25. septembar 2011.15 god. comment_2176 svaka njemu cast zabije gol i onda napravi glupost Ipak mu je to prvi direktni crveni u karijeri..Ne gledaj gluposti samo dobre stvari..:D Prijavi
25. septembar 2011.15 god. comment_2200 I još nešto... u međuvremenu će biti neki reprezetativni ogledi, Torres dobro igra i mogao bi dobiti poziv u reprezentaciju i zaigrati. Znači Torres (ne) igra: 28.9. protiv Valencije 2.10. propušta gostovanje kod Boltona 7.10. (možda) za Španjolsku koja gostuje u Češkoj 11.10. (možda) za Španjolsku koja dočekuje Škote 15.10. propušta domaću tekmu protiv Evertona 19.10. protiv Genka u Ligi prvaka 23.10. propušta gostovanje kod QPR-a ------suspenzija odrađena-------------------------------------- 25.10. (možda hoće, možda neće; zbog guranja klinaca u kupovima) protiv Evertona u Liga kupu 29.10. protiv Arsenala sigurno, osim ako Drogba ne uhvati neku bjesnu formu. Eto, neće njemu biti dosadno, moći će zadržati formu i nastaviti napredovati. Prijavi
25. septembar 2011.15 god. comment_2212 Slazem se sa prethodnim komentarom...svakako ce Torres imati prilike da igra, ako AVB razmislja kao i mi, a to je ispravno hehe :) Drogba ce imati priliku 3 utakmice u PL da pokaze sta zna, mada ja iskreno sumnjam da ce dati vise od 1 gola....sigurno ga je povreda poremetila, a i prije nje je bio u uzasnoj formi tako da ne ocekujem spektatkl od DRogbe...vise bih volio da Anelka doda koji golo jer odlicnlo igra (po meni) i sturidge takodjer... Prijavi
25. septembar 2011.15 god. comment_2213 dosta toga će ovisit i o formaciji koju će igrati u tim utakmicama.Od cijele priče tu bi možda i Lukaku mogao ugrabit malo veću minutažu Prijavi
26. septembar 2011.15 god. comment_2217 Ipak mu je to prvi direktni crveni u karijeri..Ne gledaj gluposti samo dobre stvari.. dobio je već jedan dok je igrao za atheltico, protiv Valencie Prijavi
26. septembar 2011.15 god. comment_2223 dobio je već jedan dok je igrao za atheltico, protiv Valencie To mu je prvi direktni crveni..:D Prijavi
26. septembar 2011.15 god. comment_2249 Drogba ce imati priliku 3 utakmice u PL da pokaze sta zna, mada ja iskreno sumnjam da ce dati vise od 1 gola....sigurno ga je povreda poremetila, a i prije nje je bio u uzasnoj formi tako da ne ocekujem spektatkl od DRogbe...vise bih volio da Anelka doda koji golo jer odlicnlo igra (po meni) i sturidge takodjer... Cuj Drogba nije u nekoj formi ? Pa prosle sezone je bio glavni igrac (uz Maloudu) a dao je go odma u povratku poslije ozljede tako da msm da ce dati vide od 1 gola NADAM SE ! Sorry sto odo OFFTOPIC :( Prijavi
26. septembar 2011.15 god. comment_2251 Šteta za Torresa, izgorio je u želji da se dokaže. A taman je ušao u pravu formu. Prijavi
27. septembar 2011.15 god. comment_2318 Šteta za Torresa, izgorio je u želji da se dokaže. A taman je ušao u pravu formu. Bice nesto od njeg, najvjerovatnije sutra..kad god imam ovaj osjecaj da ce zabit zabije.. Al nesto je cest u zadnje vrijeme..:D Prijavi
27. septembar 2011.15 god. comment_2339 I ja očekujem da će zabiti, da će nastaviti seriju pogodaka. Zaista raduje ovo što pruža trenutno Torres, jer pored pogodaka Nando pokazuje nevjerovatnu borbu, jednostavno odličan je u posljednje vrijeme. Prijavi
