Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

Citirat ću sam sebe u ovom slučaju:

Torres ima vremena do one utakmice 31. decembra da se dokaže, to mu je zadnja šansa.

I sad usporedi moj i tvoj post i vidi ima li različitih mišljenja? ;)

u pravu si... ;) zaboravio sam na to... al kad si mi stalno kritican prema njemu i stalno o mogucim novim pojacanjima pricas... :P

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

opet oni torresa tracaju :D ja sam ubijedjen 99.9% da mi nebi pobijedili ni blackburn da on nije usao :D...ja bi samo jos njemu dodao teveza on bi bas bio motivisan da igra za nas ko konj nakon onog sto mu city radi :D jest da je problematican al jbg :D i rijesio bih se maoloude i kalua i gotovo :/

Šta onda u ekipi čine Bosingwa s jednom obrvom, Bane koji izgleda koda u slobodno vrijeme čuva ovce u Pašaluku, Oriol the Alien, Ramires iz plemena Masai, zatvorenik Meireles, Lukaku koji je do jučer brao banane na Kilmandžaru i Anelka bebaste glave?

Daleko smo mi od lijepe ekipe, daleko.

Još nam samo fali Puyol metla i Iniesta sirko da upotpune redove.

hahahahaha od pocetka sam skontao da imas smisla za humor,.. lud si, jos samo da nisi previse kritican prema igracima... ja cu te samo napomenuti sta si za Lamparda govorio prije nekih mjesec ili mjesec i pol a sad covjek zabija, izvlaci nas... jedino se slazem s tobom ako Torres ne udje u formu do januara da treba traziti jaku mu konkurenciju....

• 2 sedmice kasnije...

nadam se da će uskoro proraditi, no gubim polako nadu u to, totalno bez interesa izgleda na terenu.

nadam se da će uskoro proraditi, no gubim polako nadu u to, totalno bez interesa izgleda na terenu.

Druze po cemu si to zakljucio ?

Po onih 10 minuta sto je igrao ?

Sto se na kraju pozravio sa dokucerasnjim saigracima ?

U losoj je formi ali da se nebori i da nezainteresovan to nemozes reci !

"Strpljenje za Torres", ovaj sam vic negdje pročitao xD hahaha

Došao Fernando Torres u crkvu da se ispovedi:

Torres(T) : Oče zgrešio sam, opsovao sam Boga na utakmici.

Fratar (F) : Dobro sine, dešava se, a kako se to desilo.

T: Pa igrali smo utakmicu, ja sam napadač, i dobijem loptu sam pred

golmanom, šutnem i on mi odbrani, odbije loptu u korner.

F : I tada si naravno opsovao ?

T: Ma nisam, nego smo izveli korner i ja udarim loptu glavom, ona pogodi

prečku i golmana i opet ode u korner.

F : Tada si sigurno opsovao ?

T : Nisam, opet smo izveli korner, i odbije se lopta do mene, ja

predriblam dva igrača, obiđem i golmana, šutnem, kad protivnički igrač

rukom odbrani gol...

F: To je to, tad si opsovao ?

T: Ne, uzeo sam da šutiram penal.

F : Nisi valjda i penal promašio **** te Bog ?!!!

"Strpljenje za Torres", ovaj sam vic negdje pročitao xD hahaha

Došao Fernando Torres u crkvu da se ispovedi:

Torres(T) : Oče zgrešio sam, opsovao sam Boga na utakmici.

Fratar (F) : Dobro sine, dešava se, a kako se to desilo.

T: Pa igrali smo utakmicu, ja sam napadač, i dobijem loptu sam pred

golmanom, šutnem i on mi odbrani, odbije loptu u korner.

F : I tada si naravno opsovao ?

T: Ma nisam, nego smo izveli korner i ja udarim loptu glavom, ona pogodi

prečku i golmana i opet ode u korner.

F : Tada si sigurno opsovao ?

T : Nisam, opet smo izveli korner, i odbije se lopta do mene, ja

predriblam dva igrača, obiđem i golmana, šutnem, kad protivnički igrač

rukom odbrani gol...

F: To je to, tad si opsovao ?

T: Ne, uzeo sam da šutiram penal.

F : Nisi valjda i penal promašio **** te Bog ?!!!

Hahahahahhaaahahahhahahhahahahahahhahahhaahahahahahaha

Higuain, Benzema, Gomez, Ba, Pato, Tevez, Lewandowski, Mandžukić, Falcao, Doumbia...ima tu još napadača ali svakoga od navedenih bi volio da se uzme zamjena, mi njima Torresa oni nama jednog od ovih...svi su klasni golgeteri i svakog osobno obožavam osim Teveza, ali on je odličan kada je glavni u napadu ;)

Odakle ti garancija da bi oni bili bolji od Torresa.Možda bi se baš netko koga bi doveli ozljedio ili slična šema.

