19. august 2012.14 god. comment_72038 Chelsea ima potencijala da promijeni svoj stil igre na bolje... ne trazi se sad drasticna promjena igre... ali kako bilo da bilo uz matu, hazarda, marina i oscara to se mora promijenit... jer u slucaju da nastavimo igrat kao sto smo igrali prosle sezone... takozvanu igru sa "3" prilike po utakmici onda nemojmo ocekivat nista od torresa... jer to nije igrac za takav stil igre i on nece nikad proradit u njoj... ali kao sto rekoh uz malo uigravanja i vremena nadam se da ce se to promijenit i morat ce se promijenit... inace unistit cemo torresa do kraja... Prijavi
19. august 2012.14 god. comment_72084 [quote name='John Terry' timestamp='1345392094' post='71994'] Ovaj momak je gotov.Ili Hulk ili Cavani obaobaobavezno !! [/quote] Šta Cavani bi od 2 poluupotrebljive lopte napravio čudo? Idi molim te spavat, kako mrzim ovakve koji igrača ocjenjuju po tome je li postiga gol ili ne. Prijavi
19. august 2012.14 god. comment_72101 torrke je dns bia ok, vidit cemo sta ce bit protiv readinga Prijavi
19. august 2012.14 god. comment_72120 Svaku utakmicu neko mijenja misljenje, zabije cityu.. Torres legenda, danas ne zabije treba nam cavanni,, ma hebte se svi.. Torres su je malo falilo danas da zabije covjek za crte skloni.. Prijavi
19. august 2012.14 god. comment_72132 Bilo bi vrijeme da vise prestanete sa tim glupostima oko Torresa. On je kompletnu prethodnu sezonu odigrao dobro. U pocetku nije postizao golove-tacno, ali pri kraju sezon eje poceo. Danas je igrao solidno, dobio je 2 lopte, iskoristio ih je maksimalno, zamalo je postigao gol. Pazite sta vam kazem, vec sam to negdje rekao, ali evo opet, on ce postici 15+ golova u PL, samo da ga povrede zaobidju. Prijavi
20. august 2012.14 god. comment_72154 Solidna partija protiv Wigana, imao je par dobrih driblinga, izostao gol. Prijavi
20. august 2012.14 god. comment_72177 Soldina partija al idalje nam treba jedan Hulk ili Cavani jer imamo samo 2 napadaća Prijavi
20. august 2012.14 god. comment_72181 [quote name='Blue soldier' timestamp='1345420084' post='72132'] zamalo je postigao gol. . [/quote] Ovo zvuci smijesno . Primjetio sam da se u par navrata nije trudio . U jednoj situaciji lopta je preskocila stopere Wigana i on je tek nakon sto je lopta gotovo izasla iz granica igralista krenuo trcati , a da je krenuo odmah mogao bi je stici . Dalje nije nikako vrsio presing na odbranu Wigana . Vjerujem da je to bilo zbog rezultata , ali ipak trebao je da to radi bez obzira na rezultat . Prijavi
20. august 2012.14 god. comment_72197 [quote name='Blues_95' timestamp='1345452934' post='72181'] Ovo zvuci smijesno . Primjetio sam da se u par navrata nije trudio . U jednoj situaciji lopta je preskocila stopere Wigana i on je tek nakon sto je lopta gotovo izasla iz granica igralista krenuo trcati , a da je krenuo odmah mogao bi je stici . Dalje nije nikako vrsio presing na odbranu Wigana . Vjerujem da je to bilo zbog rezultata , ali ipak trebao je da to radi bez obzira na rezultat . [/quote]Pa mozda se nije nadao toj lopti jbg. Sta ce nam presing imamo 2:0 ne treba dzabe igrace umarat zgusnut nam je raspored sad na pocetku ne treba nam jos neka povreda Prijavi
