13. decembar 2011.14 god. comment_10714 Zadnje četiri utakmice sam i zaboravio da je ovaj čovjek u klubu. Možda nekad da naleti kad se igra utakmica bar na tribine ono da ga kamera uhvati da znam da je još tu.... Šalu na stranu - trebao bi igrati od prve minute protiv Wigana da se trenutno jedan od naših najboljih igrača odmori (Drogba). Prijavi
13. decembar 2011.14 god. comment_10719 Protiv Wigana nek pocne i naravno da zabije gol a mozda i 2 :D Prijavi
13. decembar 2011.14 god. comment_10740 Može i asistirat jer iako ne zabija baš često sakupio je dosta asista Prijavi
13. decembar 2011.14 god. comment_10793 Treba ga AVB prebacit u drugi tim da se malo opusti! ;) Prijavi
13. decembar 2011.14 god. comment_10822 Pa možda ni nebi bilo tako loše,a možda bi tek onda pao u depresiju Prijavi
13. decembar 2011.14 god. comment_10823 Ovo je naš novi Sheva, to je sada već jasno i izvjesno. Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10825 Realno ja u covjeka uopste nesumljam da ce procepiti, kad nesto znas to je skoro pa nemoguce zaboraviti tako da msm da ce torres da proradi. Ona povreda jos u liverpoolu je ostavila veliki trag na njemu tako da se nadam da ce i on kao i Drogba pronaci ono najbolje u sebi. Treba mu dvije vezane utakmice za povratak. Ocekivao sam ga u utakmici protiv City-a, tamo nekad od 70-te da gore malo zaganja jer se vidilo da to Drogba i neradi najbolje dugo su naj jebavali s onim posjedom lopte kompany lescot i toure sto me je zivciralo ;D Ocekujem ga protiv wigana u prvih 11, i da postigne barem 1 goal da i vama vrati malo nade u njeg xD Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10837 Ja sam se prestao nadati da će on dati gol ikad više. Vjerujte mi, više od sve i jednog ovde sa foruma htio sam da proradi, imam njegov poster, dres na zidu, kopačke i pun k... stvari a on nikad da proradi. Molio sam Boga da dadne više taj gol tamo u martu,aprilu... Obožavao sam ga (i sad ga volim), mada će Lampard uvjek biti najbolji igrač koji je kročio na fudbalski teren, pošto igramo ja i Nando špiceve nekako mi je bio idol. Drogba je Drogba (to se zna) A za sada... on za mene ostaje - FERNANDON'T SCORRES. :/ Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10841 http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2073746/Fernando-Torres-sold-20m.html Vaše mišljenje na ovaj članak? Ja mislim da ga neće baš tako lako pustit, neće izgubiti 30 milijuna funti samo tako u siječnju. Mislim da će čekat do kraja sezone a i onda će ga moći prodati za 20 miljuna ako ne proradi.. Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10842 Stvarno se nadam da to nije istina,mislim da bi ga trebalo držati makar do kraja sezone,imati će puno prilike dokazati se kada Drogba uskoro ode na Kup nacija i tu može pokazati dali može biti onaj stari,ove sezone nije dobio dovoljno minuta,pogotovo u zadnjih par utakmica da bi mu se moglo suditi... Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10845 Torres je propala investicija, shvatio je to vec sigurno AVB .Pustice njega Chelsea sigurno. Problem je sto se niko nece htjet dat tih 25 mil za njega. Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10848 Pojeli smo govno i sad to treba progutati. Nema nam druge. :) Pustiti ga do kraja sezone da vidimo može li išta biti od njega, ako ne onda ga nosi. Januar nije vrijeme za prodaju osim ako Anzhi il neko ne uleti s 35-40 milja. Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10854 Ma dajte, ne igra covjek, i propala investicija odmah Kad nekad odigra do kraja tekmu, onda pricajte, a ovako ovih 10tak minuta sto igra neke utakmice nikako ne mozete suditi po njima. Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10856 Ma dajte, ne igra covjek, i propala investicija odmah Kad nekad odigra do kraja tekmu, onda pricajte, a ovako ovih 10tak minuta sto igra neke utakmice nikako ne mozete suditi po njima. A gdje je onih 20 i kusur utakmica sto je odigrao po 70+ minuta i nije se vidio?? Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10873 Sad sam procitao da ga ne namjeravaju prodati However, Chelsea are determined to keep faith with Torres and a club spokesman said today: "The story is total nonsense. Fernando is in the long-term plans at Chelsea." Mislim da ce ipak ostati do kraja sezone, ali ako dotad nista ne pokaze, na ljeto leti sigurno. Sada Drogba igra sjajno tako da ce biti tesko forsirati Torresa. Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10876 Sad sam procitao da ga ne namjeravaju prodati However, Chelsea are determined to keep faith with Torres and a club spokesman said today: "The story is total nonsense. Fernando is in the long-term plans at Chelsea." Mislim da ce ipak ostati do kraja sezone, ali ako dotad nista ne pokaze, na ljeto leti sigurno. Sada Drogba igra sjajno tako da ce biti tesko forsirati Torresa. :( :( :( :( :( Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10881 Ma kakava ba prodaja. Još će on tekmi u plavom dresu odigrat, ne skrbite. Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10885 To je novinarska patka realno ! Ma jašta neg pačetina. Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10928 Treba mu dati sansu sad protiv Wigana u subotu od prve minute, Drogbu odmoriti bio je vrijedan... Volio bih u subotu Torresa vidjeti u timu zajedno sa igracim koji su istrcali protiv City, Valencie a ne da igra Malouda ili Anelka, koji uspore i umrtve igru pa tek onda nece dati go... A ovako bi imao s kim igrati... Prijavi
19. decembar 2011.14 god. comment_11726 Ne moze ni teoretski proraditi kad uopste ne igra... Zasto ga onda ne prebaci u rezerve jer u zadnje 4 utakmice sumnjam da je sakupio i 30 minuta ukupno.... Ako neko ima slicne podatke neka postavi... Prijavi
19. decembar 2011.14 god. comment_11727 Zadnje sto je odigrao bilo je protiv Newcastle-a i to 11 minuta ! Prije tog protiv Wolves-a 13 , a prije Wolves-a igrao 6 minuta protiv L'pool-a ! protiv Valencije isto igrao 12. minuta ! Ako ce ovako biti bolje da ga prodaju ! Prijavi
19. decembar 2011.14 god. comment_11802 Pa to će se najvjerojatnije i desiti. Izgleda da AVB ne računa na njega više. Prijavi
19. decembar 2011.14 god. comment_11811 Placen je 50 mil.. ja mislim da sada ne mozemo dobiti ni pola od tog iznosa, pa s obzirom na to ja sam za da ostane... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.