Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

[quote name='Villas-Boas' timestamp='1347795431' post='78532']
ajde ovo je sad vec predebelo pretjerivanje... ajde da ga se kritizira za igru, ali za sebicnost... to nema smisla...
[/quote]

Ako ne znaš engleski što komentiraš?
  • Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

[quote name='dubrovcanin' timestamp='1347795966' post='78535']
Ako ne znaš engleski što komentiraš?
[/quote]

znam jako dobro šta ovo znaci... ali ovo udara i na ono što sam napisao...
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1347797038' post='78538']
znam jako dobro šta ovo znaci... ali ovo udara i na ono što sam napisao...
[/quote]

Hahahahhahah, čovječe ako ne znaš engleski nije sramota al sramota je govorit da znaš ako ne znaš :D
Uglavnom, na slici ti piše da Torres umjesto da puca na gol skrene desno i ide driblat 7 igrača s lijeva na desno.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1347797423' post='78540']
Hahahahhahah, čovječe ako ne znaš engleski nije sramota al sramota je govorit da znaš ako ne znaš :D
Uglavnom, na slici ti piše da Torres umjesto da puca na gol skrene desno i ide driblat 7 igrača s lijeva na desno.
[/quote]

ok.. tebe cu unajmit za profesora pa da me naucis... xD

i da.. itekako dobro znam šta znaci to što piše... tako da mi ne treba prevodioc... :P

ali hocu reci i necu odustajat od tog stava, da se to osim te njegove takve logike, moze iscitat kao i da je sebican igrac... a ne da slika i tekst striktno govore da je sebican igrac... uostalom... ova rasprava nema veze... otisli smo off...
[quote name='how yes no' timestamp='1347790100' post='78517']Ako ga je iko branio, bio uz njega, prepirao se na forumima zbog njega taj sam, ali zbog onoga jučer na klupu bih ga do Decembra.

Toliko podrške svih u klubu, navijača i jednom ga zamjeni i kao ljuti se, ma jebi se da si mi oko.[/quote]

U potpunosti razumijem Torresa. Jucer je sve izgledalo da smo mi trazili remi a ne pobjedu pa umjesto da krene napadacki svim silama on mijenja napadace. Da smo igrali jos jedno poluvrijeme i sa Dannyem ne bi pobjedili, jer jednostavno nismo mogli odigrati na sredini onako kako ocekujemo. Sastav koji je RDM izveo i one izmjene su za mene smijesne i amaterski... Niko me od igraca jucer nije razocaro jer sam vidio u proslim utakmucama kako igramo sa Robbijevim prvim sastavom i kolilo je ko dobar i koristan. Jedino sam ponovo razocaran u Robbija... Jucer do gola nismo kakk treba dosli, cak se Torres vracao sa uzme loptu i pokrene akciju. Hazard je promasio ciste sanse ali mu nista ne mogu prigovoriti jer ne mogu od njega ocekivati da nas svaki put izvlaci... Vrijeme je da i drugi igraci daju svoj doprinos, ako je Ramires toliko los, sto je i ocigledno zasto se jos uvijek nalazi u prvoj postavi kad u ove 4 premijerligaske utakmice nije ama bas nista uradio korisno da mi dodjemo do gola...

Torresu necu nista zamjeriti, on i Hazard su jedini s kojima sam do sada zadovoljan...
Ma nema veze sa sebicnoscu.. Da na slici pise Umjesto da prodje 7 igraca on suta.. Onda bi isto rekli sebican.. Jer mora covjek pucat.. Nema veze stim.. :P nego de mi nadjite reakciju torresa boga vam.
[quote name='soxx' timestamp='1347798003' post='78543']
Ma nema veze sa sebicnoscu.. Da na slici pise Umjesto da prodje 7 igraca on suta.. Onda bi isto rekli sebican.. Jer mora covjek pucat.. Nema veze stim.. :P nego de mi nadjite reakciju torresa boga vam.
[/quote]
Ma pozdravio se sa sturridgeom i otisao ravno u svlacionicu, ne znam koja je frka, vidno iznerviran, jer ga je zamijenio. Umjesto ramiresa, on njega promijeni, pa mosesu je smetao u par navrata ramires, dok nije otisao na svoju poziciju veznog.
Ja dosao vidim Danny ubacen kontam izasao ramires.. Kad ramiz igra ajd reko osao lampard na klubu qrac.. Kontam nije budala hazarda izbacila.. qrac Torresa nema xD