20. august 2012.14 god. comment_72200 Ma nek se ne umara dzabe, rezultat je bio solidan i bolje je nek bude odmorniji za sljedecu utakmicu nego da ovu trci ko konj iako je vec rijesena bila.. Inace zao mi sto ne udje ono u gol a ono se moglo svirati ko penal isto, tj na njemu su dva penala bila.. Prvi put kad je tijelom covjek isao na njega uopste nije na loptu, a drugi put kad je onaj izbio s crte loptu.. pa covjeka su oborili a on je pokusavao da ne padne kako bi opucao.. Skroz su ga pomeli. Prijavi
20. august 2012.14 god. comment_72253 [quote name='soxx' timestamp='1345417654' post='72120'] Svaku utakmicu neko mijenja misljenje, zabije cityu.. Torres legenda, danas ne zabije treba nam cavanni,, ma hebte se svi.. Torres su je malo falilo danas da zabije covjek za crte skloni.. [/quote] Ne velim ja da nam treba drugi napadac zato jer Torres ne valja... nego zato kaj Torres bezveze propada u ovom klubu... pa njemu nema tko dat loptu... tj. veza mu nije u stanju dat 2 lopte u 90 minuta... pa apsurdno je da jedan chelsea protiv tamo nekakvog wigana ima samo 6 udaraca na gol... i kao sto sam rekao... Dolazak marina i Hazarda nece imat nikakvog smisla ako se Oscar nece gurat na poziciju CM-a ili ako se ne dovede jedan CM... Jer Marin, Hazard i Mata su sve tehnicki vrlo potkovani igraci... a ne sprinteri koji cekaju loptu pa da potegnu kontru... a nama fali jedan pravi CM koji bi njih razigravao... jer Mikel je u obrani odlican ali sto se tice proigravanja i ofanzivne igre vrhunac mu je dodat loptu igracu koji je 5m do njega... dok Lampard i Ramires su vise razbijaci... (doslovno i metaforicki receno) jer u obrani su stanju razarat igru protivnicke ekipe dok u ofanzivi su u stanju gurat dug for ili brzo se otvarat za brzu kontru i zbog toga chelsea ne drzi dugo loptu i stvara malo prilika... ALI jos je rano za nekakve spekulacije vamo tamo... cekajmo da se momci uigraju... da nam dodje jos Marin... da Oscar polako preuzme Lampardovu poziciju i moci cemo se nadat ljepsem nogometu... u suprotnom uzivajmo svi u parkiranju autobusa i s 3 prilike po tekmi... a s takvom igrom unistavamo Torresa... Prijavi
20. august 2012.14 god. comment_72255 Ma bilo bi vise suteva od 6 da nismo tako rano dali golove.. Prijavi
20. august 2012.14 god. comment_72260 [quote name='soxx' timestamp='1345467568' post='72255'] Ma bilo bi vise suteva od 6 da nismo tako rano dali golove.. [/quote] vrlo vjerojatno... ali ovo sve sam pisao analizirajuci ovu tekmu i citavu proslu sezonu... jer srce na ruku za razliku od prosle sezone sada je hazard bio jedina promjena... i s jednim igracem ne mozemo ocekivat neku veliku promijenu u igri... a sad sta bi bilo kad bi bilo i šta ce bit kad ce bit pustimo za druge dane... Prijavi
20. august 2012.14 god. comment_72263 Nisam bio u mogucnosti da gledam utakmicu protiv Vigana. Kad sam dosao kuci vidio sam da smo uzeli 2:0 ali ne i da je Tores zabio bar jedan. Ali kao sto su vec neki clanovi ovog foruma rekli,ne dobija puno lopti,i ja se sa tim slazem. Smatram da nije on igrac koji ce proci 3 igraca i zabiti gol. Nego kad dobije upotrebljivu loptu da je iskoristi. Volim Toresa i nadam se da ce zabiti preko 15 golova ove sezone. Nek mu je sa srecom. Prijavi
