Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ajde ovdje nije teme tko se na koga više "loži" nego je tema Fernando Torres... ;) nadam se da ce se on kao i cijela momcad sutra protiv genka iskupit za onu sramotu protiv Arsenala...

Kakvo je to iskupljenje protiv Genka, ko da Dinamo izgubi od Hajduka i onda se iskupljuje na Gusaru iz Komina :lol:

Jebe mi se za Genk, nek se iskupljuju protiv Liverpoola.

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Kakvo je to iskupljenje protiv Genka, ko da Dinamo izgubi od Hajduka i onda se iskupljuje na Gusaru iz Komina :lol:

Jebe mi se za Genk, nek se iskupljuju protiv Liverpoola.

ovdje neka se iskupljuju a protiv liverpoola neka pokazu svoju snagu... ;)

Nekako mi je drag i sve to ali trebate shvatiti da Čelzi za njega nije dao 50 miliona funti (!!!) da bi se mi molili bogu da dadne gol u iljadu utakmica. druže za 50 miliona bi do sada trebao dati 4 het trika i 15 golova (minimun). Znam adaptacija i to bla bla. skoro godina da je kod nas a dao ukupno 5 golova na svim utakmicama! Samo tri u ligi! Ne računam one pripremne! eeeej prijatelju, 50 miliona funti eeeeeeej znaš ti šta je to, obožavam ga kao osobu ali ako nastavi ovako....ne znam

Dao bi i on golova da mu suigraci ubace koju loptu kao sto on zna svojim suigracima nabaciti pa njima nikakav problem ubaciti loptu u mrezu, Torres je vec sakupio 3 asistencije u ligi prvaka iz cetiri utakmice i nalazi se na prvoj poziciti.... ne mozemo ni Torresa samo kriviti, svjestan je i on da se od njega mnogo ocekuje ali mi i od prosle godine nosimo isti problem to jest tesko dolazimo do gola i imamo vrlo spore akcije i kretanje nasih igraca je isto usporen snimak, tako da se svi protivnicki igraci uspiju vratiti na svoje pozicije kada mi napadamo...

Ja bih volio da Torres malo vise pokusava suteve sa distance cim mu se nadje prostora, pa neka ode i u piccc materinu ali bar neka nesto pokusa jer ako bude cekao na neke lopte od suigraca, nece ih dovoljno dobijati...

Dao bi i on golova da mu suigraci ubace koju loptu kao sto on zna svojim suigracima nabaciti pa njima nikakav problem ubaciti loptu u mrezu, Torres je vec sakupio 3 asistencije u ligi prvaka iz cetiri utakmice i nalazi se na prvoj poziciti.... ne mozemo ni Torresa samo kriviti, svjestan je i on da se od njega mnogo ocekuje ali mi i od prosle godine nosimo isti problem to jest tesko dolazimo do gola i imamo vrlo spore akcije i kretanje nasih igraca je isto usporen snimak, tako da se svi protivnicki igraci uspiju vratiti na svoje pozicije kada mi napadamo...

Ja bih volio da Torres malo vise pokusava suteve sa distance cim mu se nadje prostora, pa neka ode i u piccc materinu ali bar neka nesto pokusa jer ako bude cekao na neke lopte od suigraca, nece ih dovoljno dobijati...

U potpunosti se slazem s tobom... da dodju hazard/modric ili neko slican mislim da bi bila malo drugacija prica...

Jednostavno dok je harao u Liverpoolu, bili su zaslužni Gerrard zato sto ga je neprestano hranio loptama, kod nas nema nitko da tako sto radi sem, ali govorim sem Lamparda i Mate, nama treba jos jedan kreativac Modric/Hazard koji ce ga hraniti loptama, i slažem se s villas boasom da ce prica ici skroz drugim tokom ;)

Dzeko, Crouch, Adebayor,... su igraci koji se hrane loptama, Torres, Rooney, Aguero i slicni vecinu svojih golova kreiraju sami, jeste njemu dosta lopti dao Gerrard, ali vise nisu igrali zajedno nesgo sto jesu a Torres se opet nadavao golova, tako da je iskljucivo sam krivac za losu formu i ne postizanje golova, mada ja i dalje nekako vjerujem da ce do kraja sezone biti onaj Torres iz Atletica i Liverpoola i da ce zabiti dosta golova

Dzeko, Crouch, Adebayor,... su igraci koji se hrane loptama, Torres, Rooney, Aguero i slicni vecinu svojih golova kreiraju sami, jeste njemu dosta lopti dao Gerrard, ali vise nisu igrali zajedno nesgo sto jesu a Torres se opet nadavao golova, tako da je iskljucivo sam krivac za losu formu i ne postizanje golova, mada ja i dalje nekako vjerujem da ce do kraja sezone biti onaj Torres iz Atletica i Liverpoola i da ce zabiti dosta golova

Ma svi se hrane loptama.. prvoj trojici više visoke trebaju a Torresu trebaju okomite prizemne lopte u for između obrambenih igrača. Ali točno to, nešto bi prilika i oni sami trebali iskreirati