Stvarno mi je krivo.. Isao je lik na bod.. Poserem se ja na taj bod..
[quote name='ADiS' timestamp='1347797828' post='78542']
[b]Torresu necu nista zamjeriti[/b], [b]on[/b] i Hazard su [b]jedini s kojim[/b]a [b]sam [/b]do sada [b]zadovoljan[/b]...
[/quote]

[img]http://i1104.photobucket.com/albums/h328/Imaginho/CutPicturecom_2012-Jun-15_08_59_43.jpg[/img]

[i]Stop standing up for him Beirut [/i][b](ADiS)[/b][i] it's really annoying because what he did was so clear. We have basically signed a squad full of playmakers to help this guy score and to play well but he seems to think it will come to him on a plate without him working hard. He keeps running into 3 defenders and loses the ball constantly, he then walks around the pitch not even bothering to close the space. The guy doesn't get involved in the game and that is hard to take for a club that has had Drogba for the last 8 years (probably only Tevez compares with Drogba when it comes to getting involved in the game as a striker) you must understand. No Chelsea striker has ever had as much support as Torres has when it comes to the bleeding management not signing a striker because they know he'll pooh his pants at any sign of competition. The supporters have given him support constantly since he arrived and the players around him are working like dogs to put it on a plate for him but what can you do when you have a striker that isn't moving off the ball and breaking his neck to get on the end of things ?[/i]

Adise, ja stvarno ne znam koju si ti utakmicu gledao, ali savjetovao bih ti da posjetiš okulistu.
Mislim ako si ti zadovoljan s Torresovom šetnjom, konstantnim gubljenjem lopti, očekivanjem da mu se sve servira na tanjur, općenitim igranjem ko qurac, i još na kraju onakvom reakcijom kad je zamijenjen, mislim da je pravi forum za tebe www.torresbalkan.com

pozdrav Torresu, do januara.
[quote name='ADiS' timestamp='1347797828' post='78542']
U potpunosti razumijem Torresa. Jucer je sve izgledalo da smo mi trazili remi a ne pobjedu pa umjesto da krene napadacki svim silama on mijenja napadace. Da smo igrali jos jedno poluvrijeme i sa Dannyem ne bi pobjedili, jer jednostavno nismo mogli odigrati na sredini onako kako ocekujemo. Sastav koji je RDM izveo i one izmjene su za mene smijesne i amaterski... Niko me od igraca jucer nije razocaro jer sam vidio u proslim utakmucama kako igramo sa Robbijevim prvim sastavom i kolilo je ko dobar i koristan. Jedino sam ponovo razocaran u Robbija... Jucer do gola nismo kakk treba dosli, cak se Torres vracao sa uzme loptu i pokrene akciju. Hazard je promasio ciste sanse ali mu nista ne mogu prigovoriti jer ne mogu od njega ocekivati da nas svaki put izvlaci... Vrijeme je da i drugi igraci daju svoj doprinos, ako je Ramires toliko los, sto je i ocigledno zasto se jos uvijek nalazi u prvoj postavi kad u ove 4 premijerligaske utakmice nije ama bas nista uradio korisno da mi dodjemo do gola...

Torresu necu nista zamjeriti, on i Hazard su jedini s kojima sam do sada zadovoljan...
[/quote]

Nije bitna njegova igra u ovom slučaju, već njegova reakcija nakon što je zamjenjen. Frajer se trpi dvije godine, takoreći ugađaju mu, ove sezone do jučer je odigrao svaku sekundu i jednom ga izvadi i odmah problem...

E to ne valja. A to što jedne ubacuje, a druge izbacuje, za to će odgovarati RDM, ako to urodi plodom, super, ako ne noga mu je. Dakle na njemu je sve, a igrači trebaju da rade i šute, te da ukazane prilike iskorištavaju, a ne da im se ćejfi..
[i]- We have basically signed a squad full of playmakers to help this guy score[/i]...

Jedino pojacanje koje igra je Hazard a kako sam vidio on i Torres se dobro slazu na terenu... Od ostalih nemoj ocekivati nista. Od Lamparda mozes ocekivati samo da postigne gol iz penala, od Ramiresa ne mozes ocekivati apsolutno nista. Gdje si ti vidio playmakere jucer, I kakvu si ti to igru vidio. Sta ocekujes od napadaca kad ti trener spremi ULTRA DEFANZIVNU TAKTIKU gdje je ocigledno isao na bod, da se napadac vraca po loptu i da u napadu zabija, jel???... Pa Ramires u citavih 90 minuta nije ucinio nista da ga mozes pohvaliti, isto tako Lampard... Sta vam je ljudi, sta ocekujete od Torresa, da sam igra, drbla, da postize golove sa centra...