20. august 2012.14 god. comment_72269 [quote name='Elvis' timestamp='1345468093' post='72263'] Nisam bio u mogucnosti da gledam utakmicu protiv Vigana. Kad sam dosao kuci vidio sam da smo uzeli 2:0 ali ne i da je Tores zabio bar jedan. Ali kao sto su vec neki clanovi ovog foruma rekli,ne dobija puno lopti,i ja se sa tim slazem. Smatram da nije on igrac koji ce proci 3 igraca i zabiti gol. Nego kad dobije upotrebljivu loptu da je iskoristi. Volim Toresa i nadam se da ce zabiti preko 15 golova ove sezone. Nek mu je sa srecom. [/quote] ma izbili su mu loptu sa gol crte a i ivanovic na 3 metra od njega krivo mu dodao povratnu loptu... a ovo sto se tice da prodje igrace on bas je igrac za to... i nadam se da s vremenom kako cemo se uigravat da ce i on doc na mjesto i pocet zabijat... ali jucer mu je faljelo ono sto je najvaznije u sportu... sreca... nista vise Prijavi
22. august 2012.14 god. Autor comment_72792 [quote name='soxx' timestamp='1345467568' post='72255'] Ma bilo bi vise suteva od 6 da nismo tako rano dali golove.. [/quote] kod King Carla, nije toga bilo, vec samo trpaj trpaj, silovanje protivnika kroz citavu utakmicu, eh gdje su sad ona vremena Prijavi
22. august 2012.14 god. comment_72804 [quote name='Spaha' timestamp='1345647212' post='72792'] kod King Carla, nije toga bilo, vec samo trpaj trpaj, silovanje protivnika kroz citavu utakmicu, eh gdje su sad ona vremena [/quote] I dodje Inter na Bridge i ne damo gol. Prijavi
22. august 2012.14 god. comment_72816 Kako neko može reći da se nije trudio kad je onu loptu nekako šutnuo u padu i pored dva štopera i golmana oko sebe Prijavi
22. august 2012.14 god. comment_72895 unatoč golu, mora se reći da je loše odigrao njegov problem je što previše pimpla loptu, i UVIJEK, ali baš UVIJEK radi potez previše pa mu protivnički braniči izbijaju loptu u jednom navratu je tako loše primio loptu da sam pomislio da bi to Lukaku bolje.. Prijavi
22. august 2012.14 god. comment_72904 Mnogo losa partija sa poboljsanjem pred kraj utakmice, moze ovo bolje Prijavi
22. august 2012.14 god. comment_72916 Davace golove kad bude igrao vezni red kao danas.Dao je treci gol,najzasluzniji za cetvrti,ali moglo je to bolje.Nisam nezadovoljan,ali ni preterano zadovoljan,ali sam siguran da ce biti sve efikasniji. Prijavi
22. august 2012.14 god. comment_72919 Danas je katastrofalno lose odigrao... bio je potpuno izgubljen... osim onog proboja na pocetku di su mu u zadnji cas izbili loptu (da je to proslo bio bi to fenomenalan zgoditak), gola i na kraju kad je gurnuo loptu za hazarda, ostalo vrijeme je bio prakticki nevidljiv... danas je ipak malo previse cekao i cekao i cekao i cekao i cekao i cekao loptu u for... mora se malo trgnut i lutat po rubu sesnestercai kad primi loptu opalit... a ne ovako samo ceka lopte u for kako bi nesto zabio... i jos jedno... cim prili loptu neka opali po golui pa kud ide ide... a ne... stvarno malo preevise je poceo dribljat... sve u svemu... danas je loše odigrao.... Prijavi
22. august 2012.14 god. comment_72926 Dobro je. Jel dao gol ? Jest. Zdravo živio. Ajmo dalje. Prijavi
22. august 2012.14 god. comment_72929 [quote name='Villas-Boas' timestamp='1345669327' post='72919'] cim prili loptu neka opali po golui pa kud ide ide... a ne... stvarno malo preevise je poceo dribljat [/quote] e vidiš to i jest njegov problem, ne samo danas, nego i inače uvijek, kako dubro kaže, traži komplicirana rješenja kad dobije loptu, uvijek pokušava kroz dvojicu proći, neke driblinge prodaje, često mu i uspije da prođe prvog, ali drugi čuvar mu gotovo uvijek izbije loptu Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.