Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

svaka njemu cast zabije gol i onda napravi glupost

Ipak mu je to prvi direktni crveni u karijeri..Ne gledaj gluposti samo dobre stvari..:D

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

I još nešto... u međuvremenu će biti neki reprezetativni ogledi, Torres dobro igra i mogao bi dobiti poziv u reprezentaciju i zaigrati. Znači Torres (ne) igra:

28.9. protiv Valencije

2.10. propušta gostovanje kod Boltona

7.10. (možda) za Španjolsku koja gostuje u Češkoj

11.10. (možda) za Španjolsku koja dočekuje Škote

15.10. propušta domaću tekmu protiv Evertona

19.10. protiv Genka u Ligi prvaka

23.10. propušta gostovanje kod QPR-a

------suspenzija odrađena--------------------------------------

25.10. (možda hoće, možda neće; zbog guranja klinaca u kupovima) protiv Evertona u Liga kupu

29.10. protiv Arsenala sigurno, osim ako Drogba ne uhvati neku bjesnu formu.

Eto, neće njemu biti dosadno, moći će zadržati formu i nastaviti napredovati.

Slazem se sa prethodnim komentarom...svakako ce Torres imati prilike da igra, ako AVB razmislja kao i mi, a to je ispravno hehe :) Drogba ce imati priliku 3 utakmice u PL da pokaze sta zna, mada ja iskreno sumnjam da ce dati vise od 1 gola....sigurno ga je povreda poremetila, a i prije nje je bio u uzasnoj formi tako da ne ocekujem spektatkl od DRogbe...vise bih volio da Anelka doda koji golo jer odlicnlo igra (po meni) i sturidge takodjer...

dosta toga će ovisit i o formaciji koju će igrati u tim utakmicama.Od cijele priče tu bi možda i Lukaku mogao ugrabit malo veću minutažu

Ipak mu je to prvi direktni crveni u karijeri..Ne gledaj gluposti samo dobre stvari.. :D

dobio je već jedan dok je igrao za atheltico, protiv Valencie

dobio je već jedan dok je igrao za atheltico, protiv Valencie

To mu je prvi direktni crveni..:D

Drogba ce imati priliku 3 utakmice u PL da pokaze sta zna, mada ja iskreno sumnjam da ce dati vise od 1 gola....sigurno ga je povreda poremetila, a i prije nje je bio u uzasnoj formi tako da ne ocekujem spektatkl od DRogbe...vise bih volio da Anelka doda koji golo jer odlicnlo igra (po meni) i sturidge takodjer...

Cuj Drogba nije u nekoj formi ?

Pa prosle sezone je bio glavni igrac (uz Maloudu) a dao je go odma u povratku poslije ozljede tako da msm da ce dati vide od 1 gola NADAM SE ! ;)

Sorry sto odo OFFTOPIC :(

Šteta za Torresa, izgorio je u želji da se dokaže. A taman je ušao u pravu formu.

Bice nesto od njeg, najvjerovatnije sutra..kad god imam ovaj osjecaj da ce zabit zabije..:D Al nesto je cest u zadnje vrijeme..:D

I ja očekujem da će zabiti, da će nastaviti seriju pogodaka. Zaista raduje ovo što pruža trenutno Torres, jer pored pogodaka Nando pokazuje nevjerovatnu borbu, jednostavno odličan je u posljednje vrijeme.

Ma momak je zvijer, samo mu je previse trajala adaptacija u plavom dresu..:D

Odličan igrač iako u Chelseaju nije ništa pokaza,mogao je se on već priviknut na klub i na Chelseajevu igru.Počeo je nešto radit ali može to i puno bolje,zasad je drvo ko i kalou. :angry:

Odličan igrač iako u Chelseaju nije ništa pokaza,mogao je se on već priviknut na klub i na Chelseajevu igru.Počeo je nešto radit ali može to i puno bolje,zasad je drvo ko i kalou. :angry:

mozda je decko bio drvo u prosloj sezoni... ali neznam jel si gledao zadnje 3-4 utakmice chelsea... ali ako si gledao on je bio jedan od glavnih karika igre chelsea... definitivno se vratio u formu... samo sto je sad s*ebo sa ovim crvenim... i jos mu dadu 3 tekme suspenzije... nadam se da ce se zalit i da ce mu smanjit suspenziju...

mozda je decko bio drvo u prosloj sezoni... ali neznam jel si gledao zadnje 3-4 utakmice chelsea... ali ako si gledao on je bio jedan od glavnih karika igre chelsea... definitivno se vratio u formu... samo sto je sad s*ebo sa ovim crvenim... i jos mu dadu 3 tekme suspenzije... nadam se da ce se zalit i da ce mu smanjit suspenziju...

Ma bio je on OK u 3 zadnje tekme,ali mora nastavit tako da bi se iskupio za ono od prošle sezone.Ja se iskreno nadam da će proradit on je odličan i može al ne znam šta mu bi u Chelseaju.

Ma bio je on OK u 3 zadnje tekme,ali mora nastavit tako da bi se iskupio za ono od prošle sezone.Ja se iskreno nadam da će proradit on je odličan i može al ne znam šta mu bi u Chelseaju.

Pa više-manje cijela momčad je igrala loše prošle sezone znači da bi se svi trebali iskupiti? Ja sam prošlu sezonu davno stavio pod tepih i boli me 'rac za nju i sve negativce u njoj, samo da je Torres sad dobar, bez obzira kakav je tada bio.

Pa više-manje cijela momčad je igrala loše prošle sezone znači da bi se svi trebali iskupiti? Ja sam prošlu sezonu davno stavio pod tepih i boli me 'rac za nju i sve negativce u njoj, samo da je Torres sad dobar, bez obzira kakav je tada bio.

pazi kad pises tako siroke pojmove, nije CIJELA momcad igrala lose, Cech i Luiz su prvi primjeri da je bilo i onih koji su na razini, tu bih jos i ubrojio Anelku

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.