Igra nam nema sirine niti ikakvog smisla, sve se svodi na jednog igraca, Hazarda i ocekuje se da on nesto uradi. Niko ne spominje Bertranda, koji se nije apsolutno cuo ni vidio na terenu dok je igrao...

Jednu ti utakmicu Torres valja a jednu ne valja, mijenjas se ko vremenska prognoza, kako ti koji dan odgovara... Umjesto da Roberto ubaci jos jednog napadac on mijenja napadace, i da je Danny igrao jos jedno poluvrijeme ne bih ih pobijedili...

Neka Robbie rijesi probleme od prosle sezone koji se ticu sredine terena pa cu onda suditi napadace. Atletico Madrid nas je ubio na sredini terena, City nas je ubio tu, svi jaci timovi ce nas ubiti na toj poziciji, jer njima na tim pozicijama igraju bolji igraci od nasih, Bertranda, Lamparda, Ramiresa...

[b]Neka ostali igraci pocnu igrati u pola kao sto igra Hazard i Cech ce poceti davati golove...[/b]
ako nastavi s ovakvim kretenskim ponasanjem izgubit ce i podrsku navijaca, a onda ce bas sve otic u ku**c i moci cemo ga prodat...
[quote name='ADiS' timestamp='1347801451' post='78558']
[/quote]

ja sam vidio da je Danny jučer u 10 minuta napravio više nego Torres u 80
zar ti stvarno nisi primjetio Torresovu igru sinoć? pa čovjek dobije loptu i zaletava se u 3-4 protivnička igrača misleći da im nešto može
pa ni Messi to ne radi, alo koj k

jesi li brojao kolko je lopti jučer izgubio? ne samo tim driblanjem, nego općenito, kad dobije loptu uopće se ne trudi da ju zadrži, protivnik mu uvijek ukliže i oduzme s lakoćom

uopće se ne trudi da poboljša igru tima, sve očekuje da mu se servira

zašto je Danny u 10 minuta napravio više nego Torres u 80? pa zato što je nešto pokušavao i zašto ne radi gluposti ko Torres da se među 4 zaletava
sve to vodi k tomu da je Danny bolji izbor za napadača

jesi li ti svjestan da su nekad protivnički braniči uoči utakmica s nama srali u gaće kad su znali da igraju protiv Drogbe, a danas svi okreću janjce jer znaju da igraju protiv Torresa
wtf ja vas ovdje pola ne razumijem ,kada je dobar onda ga hvalite kada je loš nevalja ( u stilu trea ga prodati dovesti Falcaa) većina vas se ovdje ponaša kao djeca tamo čitam za Oscara lik se pokaže nad jednom Kinom ?? ii odma je najbolji o majke ti drage ja veće gluposti nisam čuo tako ovdje i za Torresa a i vidjeli ste ga na Euru da nije do njega već do ovog sistema kojeg tjera RDM.I onda kada vam netko to kaže javljaju se admini i govore da se netko ponaša kao djete kao oni su upravu i slč. ne tjeram na nikoga na svađu samo ima nevjerojatnih ljudi sa svojim spikama koji se predstavljaju da im je 25 a stavljaju postove ko djeca u vrtiću btw ne navijam za Chelsea ali volim provrtiti ove Hrvatske forume o stranim klubovima i šta ovdje čitam to j totalno bezveze
Bezveze dižete hajku B-)
Bila je to samo jedna loša utakmica u kojoj je vezni red bio toliko spor, letargičan i neinovativan. Hazard je izgledao umorno, cijela igra je bila uspavanka. Ne treba zaboraviti da su se igrale i utakmice za reprezentaciju te se neki igraci odigrali i 3 utakmice u tjedan dana. Torres nije trebao onako reagirati kad ga je izvadio jer nijedan igrac ne smije biti veci od kluba, ali mi je jasna njegova frustracija. On zeli sto vise prilika (golova) a vezni red mu to jucer nije mogao stvoriti. Mislin da ce bit bolje vec iducu utakmicu kada dolazi Juve na Bridge.
Cheers
napadac koji je placen 50 mil. funti i koji tjedno prima 150 tisuca funti(ili kolko vec, neznam kolika mu je placa), a zabija golove svake prijestupne godine zasluzije da ga se kritizira. Iako ja volom torresa vise mi je dosadilo cekati da proradi. Placen je masne pare da zabija golove i odlucije utakmice, a JEDINI vazan gol koji je do sada zabio za chelsea bio je onaj barceloni(cak je i taj zabio kad je sve bilo vise manje odluceno)
Ajde pametnice...vi mislite da je tako lako dati gol jeli??..volio bih vidjeti vas tamo...to je samo osutat onaj kurac i evo gol...tako vi mislite..e blago se vama...da mi je samo jedan dan imati taj vas mozak da se malo odmorim...dajte malo pouzdanja u njega..on je jos u chelsea ako niste znali...sve dok je kod nas ja cu vjerovat u njega..
[quote name='Torresinho_9' timestamp='1347817939' post='78625']
Ajde pametnice...vi mislite da je tako lako dati gol jeli??..volio bih vidjeti vas tamo...to je samo osutat onaj kurac i evo gol...tako vi mislite..e blago se vama...da mi je samo jedan dan imati taj vas mozak da se malo odmorim...dajte malo pouzdanja u njega..on je jos u chelsea ako niste znali...sve dok je kod nas ja cu vjerovat u njega..
[/quote]

