Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

Torres odigrao sat vremena u utakmici Češka - Španjolska. Na Goal.com-u zaradio ocijenu 5.5 a ispod u komentarima svi navode kako mu nisu uopće davali dovoljno lopti vezni igrači, te da je zapravo bio dobar ali jednostavno nije imao dovoljno loptu u nogama. Neka je on igrao

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Izjava Del Bosquea o Torresu (koji nije zabio u natjecateljskom među od rujna 2010. za Španjolsku) poslije utakmice sa Češkom:

"I told him to be patient, I believe he played well, he was eager to be involved in the game, but we could not come up with a good pass for him."

Bitno je da vlada dobra atmosfera na relaciji Torres - Del Bosque kako bi Torres nastavio napredovati (:

pazi kad pises tako siroke pojmove, nije CIJELA momcad igrala lose, Cech i Luiz su prvi primjeri da je bilo i onih koji su na razini, tu bih jos i ubrojio Anelku

Ivanovic, Maluda..... Njih nikako ne smemo zaboraviti.... Dali su vazan doprinos prosle sezone !

da znam... vidio sam... steta... znaci jos ovaj i onaj tamo vikend mu traje suspenzija?

srecom da u medjuvremenu bude kolo lige prvaka pa ce dobit jos jednu tekmu u nogama... :) samo da mu forma opet ne pocne padat...

pošto ga nismo vidli u sastavu Španjolske u zadnjoj kval. tekmi nadam se da cemo ga gledat u srijedu medju prvih 11... :) ne treba zabit gol samo da mi dobro odigra kao sto je znao ove sezone i naravno da nasi Blues-i pobjede... :)

Zadnjim partijama u klubu... znaci zadnjih 4-5 tekmi je potvrdio da mu je forma u uzlaznoj putanji i da se vraca na stari put... evo sljedeci vikend poslije Arsenala cu vam reci jel je onaj stari ili se jos trazi... :)

Nadam se da je samo imao los dan i da ce biti mnogo mnogo bolji

Danas je bio opet ono staro DRVO !

Loš dan plus loša izvedba naše veze danas... tako da nije mogao ništa napravit... pa jedne lopte mu nisu dali... :S

Loš dan plus loša izvedba naše veze danas... tako da nije mogao ništa napravit... pa jedne lopte mu nisu dali... :S

Nadam se da je tako ;)

Problem je što smo svi od Torresa očekivali učinkovitost kao Drogba u mečevima protiv Arsenala. Ali Torres nije Drogba a Drogba je jedan jedini i klasa iznad Torresa. Npr ako se životno djelo Drogbe može ocijeniti sa maksimalnom ocjenom 5,0, onda se Torresovo dosadašnje može ocjeniti sa 4,5, a to je koliko god visoko ispod Drogbe.

Problem je što smo svi od Torresa očekivali učinkovitost kao Drogba u mečevima protiv Arsenala. Ali Torres nije Drogba a Drogba je jedan jedini i klasa iznad Torresa. Npr ako se životno djelo Drogbe može ocijeniti sa maksimalnom ocjenom 5,0, onda se Torresovo dosadašnje može ocjeniti sa 4,5, a to je koliko god visoko ispod Drogbe.

Točno, samo što na prvu Torres djeluje veći od Drogbe zbog komercijalizacije.

Nema šanse da je Torres veći i popularniji od Drogbe ;) Torres je jedan vrhunski napadač koji je imao par odličnih sezona u Liverpoolu, a Drogba je BOŽANSTVO u Africi, doslovice. Idol mnogih u svijetu i jedan od najvećih nogometaša posljednjeg desetljeća (2001 - 2011). Ja mislim da ga Torres ne može stići nikako šta god da uradi. Torres je mlad pao u formi, a Drogba tek u 33. godini života.

Ajde ovdje nije teme tko se na koga više "loži" nego je tema Fernando Torres... ;)

nadam se da ce se on kao i cijela momcad sutra protiv genka iskupit za onu sramotu protiv Arsenala...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.