3 igraca sa najočitim driblingom u povjesti ovog sporta + na napadaca od 50 mil. i najvecom placom u klubu , ostali igraci bi se trebali osloniti da ce nekad i nesto 'solo' napravit ( u stilu Falcao-a) , ali ne , nema toga kod njega ..
I onda neki kazu sto ste protiv Torresa .. ccc !
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1347821937' post='78644']
ajd ne pricaj gluposti... kak mozes tako proziran argument reci... sjeti se di je bio liverpool dok je torres igro za njih, i da ovo drugo kupili smo silne playmakere... samo mi reci kolko od njih igra u 1 momcadi?!? samo jedan momce... ajde dajte se barem potrudite davat negativne argumente... a ne ovako...
[/quote]

ne kontam te šta si htio reći al ajd, upravu si

šta god ti i il ja rekli ovde to neće uticati na njegovu igru tako da....
[quote name='Kalouda' timestamp='1347873165' post='78708']
ne kontam te šta si htio reći al ajd, upravu si

[b]šta god ti i il ja rekli ovde to neće uticati na njegovu igru tako da....[/b]
[/quote]

jel smo mi to krenuli k tome da pocinjemo imat slicna ili ista misljenja... xD :D ma nemooooguce :P
[quote name='diablo_bih' timestamp='1347833433' post='78669']
chelseathebest, a kada je davao asistencije nije valjao, govorilo se, on je napadac, neka bude na svojoj poziciji i neka daje golove, i sta je dobio protiv QPRa?[b] loptu hazarda na vrhu sesnaesterca gdje je pokusao jos jednog preci i dati siguran pogodak, ovako bi islo pored i ne bi ni spomenuli ili bi rekli koji kreten zasto je sutao, [/b]nema samopouzdanja da predje jednog jebenog igraca itd. Nemoj Boga ti vise gluposti pricati kad ne znas o cemu pricas. Ovu tekmu je pogrijesio najvise Di Matteo, pa onda svi, jebo ga i lampard i ramires na neprirodnoj poziciji!
[/quote]

pa daj pogledaj kako Torres igra rofl
pa to je najveći problem, igra katastrofa, šta ti misliš da će on početi zabijati golove ako će igrati na razini 3. hrvatske nogometne lige? ma šta ja pričam, čak i tamo znaju da je nemoguće proći kroz 4 igrača s takvim debilnim driblingom

eto opet izgovor za loš potez Torresa, čuj siguran pogodak, kakav siguran pogodak??? možda kao protiv Uniteda u gostima? mani se te priče "siguran pogodak", ništa nije sigurno kod Torresa
da je pravi, opalio bi taj balun pa šta bude, ili bar napravio neki PAMETAN dribling kao što npr. stalno radi Falcao

i btw, pogledao sam ovaj video s golovima iz Liverpoola, mogu samo reći da je taj Torres za 3 klase bolji od ovog našeg, nažalost.

zasad odustajem od daljnje rasprave, vidjet ćemo protiv Juventusa kako će to izgledati
Španski reprezentativac Fernando Torres u zimskom prelaznom roku bi mogao napustiti Chelsea i vratiti se u Liverpool.
Prema pisanju Daily Maila španski napadač je nezadovoljan statusom u Chelseaju i sigurno će u januaru napustiti londonsku momčad, a kao njegov novi klub spominje se Liverpool.

Podsjetimo, Torres je u januaru 2011. godine stigao u Chelsea upravo iz Liverpoola, čije je boje branio tri i pol godine. U tom periodu postigao je 81 gol od čega 65 u Premiershipu.
[quote name='soxx' timestamp='1347965281' post='78833']
Španski reprezentativac Fernando Torres u zimskom prelaznom roku bi mogao napustiti Chelsea i vratiti se u Liverpool.
Prema pisanju Daily Maila španski napadač je nezadovoljan statusom u Chelseaju i sigurno će u januaru napustiti londonsku momčad, a kao njegov novi klub spominje se Liverpool.

Podsjetimo, Torres je u januaru 2011. godine stigao u Chelsea upravo iz Liverpoola, čije je boje branio tri i pol godine. U tom periodu postigao je 81 gol od čega 65 u Premiershipu.
[/quote]

hahahah... koji fejk... ovi novinari su stvarno debili... Torres nezadovoljan statusom u Chelsea-u... kako mogu napisat tako prozirnu "vijest"
I ja sam to odmah skontao.. To oni nakon one reakcije kad je zamijenjen bio da bilo sta napisu..

Ovaj nas torres igra dobro kad zabije gol al stvarno mislim.. Protiv citya je zabio za vodstvo odmah poslije toga bio dobar u driblinzima i svemu.. Njemu padne kamen s srca kad zabije pa odmah moze lakse igrat.. Il kad izbori penal, uglavnom kad nesto uradi za ekipu njemu padne kamen sa srca i moze lakse igrati..
[quote name='soxx' timestamp='1347965281' post='78833']

[/quote]

1. Smjesno je citirati bilo koju novinu s prostora Balkana jer je to smece a ne sportski dnevnik. Bar je tako u Hrvatskoj (govorim za Index, 24 sata, ...)

2. Svi novinari u nas napisu neku vijest koja počne s "Engleski mediji prenose..." , no medutim ja svaki dan citam 5 najtitaznijih novina (online) i puno puta sam se uvjerio da portali kao Index i 24 sata izmisljaju vijesti, jer te njihove vijesti vecinom ne budu ni u Dialy Mailu ni u The Sun-u. Isto to je slucaj i za ovo gore, o tome ni rijeci.
[quote name='Mirza_DzoLe' timestamp='1347971053' post='78847']
I opet sve u krug... Opet nam ne valja vezni red, živi su mrtvaci i da mi kupimo boga oca opet Torres ne bi proradio, bla bla bla...
[/quote]
Ne bolje se uhvatiti jedne situacije na citavoj tekmi, nego govoriti kako ramires, bertnard i lampard su samo smetali na terenu.
I večeras očajna partija, kad vidim da se zaleti u 4 igrača i hoće prođe, aaaaaaaa

[img]http://www.myfacewhen.net/uploads/454-fffuuu.gif[/img]
[quote name='chelseathebest' timestamp='1348150680' post='79337']
eh?
[/quote]

te tekme se sjećam... imao sam prijelom bedrene kosti i bio u klaičevoj i gledali smo baš tu tekmu... nisam se mogo načudit ovoj golčini...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.