Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

Posto sam ja gledao samo prvo poluvrijeme utakmice protiv Readinga, ono sto sam vidio od torresa bilo ja pa prilicno zadovoljavajuce kako su ostali igrali.. Nije mi se svidjela ona reakcija Ramiresa kada je Torres bio sam a ovaj mu nije dodao nego je sutirao... Da nije bio sebican Torres bi vec tada zabio. Takodjer onaj prodor i dribling je za pohvaliti ali mu je sut blokiran... Onda mi je poceo stekati net, a ostatak je druga prica....
  • Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

• Autor
Torres se mora bolje hraniti loptama, kao sto su ga u Liverpoolu hranili, i mora biti bolji s kontrolom, predugo je drzi u svom posjedu, napadac poput njega ima max 2 dodira 3. je sut i gol
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1345911037' post='73792']
neka uci od Jelavica sto se tice dodira lopte... je da je decko drvo... ali ima jebenu efikasnost a uz to svi golovi su mu iz prvog, maximum maximuma drugog pokusaja...
[/quote]

to su moderni napadači - Gomez, Jelavić i takvi
[quote name='chelseathebest' timestamp='1345911415' post='73799']
to su moderni napadači - Gomez, Jelavić i takvi
[/quote]
Bolji je Jelavić od Gomeza, ona bar zna predriblat... ponekad
Kakav go , svaka cast .
Napokon se samopouzdanje vratilo , suta iz vece udaljenosti , rabona , driblinzi ...

Ovo vec lici na Torresa ;)
Velemajstore moj... samo neka mi tako nastavi...

gol i asistencija... posto je tesko odlucit ko je danas igrac utakmice jer su i on i Hazard odlicno odigrali ja bi ipak dao malu prednost Torresu... iznudio je odlican penal... a akcija kod drugog gola s Hazardom je takodjer bila perfekcija...

prezadovoljan... :)
na kraju dobra partija ipak

čestitke za izboreni penal (ne znam je li bio, ali bar Torke zna kada treba pasti) i za još ljepši pogodak

ipak moram napomenuti da mi još nedostaju neke stvari u njegovoj igri:[list]
[*]fali mu odlučnosti, još uvijek previše pegla loptu kao da ne zna šta bi i tako uspori dosta napada naših
[*]ne šuta dovoljno, imao je ja mislim 2 super situacije za šut, ali ipak je odustao od toga (naravno to se ne odnosi na pogodak :P )
[*]premlohav je, u duele bi stvarno trebao ulaziti čvršće jer ga protivnik bez problema obori, a suci uglavnom to ne tretiraju ko faul
[/list]

svejedno, neka samo, dok zabija dobro je
[url="http://www.youtube.com/watch?v=5k-4bWcF-M0"]http://www.youtube.com/watch?v=5k-4bWcF-M0[/url]

Iznudio penal i zabio golčinu. Što više od njeg tražiti.
Jeste primjetili koliko je zračnih duela osvojio? Ranije u našem dresu nije ni išao na tu loptu kada je Čech il netko od stopera naših ispuca, a danas je bio na svakoj i većinom ju je i odnio u naš posjed na taj način. ABd nećemo puno žaliti za Drogbom dok je ovaj Torres tu.
Samo neka nastavi ovako; kako mi je sada drago što sam vjerovao u njega prije početka sezone. Uvjeren sam da će se ostvariti ono što sam rekao i da će Nando zabiti minimalno 20 golova ove sezone u svim natjecanjima. 3/20
Odlično je igrao jedina zamjerka ali to je više RDM-u budući da imamo samo njega od klasičnog napadača trebao ga je vadit oko 75 minute i uvest Sturridgea čisto radi odmora i poštede .
4 utakmice 3 gola. Dobro je počeo. Mislim da mu je ovo najljepši pogodak u plavom dresu. Za sada
[quote name='hunter' timestamp='1345924150' post='73922']
4 utakmice 3 gola. Dobro je počeo. Mislim da mu je ovo najljepši pogodak u plavom dresu. Za sada
[/quote]

definitivno najljepsi... odlicni dupli pas sa Hazardom i onda onakav rasljak...

samo imam jednu zamjerku za njega... kad zabije zgoditak uopce nesto pretjerano ga ne slavi... ono slavi koda da je dobio tuki u guzu a ne zabio zgoditak... jer glupo mi ja skacem i masem po sobi a on onako skoro mrtav hladan... to me kod njega zivcira...
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1345924360' post='73924']
definitivno najljepsi... odlicni dupli pas sa Hazardom i onda onakav rasljak...

samo imam jednu zamjerku za njega... kad zabije zgoditak uopce nesto pretjerano ga ne slavi... ono slavi koda da je dobio tuki u guzu a ne zabio zgoditak... jer glupo mi ja skacem i masem po sobi a on onako skoro mrtav hladan... to me kod njega zivcira...
[/quote]

Nije da je mrtav hladan, šta treba napravit saltu preko prečke (:D) Barem mi se sviđa što ima karakteristčnu proslavu, ono poluraširene ruke i napne mišiće a usta otvorena :D
Jesam samo ja primjetio da je Torres proslavio gol kližući se na koljenima ?

[img]http://img.ibtimes.com/www/data/images/full/2012/08/26/299345.jpg[/img]
[quote name='Brane' timestamp='1345927554' post='73943']
Jesam samo ja primjetio da je Torres proslavio gol kližući se na koljenima ?

[/quote]
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m9bvnh1kfs1qzeedxo1_500.gif[/img]
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1345920141' post='73867']
Velemajstore moj... samo neka mi tako nastavi...

gol i asistencija... posto je tesko odlucit ko je danas igrac utakmice jer su i on i Hazard odlicno odigrali ja bi ipak dao malu prednost Torresu... iznudio je odlican penal... a akcija kod drugog gola s Hazardom je takodjer bila perfekcija...

prezadovoljan... :)
[/quote]
Hahah covjece jest on imao gol i asisteniciju ali izgubio je puno lopti i dosta je usporavao igru ,, nekako 'mlitavo' ulazi u svaki dvoboj , preočit je , ja ispred televizora znam gdje ce .. nemojte se ljutit ali ovo je samo kopija Torresa iz L'pool-a , nevjerujem da ce ikad vise imat i dribling i završnicu kao prije...btw, po meni Hazard igrac utakmice , puno bolji od Torresa ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.