Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

[quote name='El' Nino(9)' timestamp='1339365508' post='58305']
vidim da nam je se pola foruma podijelilo na one koji su ZA njega i PROTIV njega???

Nema tu niceg loseg sukob-misljenja.....
[b]nego problem vecina klinaca ovde nema pojma ko je Torres kad je on debitovao za Atletiko, neki nisu imali vise od 3-4 god.
treba sad mladezi objasniti!!![/b]
[/quote]

Samo se vrtis u krug sa ovom demagogijom. Daj nam nesto bolje, nemoj me razocarati. Izvuci nekog keca iz rukava, ajde. Ovo postaje dosadno.
  • Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

[quote name='Villas-Boas' timestamp='1339407628' post='58371']
i zadnja situacija... odlicna kombinatorika, stopanje i odma lob... bilo je to nekih 20 metara od gola... mozda se vama cini lagano ali stvarno treba pogodit lob sa 20 metara... ovaj put udarac je bio za zrno prejak...
[/quote]

a Navas sam na desnoj strani....i sad je opravdanje da je lobat "teško", ovo postaje sve zanimljivije i zanimljivije

pogledaj šta Falcao zabija...on zabija doslovno iz bezizlaznih, nemogućih situacija
a Torke nemože čistake pogodit...

Drogba je također zabijao iz nemogućih i vadio nas često...ko će nas sad vadit? nadam se samo da će kvaliteta Hazarda i Hulka na krilima prevagnuti u toj napadačkoj fazi...
Torres slijedecu pocinje od prve, ma kakav Llorente, lopata ko i Gomez ne znaju napraviti tri koraka s loptom, tipicni target igraci, pa i Luca Toni je Bayern-u zabijao golova i golova, jednostavno se znaju naci na pravom mjestu u pravo vrijeme, dok je Torres taj koji ima, ono nesto, onaj potez koji odluci utakmicu, sam sebi stvori sansu i gol, jest da zadnjih godinu dana nije u bog zna kakvoj formi, ali sve ce to doci na svoje nadam se
[quote name='chelseathebest' timestamp='1339420946' post='58416']

a Navas sam na desnoj strani....i sad je opravdanje da je lobat "teško", ovo postaje sve zanimljivije i zanimljivije

pogledaj šta Falcao zabija...on zabija doslovno iz bezizlaznih, nemogućih situacija

Drogba je također zabijao iz nemogućih i vadio nas često...ko će nas sad vadit? nadam se samo da će kvaliteta Hazarda i Hulka na krilima prevagnuti u toj napadačkoj fazi...
[/quote]

Ja sam samo napravio analizu njegovog nastupa... I ne vidim u cemu je problem... Cemu se uopce napaljujes na moj komentar... Ali ok.. ode nam Drogba... Placimo za njim... Jer on nikad nista nije promasio... A komplekse lijecimo na torresu...
[quote name='chelseathebest' timestamp='1339420946' post='58416']
[b]a Navas sam na desnoj strani....i sad je opravdanje da je lobat "teško[/b]", ovo postaje sve zanimljivije i zanimljivije

[/quote]

Dok je Torres dodavao lopte, upisivao asitencije, vama smetalo. Zašto ne šuta, on je napadač i bla bla...

Sada kad je konačno dobio samopouzdanje da šuta, da lobuje, ni to ne valja.

A dok je Torres tako čekao lopte kao taj Navas, tebe je kit.a bolila...

Ja mislim da kad bi Torresa zabio 50 golova sljedeće sezone, tio bi rekoa malo ej to, trebao je 100.. Pravi si...
[quote name='chelseathebest' timestamp='1339427682' post='58445']
pa normalno da nevalja kad je promašio...
[/quote]

Da je 10 puta promašio, pa hajde.. Ali samo 2x, enma smisla za takvim pričama...

Za mene diskusija zavrsena. Uzivaj
[quote name='ADiS' timestamp='1339366708' post='58321']
Torres je izgleda jedini igrac na svijetu koji ne smije da profula...
[/quote]

