Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

[quote name='Tinmar' timestamp='1348857948' post='80670']
Eto, zabio je 4 gola ove sezone što je lijepo [b]ali može on zabijat svaku drugu tekmu ako hoće[/b], nije to to, on treba biti opasan, treba biti stalna prijetnja, da sama njegova pojava i kretnje na terenu uzrokuju boljitak za Chelsea. A i golovi izuzev onoga na Hazardovu asistenciju petom mu nisu nikakvi, [b][i]aj onaj glavom može proći ali to je bilo za 5-0,[/i][/b] ono ostalo bi svatko tko ima punu minutažu zabio... loše, loše...
[/quote]
Vjeruj mi hoce on , ali ne moze .
Nebitno za koliko je bilo gol je extra u Drogbinom stilu .
  • Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

[size=4][color=#333333][font='lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif]"Jednostavno, Torres je najbolji igrač s kojim sam igrao u karijeri. Volio sam ga. A kada mi je saopštio da želi otići, kao da mi je zabio nož u srce". - [/font][/color][color=#333333][font='lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif]Steven Gerrard.[/font][/color][/size]
sta vi mislite koliko je danas nas torke pretrcao :D zabio je goll ,jest jednom dvaput zaboravio loptu ,jest profulao jednu polupriliku .al je trcao za dvojicu moses je usao svjez al opet torres je vise trcao i trudio se svaka cast majstore...
[quote name='hunter' timestamp='1348916314' post='80788']
[size=4][color=#333333][font=lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif]"Jednostavno, Torres je najbolji igrač s kojim sam igrao u karijeri. Volio sam ga. A kada mi je saopštio da želi otići, kao da mi je zabio nož u srce". - [/font][/color][color=#333333][font=lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif]Steven Gerrard.[/font][/color][/size]
[/quote]
Ovo i nije neki kompliment Torresu pošto se radi o Liverpoolu, normalno da ti je on najbolji igrač s kojim si igrao, nije Kuyt ili Crouch :D

Torres jebi se, nitko više ne zna šta da misli o tebi ali opet te svi više manje vole -.- predobar gol je zabio
Maestralan pogodak. A za onaj profulaj ne znam šta da mislim, ne vjerujem da je toliko podigao komapčku da porfula čitavu loptu. Možda je htio vagnut tjelo da izgleda ko penal :D
[quote name='hunter' timestamp='1348926232' post='80830']
Maestralan pogodak. A za onaj profulaj ne znam šta da mislim, ne vjerujem da je toliko podigao komapčku da porfula čitavu loptu. Možda je htio vagnut tjelo da izgleda ko penal :D
[/quote]
Vec sam negdje napisao:
Na sky-u je na poluvremenu bila analiza te situacije i vidjelo se ga je udario igrac Arsenala , sto znaci da je cisti penal .

Torres danas po meni igrac utakmice . Koliko je samo lopti osvojio na sredini terena kad se vrati iz spica napada ? Koliko je zracnih duela dobio ? Koliko je prekrsaja izborio (ako me sjecanje dobro sluzi gol smo dali iz tog jednog prekrsaja) ?

Uz to je cak' i zabio . Ipak mora se priznati da je u onoj situaciji mogao i morao puno bolje , ali na kraju cemo mu to oprostiti 3 boda su tu .
Bilo je dodira, pustili su na usporenoj sto puta na sky sportsu. Onaj ko je igra nogomet za koliko je mal dodir potreban da ne pogodis loptu. Osjetio je dodir i sigurno je da ce trazit penal

Slobodan udarac nakon kojeg je pao gol je takoder Torres izborio. E da je ovako svaku utakmicu :D
Danas je travu pojeo na onom Emiratesu i da smo ne daj Bože primili gol te prosuli bodove nikog mi ne bi bilo više žao od njega. Ali nismo i on je zaslužio ovu pobjedu. Bravo, ovakve partije se uvijek cijene kod navijača.
odigrao najbolju utakmicu od dolaska,u skoku je svaku loptu pokupio,da sam sudac ove utakmice svirao bih penal jer naslonio je ruku Koscenly na njegova ledja i to je dovoljno da ga omete da suta,treba uzet u obzir da je bio sam pred golom.
Fenomenalan gol,nedosudjen cist penal,bezbroj vazdusnih duela je dobio,dao gol iz malog ofsajda,borio se kao lav.
Negde oko 70.minuta sam mislio da ce izdahnuti,pa sam vikao na RDM-a da ga vadi,ali sam se u trenutku setio da smo deficitarni sa spicevima.Sjajna partija danas i ukupno peti gol ove sezone.
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1348926688' post='80845']
Sjajan bio danas jedan od najboljih sigurno !
[/quote]sjecam se kad si postavio njegovu sliku na profil rekao si da ce pocet zabijati evo dosad 2 gola,neskidaj sliku do maja.
Sve je ovo lijepo i krasno, samo što će nakon prve lošije utakmice komentari biti: " [i]Govno, mrš iz kluba! "[/i]. Ide mi to na živce.

Jako dobra partija Fernanda, trgao se, borio se s njihovim stoperima i osvojio je mnoštvo duela, zabio taj pogodak, napravio Koscienlya levatom svjetske klase i po meni ponio titulu igrača utakmice. Zaslužio je to, a vjerujem da će i nastaviti s dobrim igrama.

[b]5/20[/b]
Fantastična partija danas. Zabio gol, borio se nevjerovatno, toliko se vraćao i često sa leđa nenadano protivnicama oduzimao lopte. Ipak nije smio ono promašiti, nije uopšte trebao ići na dribling, ali šta je tu je. Po meni, uz Ramires glavni kandidat za igrača utakmice.

Samo nek ovako nastavi :D
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_mb4a8vX7vD1qem9vpo1_r1_250.gif[/img][img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_mb4a8vX7vD1qem9vpo2_250.gif[/img]
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_mb4a8vX7vD1qem9vpo3_r1_250.gif[/img][img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_mb4a8vX7vD1qem9vpo4_250.gif[/img]
Dobro mu je rekao .
Evo gol u Gif.u :
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_mb46haIIlT1rs5ol2o5_r1_250.gif[/img][img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_mb46haIIlT1rs5ol2o6_r1_250.gif[/img]
Danas je bio odlican.Dobro se snasao kod gola.Ovo je samo jedna partija pa cemo raspravljati o njegovoj igri nesto kasnije.
A sad je najbitnije da on ide iz utakmice u utakmicu i da trpa.
vidio sam golove i mogu reći da je gol fantastičan, stvarno se super snašao (čudno jer njemu je baš i falila snalažljivost)

čitam da je po mnogima MOTM
eh sad, treba neku konstantu imati, ako ne nastavi s dobrim partijama, džabe mu ovo sve

ja svejedno uopće nisam optimističan glede njega, jednostavno mislim da je prihički preslab, ovo, ono
stvar je vrlo jednostavna, samo njegove konstantno dobre partije me mogu razuvjerit
do tada, držim se toga da mora otići u januaru

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.