Nitko to ne može garantirat niti ja niti ti.

Tako da ove (manager igrica) fore ti ne pale.

Odakle ti garancija da bi oni bili bolji od Torresa.Možda bi se baš netko koga bi doveli ozljedio ili slična šema. Nitko to ne može garantirat niti ja niti ti. Tako da ove (manager igrica) fore ti ne pale.

A sad i ti ravno na dlaku u jajetu, isto tako možda u srijedu protiv Leverkusena Mata, Danny i Čech slomiju noge sva trojica dugoročno pa ostanemo 14.-ti na kraju sezone...đe je tu logika?

Torres donosi jako dosta novca Chelseaju, dobro idu dresovi, prodaju se ko halva. Ne damo Torresa, on je naš marketinški trik. A što se napadača tiče, to ćemo već potražiti u nekom drugom ;)

A sad i ti ravno na dlaku u jajetu, isto tako možda u srijedu protiv Leverkusena Mata, Danny i Čech slomiju noge sva trojica dugoročno pa ostanemo 14.-ti na kraju sezone...đe je tu logika?

Nije dlaka u jajetu samo napominjem situaciju koja se može dogodit.Osim toga nikad ne znaš kad će Torres eksplodirat možda neće nikad a možda kao recimo sad v Persie krene.To su varijante.

Eto imaš i Carolla za primjer koji je kud i kamo tehnički slabiji igrač.

Zatim sjeti se Ševe kad je bio kod nas.

Petrić u klubovima i igra u reprezentaciji.

Petrić u klubovima i igra u reprezentaciji.

Igra svih hrvatskih napadača u klubu i igra u repki :D

Moze i ovde anketa npr. Da li ce Torres opravdati 50 M koji su ulozeni u njega do kraja sezone

I Caeruleus vic je odlican :D

Mislim da je to više prožvakana priča ;) ajde da pričekamo zimsku pauzu pa da otvorimo anketu za Torresa jer nas ionako sve više od pitanja "hoće li proigrati ili neće" boli glava. Mislim da je i svima jasno da se do sada nije isplatio sa svoja jadna tri gola u tko zna koliko premijerligaških utakmica za CFC.

Evo i ovdje je postavljena očekivana anketa, mada sam se nećkao kao što vidite iznad moj post. Ali sada kada smo odlučili da je danas deadline da se postave ankete za sve igrače onda sam to i ovdje uradio. Pristupite glasovanju.

Ako ne proigra do kraja sezone neka pakuje kofere i put Malage.

Džeko je došao kad i on i jednostavno eksplodirao u ovoj sezoni, a koštao je 35% jeftinije od njega. Mislim da je njega ubila ufuranost što je najskuplji igrač u historiji Premiershipa, ali ko visoko leti nisko pada.

Džeko je došao kad i on i jednostavno eksplodirao u ovoj sezoni, a koštao je 35% jeftinije od njega. Mislim da je njega ubila ufuranost što je najskuplji igrač u historiji Premiershipa, ali ko visoko leti nisko pada.

ma nije njega ubila ufuranost ali jes cijena za koju je dosao i prva utakmica protiv liverpoola

to ga je psihicki sjebalo posteno i on igra pod nekim pritiskom nece da se oslobodi straha i to je najveci uzrok zbog cega se slabo snalazi.

Prva stvar džeko je dosa u ekipu gladnu trofeja u kojoj je bilo kakav trofej do sada bija san... U momcadi imaju 3,4 vrhunska vezna igraca koja u svakoj utakmici spreme bar 5 mrtvih sansi za napadace... Reci mi jednog napadaca citya koji nije u formi???? isto ka u barci ko god igra zabija,,, U chelseau je kronični nedostatak majstora u vezi koji ce to cinit i onda nam nece prvi strijelac ekipe bit lamp....

Torres je jos uvijek jedan od najbolje potkovanih napadaca... oko njega i Mate trebamo graditi ekipu...

slazem se u potpunosti..

Prva stvar džeko je dosa u ekipu gladnu trofeja u kojoj je bilo kakav trofej do sada bija san... U momcadi imaju 3,4 vrhunska vezna igraca koja u svakoj utakmici spreme bar 5 mrtvih sansi za napadace... Reci mi jednog napadaca citya koji nije u formi???? isto ka u barci ko god igra zabija,,, U chelseau je kronični nedostatak majstora u vezi koji ce to cinit i onda nam nece prvi strijelac ekipe bit lamp....

Mozda TEVEZ ! :D :lol:

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.