Uvijek sam ga branio i vjerovat ću u njega dok bude nosio dres Chelsea... I jučer je prvo poluvreme odigrao vrlo dobro... ona prva akcija na pocetku tekme di je Hazardu skinuo Cezar je bila plod Torresovog odlicnog proigravanja na Ramiresa, imao je onaj dobar prodor i šut na gol i još u par navrata se trudio i borio, odigravao pass-eve itd... početak drugog poluvremena je počeo nekako rezervirano a nakon nekih 10-15 min odustao sam od sebe kad je vidio da veza opet ne igra i da su svi u kurcu i iskampirao se naprijed i čekao... i igrao potpuno bezvoljno i zato je bila onakva njegova reakcija na izlasku iz igre,a ne zato što ga vadi van... ali mene je iživcirao radi tog svog kampipranja... pa barem onda se je trebao trgnut i počet bodrit i tjerat momčad da igra kad već niko drugi to ne radi... a ne odustat i kampirat pred protivničkim golom... nadam se da će se ohladit u glavi i da će protiv Juvea nastavit tamo di je stao kod Newcastlea
  • Autor
[quote name='ADiS' timestamp='1347801451' post='78558'][i]- We have basically signed a squad full of playmakers to help this guy score[/i]...

Jedino pojacanje koje igra je Hazard a kako sam vidio on i Torres se dobro slazu na terenu... Od ostalih nemoj ocekivati nista. Od Lamparda mozes ocekivati samo da postigne gol iz penala, od Ramiresa ne mozes ocekivati apsolutno nista. Gdje si ti vidio playmakere jucer, I kakvu si ti to igru vidio. Sta ocekujes od napadaca kad ti trener spremi ULTRA DEFANZIVNU TAKTIKU gdje je ocigledno isao na bod, da se napadac vraca po loptu i da u napadu zabija, jel???... Pa Ramires u citavih 90 minuta nije ucinio nista da ga mozes pohvaliti, isto tako Lampard... Sta vam je ljudi, sta ocekujete od Torresa, da sam igra, drbla, da postize golove sa centra...

Igra nam nema sirine niti ikakvog smisla, sve se svodi na jednog igraca, Hazarda i ocekuje se da on nesto uradi. Niko ne spominje Bertranda, koji se nije apsolutno cuo ni vidio na terenu dok je igrao...

Jednu ti utakmicu Torres valja a jednu ne valja, mijenjas se ko vremenska prognoza, kako ti koji dan odgovara... Umjesto da Roberto ubaci jos jednog napadac on mijenja napadace, i da je Danny igrao jos jedno poluvrijeme ne bih ih pobijedili...

Neka Robbie rijesi probleme od prosle sezone koji se ticu sredine terena pa cu onda suditi napadace. Atletico Madrid nas je ubio na sredini terena, City nas je ubio tu, svi jaci timovi ce nas ubiti na toj poziciji, jer njima na tim pozicijama igraju bolji igraci od nasih, Bertranda, Lamparda, Ramiresa...

[b]Neka ostali igraci pocnu igrati u pola kao sto igra Hazard i Cech ce poceti davati golove...[/b][/quote]
adise ti pojma nemas ti si obicni fanatik, ludis za torresom
torresu je i posao da se vraca nazad uzima loptu i pravi cuda na terenu

i kome ti ovo pricas, zidovima? jasno je ko dan da je torres skriv sto se islo na bod te nismo pobjedili

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
jeli možete jednom komentirati isključivo Torresovu igru, a ne da se stalno traže izgovori u veznom redu?
pa ne pričamo ovdje o postizanju golova, pričamo o katastrofalnoj igri

stvarno smara ova rasprava, a Torresoljupcima se neke stvari ne mogu dokazati...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.