28. septembar 2011.15 god. comment_2386 Ma momak je zvijer, samo mu je previse trajala adaptacija u plavom dresu..:D Prijavi
28. septembar 2011.15 god. comment_2413 Nadam se da ce Torres veceras izaci medju prvih 11 i da ce utrpat gol ili dva... sto se i moze ocekivat na njegovu formu zadnjih tekmi... ;) Prijavi
28. septembar 2011.15 god. comment_2439 Igrat ce u prvih 11 100% jer je dobio suspenziju i 3 utakmice ga nema u premiership-u Nadam se da ce zabiti vcrs :) Prijavi
28. septembar 2011.15 god. comment_2446 Nadam se njegovom pogotku ponovo. Počeo nas je navikavati na golove tj. dobre igre, samo nek nastavi tako. Prijavi
29. septembar 2011.15 god. comment_2558 Odličan igrač iako u Chelseaju nije ništa pokaza,mogao je se on već priviknut na klub i na Chelseajevu igru.Počeo je nešto radit ali može to i puno bolje,zasad je drvo ko i kalou. :angry: Prijavi
29. septembar 2011.15 god. comment_2563 Ma vratio se Torres u formu, nadavat ce se on golova ove sezone, bit ce on garant u top 5 strijelaca Premiershipa. ;) Prijavi
29. septembar 2011.15 god. comment_2570 Odličan igrač iako u Chelseaju nije ništa pokaza,mogao je se on već priviknut na klub i na Chelseajevu igru.Počeo je nešto radit ali može to i puno bolje,zasad je drvo ko i kalou. mozda je decko bio drvo u prosloj sezoni... ali neznam jel si gledao zadnje 3-4 utakmice chelsea... ali ako si gledao on je bio jedan od glavnih karika igre chelsea... definitivno se vratio u formu... samo sto je sad s*ebo sa ovim crvenim... i jos mu dadu 3 tekme suspenzije... nadam se da ce se zalit i da ce mu smanjit suspenziju... Prijavi
29. septembar 2011.15 god. comment_2585 mozda je decko bio drvo u prosloj sezoni... ali neznam jel si gledao zadnje 3-4 utakmice chelsea... ali ako si gledao on je bio jedan od glavnih karika igre chelsea... definitivno se vratio u formu... samo sto je sad s*ebo sa ovim crvenim... i jos mu dadu 3 tekme suspenzije... nadam se da ce se zalit i da ce mu smanjit suspenziju... Ma bio je on OK u 3 zadnje tekme,ali mora nastavit tako da bi se iskupio za ono od prošle sezone.Ja se iskreno nadam da će proradit on je odličan i može al ne znam šta mu bi u Chelseaju. Prijavi
29. septembar 2011.15 god. comment_2616 Ma bio je on OK u 3 zadnje tekme,ali mora nastavit tako da bi se iskupio za ono od prošle sezone.Ja se iskreno nadam da će proradit on je odličan i može al ne znam šta mu bi u Chelseaju. Pa više-manje cijela momčad je igrala loše prošle sezone znači da bi se svi trebali iskupiti? Ja sam prošlu sezonu davno stavio pod tepih i boli me 'rac za nju i sve negativce u njoj, samo da je Torres sad dobar, bez obzira kakav je tada bio. Prijavi
30. septembar 2011.15 god. comment_2619 Pa više-manje cijela momčad je igrala loše prošle sezone znači da bi se svi trebali iskupiti? Ja sam prošlu sezonu davno stavio pod tepih i boli me 'rac za nju i sve negativce u njoj, samo da je Torres sad dobar, bez obzira kakav je tada bio. pazi kad pises tako siroke pojmove, nije CIJELA momcad igrala lose, Cech i Luiz su prvi primjeri da je bilo i onih koji su na razini, tu bih jos i ubrojio Anelku Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.