Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

najgori trenutak mi je bio kad mu je Oscar poslao savrsenu loptu u sesnesterac i on se okrenu i odjednom je ustopa i stoji.....igrac mu jednostavno izbije loptu i doviđenja...Drogba bi se okrenuo i poslao je u raslje ;)
Ovo da neko uredi u PŠ :D

[img]http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/524347_10151202308103410_704242642_n.jpg[/img]
Jos da se nadodam... Pisali smo ovdje da mu se vratilo samopouzdanje... iz zadnjih utakmica moglo se iscitati da to uopce nije istina... Jer onaj stari Torres pun samopouzdanja kad bi primio loptu nebi uopce gledao di je gol nego bi odma opalio po njemu... i vecina mu je ulazilo... Dok u zadnje vrijeme... previse trazi i gleda di je gol da nebi slucajno promasio... koda da se usro nakon onog promasaja prosle sezone Unitedu pa sad mora uc s loptom u gol...

Mora se jos malo opustit i popravit taj dio... nadam se da to treneri vide i da ce ga uputit na te greske...
Mora se i napomenuti da je na ovom coveku duplo veci pritisak nego prosle sezone...
Proslu sezonu je mahom proveo kao back-up Drogbi. Sada se od njega ocekuje da nasledi coveka koji je prakticno sam samcijat doneo trofej LS u London... Da nasledi i odmeni igraca koji je proglasen za najboljeg golgetera 21. veka...
Njemu je jako tesko sada, i razumecu ako ne bude mogao da podnese pritisak, ali samo ako klub dovede jos jednog napadaca, da uskoci kad zatreba. Inace smo propali...
Odigrao je loše u globalu, to se mora reći bez obzira na sve. No onim pogotkom je zamotao govno u celofan tako da je popravio opći dojam. Ja i dalje stojim iza one konstantacije da će ove sezone u svima natjecanjima zabiti bar 20 golova.

2/20 ;)
Ma nek on igra loše ali nek zabije pa makar k***** zabio ne briga me. Njemu je posao da daje golove i to je večeras uradio! A to što mu Ramires nije dodao na početku pa da bude još koji to nije njegov problem. ;)
Danas se probudio ali tek pred kraj utakmice.
Netko je dobro spomenuo da ima potez previše jer nakon primanja nema puno vremena za razmišljanje šta sad da napravim?
To mu se danas dogodilo dosta puta

Treba reć da je postigao gol iz zaleđa.
Drago mi je da je napokon zabio no nikako da se ostvari suradnja između veznjaka i njega.Jer ruku na srce sve lopte koje dobija nisu baš izrađene šanse već on ima branića na leđima ili tako nešto.Nema onih lopti u prostor pa da njegova brzina dođe do izražaja .
sta se mene tice zabia je gol iz prekrasne akcije i tocka.
igrao je lose al zabia je za 3-2 za vodstvo, to je njegov posa
al da previse mudla to je i bezbroj puta dns prebaciva loptu pa pogodi branica,, na tome radit
Imao je dobar prodor na početku, kad je onog kroz noge prošao pa zalomio pa mu izblokirali.
Prije toga mu Ramires nije dodao na prazan gol.
Jest trčao, al je loše odigrao poslije toga.
A i gol je dao iz ofsajda...
Bio dobar dok je kompletan tim bio u naletu, to je onih 30-ak minuta, kasnije potonuo. Ali bas mi je drago sto je zabio gol, pa makar i iz ofsajda. Bitno je da zabije kada igra lose.
Previse komplikuje. U par navrata je trebao brze reagovati tj iz prve sutati,a on je cekao i na kraju mu prisli protivnicki i igraci i nista naravno. A nekad je i iz prve pokusao pa znamo kako se zavrsilo. Lose je odigrao ali sva sreca pa mu nisu svirali ofsajd. Samo nek daje golove.

Ali dobar pas Azaru kad je ovaj istrcao i dodao loptu za Baneta i ovaj postigao pogodak.

A onda kad mu Ramires nije dodao loptu... X(

p.s. Utakmica Chelsea - Reading
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m96e7xDwRr1rb6fzko1_500.gif[/img]

Doktorski. Nije baš dobro odigrao kao možda protiv Man Cityja ali je zabio gol i to je najvažnije.
Vecinu ste vec rekli samo bi ja jos dodao da mora da poradi u igri glavom . Sinoc je imao 2 izgledne situacije , ali je lose pucao glavom .
[quote name='Blues_95' timestamp='1345732782' post='73223']
Vecinu ste vec rekli samo bi ja jos dodao da mora da poradi u igri glavom . Sinoc je imao 2 izgledne situacije , ali je lose pucao glavom .
[/quote]
Jedna sansa, gdje si ti vidio dvije? I opet je osutao malo pored gola, nije toliko strasno kad sutiras izmedju dvojice odbranbenih igraca.
[quote name='diablo_bih' timestamp='1345734432' post='73230']
Jedna sansa, gdje si ti vidio dvije? I opet je osutao malo pored gola, [b]nije toliko strasno kad sutiras izmedju dvojice odbranbenih igraca.[/b]
[/quote]
jedino je Didier mogao zabit kraj dvojice..
Ajde sada kada smo svi dali svoja misljenja, vrijeme je da zasutimo s kritikama...

ove sezone igrale su se 3 sluzbene utakmice... u tri utakmice dao je 2 gola... znaci malo manje od jednog gola po utakmici... samo neka nastavi s realizacijom...
[quote name='diablo_bih' timestamp='1345734432' post='73230']
Jedna sansa, gdje si ti vidio dvije? I opet je osutao malo pored gola, nije toliko strasno kad sutiras izmedju dvojice odbranbenih igraca.
[/quote]
Siguran sam da je bilo vise od 1 sanse . ;)
Mozda bi se mogao Wallpaper uraditi :
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m96k2koXF01qjuayao1_1280.jpg[/img]
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m96lkt3Vcn1qjuayao1_1280.jpg[/img]
Nismo mi dzaba vjerovali u njega...
[img]http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/394207_338733212884822_19324775_n.jpg[/img]
Evo da malo uptade moju evidenciju:

23.04.2011 - goal vs. West Ham
23.04.2011 - assist vs. West Ham
12.07.2011 - goal vs. Wycombe Wanderers
30.07.2011 - goal vs. Aston Villa
13.09.2011 - assist vs. Bayer Leverkusen
13.09.2011 - assist vs. Bayer Levekusen
18.09.2011 - goal vs. Manchester United
24.09.2011 - goal vs. Swansea City
19.10.2011 - goal vs. KRC Genk
19.10.2011 - goal vs. KRC Genk
01.11.2011 - assist vs. KRC Genk
03.12.2011 - assist vs. Newcastle United
26.12.2011 - assist vs. Fulham
08.01.2012 - assist vs. Portsmouth
08.01.2012 - assist vs. Portsmouth
14.01.2012 - assist vs. Sunderland
05.02.2012 - assist vs Manchester United
18.03.2012 - assist vs. Leicester City
18.03.2012 - goal vs. Leicester City
18.03.2012 - goal vs. Leicester City
18.03.2012 - assist vs. Leicester City
27.03.2012 - assist vs. Benfica
31.03.2012 - assist vs. Aston Villa
31.03.2012- goal vs. Aston Villa
24. 04.2012 - goal vs. Barcelona
29. 04.2012- goal vs. QPR
29.04.2012- goal vs. QPR
29.04.2012- goal vs. QPR
12.08.2012 - goal vs. Manchester City
22.08.2012 - goal vs Reading

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.