Nebih rekao da se Adebayor baš hrani loptama, on dosta toga napravi pressingom na protivničku obranu, pa nerijetko i oduzme loptu i tako sam sebi kreira šanse. ;)

ma prijatelju svi bi se mi prepali onolikog crnje, on je ogroman al zato dobar golgeter ;)

A eksplodirat ce on prije il kasnije i zabijat ce sve zivo i nezivo... i ove sezone pokazuje da ide prema tome... jedino je zakazao protiv Arsenala... za GENK neznam kak je igro jer nisam gledao ali sve ostale tekme je odigrao na zavidnoj razini... i kao sto sam rekao... ove polusezone ce on jos dast solidan broj golova... a sljedecu polusezonu ako dovedemo jos jednog "Matu" u tim... mislim da ce razvaljivat ko beba zvecku... ma uvjeren sam u to... :) ;)

Te priče da mu treba netko da ga hrani loptama ne drži priču. Dobro da ste to rekli za Antu Rukavinu koji je nesposoban da sam obavljao svoj posao, ali to reći za Torresa koje je plaćen skoro 60 milijuna eura mislim niđe veze. Nekad je Torres sve sam radio, a danas i kad ga napitaš, nije sposoban postići gol. Čak šta više bolji je kao asistent nego kao egzekutor.

Te priče da mu treba netko da ga hrani loptama ne drži priču. Dobro da ste to rekli za Antu Rukavinu koji je nesposoban da sam obavljao svoj posao, ali to reći za Torresa koje je plaćen skoro 60 milijuna eura mislim niđe veze. Nekad je Torres sve sam radio, a danas i kad ga napitaš, nije sposoban postići gol. Čak šta više bolji je kao asistent nego kao egzekutor.

ponudi mu 20 milja ako zabije 40 golova u sezoni i proradit ce ... xD

ponudi mu 20 milja ako zabije 40 golova u sezoni i proradit ce ... xD

Hoces reci da nema zelje za igru ??

Vjeruj mi ima itekako ;)

Hoces reci da nema zelje za igru ??

Vjeruj mi ima itekako ;)

ma samo se salim... ali pocel sam i ja gubit nadu za njega... a stvarno ga obozavam... samo zelim da decko zabija konstantno i da igra dobro... kaj previse trazim??? :/

ma samo se salim... ali pocel sam i ja gubit nadu za njega... a stvarno ga obozavam... samo zelim da decko zabija konstantno i da igra dobro... kaj previse trazim??? :/

Jbg, ja se i dalje nadam.. Sve dok je tu nadat cu se, nema druge opcije a i duboko vjerujem da ce on doci na mjesto gdje mu pripada... Imamo puno slicnih primjera kao sto je Torres tako da moramo imati vjere, nade i strpljenja...

a vidjet cemo... ali izgleda da chelsea nije njegov klub....

sicam se kad je torres u liverpoola dobia balun na 40 metara pa prolazia obranu i onda bi zabia.

nedostaje mi to :mellow:

Kako mu se samo da ono fulat... samo ju je trebao lagano dotaknut i otišla bi preko golmana. Ili je glavom čak mogao. Ali nee, mora on... ma joj, ništa me ne naživcira toliko kao on kad fula. Ni Alex sa onim svojim smiješnom balerina skokom, ni Bane sa onom prečkom koliko me on može razočarat. Neznam šta da više kažem

Ja se vise ne iznenadjujem njegovim promasajima, slabom formom... Voleo sam ga ko Boga, dok je igrao u Atl. Madridu, dok je sam pobedjivao Real i Farcelonu... Cak sam i original dres kupio(u ono vreme, kostao me Boga oca). Kad je presao u Liverpool, skinuo sam dres sa zida, izvadio iz rama i strpao u neku kutiju, jedva sam ga i nasao kasnije... Nisam bio za njegov prelazak u Celsi, jer je, dok su se oni dosetili da ga kupe, vec izgubio formu i kontinuitet dobrih igara. Ssad bi najvise voleo da ode, jednostavno, previse nas kosta, trose se upotreblive lopte na njega, koje on, sa 5 metara ne uspe da ubaci u gol 7 x 2 metra ! Ako se oni specosi iz Malage ili Anzija slucajno za*ebu, pa ponude finu cifru za njega, sto se mene tice, daleko mu lepa kuca...

Pravo da vam kažem, ne znam. Ne znam više šta bih rekao a da nije već rečeno. Evo danas je opet izgledao dosta dobro. Brz, rastrčan, razigran, jednostavno odigravao... I onda dođe onakav promašaj. Pa Cole mu je servirao loptu na tacni, njegovo je bilo samo da se pokloni i glavom zakuca loptu u mrežu. :mellow:

Treba mu par golova à la Mario Gomez. Mislim da bi ga to pročepilo. Ili možda kad bi zabio Liverpoolu za pobjedu. Možda bi ga to diglo psihički ? :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.