Jbg, dođe to kad imaš mjesečne pauze. Da je zabio gol tu i tamo tokom prošlih sezona i da nije promašio prazni gol uz to sve ne bi se ništa govorilo, al ovako ne možeš ništa dok se Torke ne vrati u konstantu zabijanja.
Trebao bi preć možda u stil igre Pipo Inzaghi
Pa zar Torres treba sjebat' svaku utakmicu po dvije prilike?
U nekim velikim utakmicama bude jedna eventualno dvije prilike i sta sad,on treba sjebat' i da opet igra.
Ako sa ovakvom vezom kakvu ima Spanija do kraja Eura ne zabije 3-4 gola treba traziti novog napadaca jer on onda nije sposoban da bude prvi napadac Chelsea.
Ja bi volio vise nego iko da on proradi jer mi je stvarno drag igrac ali treba pogledati realno stvari. [-(
[quote name='VahaCFC' timestamp='1339438503' post='58473']
Pa zar Torres treba sjebat' svaku utakmicu po dvije prilike?
U nekim velikim utakmicama bude jedna eventualno dvije prilike i sta sad,on treba sjebat' i da opet igra.
Ako sa ovakvom vezom kakvu ima Spanija do kraja Eura ne zabije 3-4 gola treba traziti novog napadaca jer on onda nije sposoban da bude prvi napadac Chelsea.
Ja bi volio vise nego iko da on proradi jer mi je stvarno drag igrac ali treba pogledati realno stvari. [-(
[/quote]

Brini ti za Matu, nebi me cudilo da ove god,,, greje klupu Marinu u Celziju...
a niko ne uzima u obzir da je igrao samo 15 minuta... on je vajda i prvi napadac koji mora zabijat po 1 gol u 10 minuta.. znaci 9 golova tokom tekme da bi se zadovoljili standardi... xD
[quote name='El' Nino(9)' timestamp='1339443349' post='58488']
Brini ti za Matu, nebi me cudilo da ove god,,, greje klupu Marinu u Celziju...
[/quote]

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAHH pa glupljeg posta nisam čuo. Oj Bože kakvo razmišljanje... X_X
[quote name='El' Nino(9)' timestamp='1339443540' post='58493']
xaxaxaxa..... sto ljudi mrze Torresa nije mi jasno nikao...!?
[/quote]

Niko ga ne mrzi. Samo smo realni i to je to.
Ma treba Torresa pustit ... nek igra za repku kako igra...

Ovu zimu cmeo se uvjerit dali je za klub ili ne... ja vjerujem i nadam se, da ce se vratit i pocet trest mreze...

kako bilo da bilo... ako bude dobar u prvom dijelu sezone onda ga zadrzat, a ako ne prodat ga i krenut po novog napdaca... ovu mu je zadnji rok i prilika da se dokaze...
Pa skontajte, RVP se nafulao protiv danske, trebal ga arsenal prodati?

AL jebes njega.. Inace pustite pricu jebo vas falcao i kurac mozda bi bio los kod nas.. Kad je jedan torres, jedan shevchenko kod nas losu sezonu imali sta trebam pricat dalje.. Nebi me cudilo ni da hulk se ne sjebe.. Ne pase svima klub neki i njihova gira.
  • Autor
Pa nije torres bio nista ni 2006te ni 2008me
Ali eto ima ih koji vole od muhe pravit slona

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
[quote name='Spaha' timestamp='1339452979' post='58537']
Pa nije torres bio nista ni 2006te ni 2008me
Ali eto ima ih koji vole od muhe pravit slona

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
[/quote]

Tad je bio kapiten Atletika, i bio je dobar. U Liverpulu je bio još bolji. U Čelziju je prvu polusezonu bio kurčina, pa je onda u novoj sezoni pokazao znake života pa je izrastao u još veću kurčinu. I pri kraju sezone je počeo pokazivati znake života opet ali završila se sezona i evo došao je Euro i on propušta 3 prilike koje bi dao svaki svetski napadač.

Uglavnom ko zna kako će Torres igrati sledeće sezone, šta ako bude kurčina opet? Možemo ga samo popušiti... Zato mislim da treba kupiti osrednjeg špica tipa neko kao Demba Ba (backup) ili prodati Torresa i dovesti svetskog špica - tipa Falcao...

A mislim da je Lukaku premlad da nosi ovakav klub...
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1339447252' post='58505']
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAHH pa glupljeg posta nisam čuo. Oj Bože kakvo razmišljanje... X_X
[/quote]

nisi [u]čuo[/u] ni ovoga :P

Torke je odigrao katastrofa, izbio Španjolskoj pobjedu iz đepa već ćujem kako su mu svi španjolci pol famlije spomenuli. Fulao je 2-3 jako dobre prilike 2 se sječam i bile su 1 na 1, kako Kalouda kaže to svaki malo bolji napadač mora zabiti. Ja ipak mislim da na kraju od Torresa neće bit ništa, bio bi/sam zadovoljan s njim kao zamjenom Drogbi ili kako se oni upotpunjuju i dijele minutažu al ovako kao glavnog napadača ga nebi tj. prodao bi ga.

Nekužim ćemu usporedbe s RVP-om da je Torres u ovu seozonu i pol napravio upola od onoga što je RVP ove sezone ja mu nebi ništa prigovorio za ove promašaje, dešava se jebi ga.... al Torresu se dešava pre često. A ruku na srce nije ni RVP bio nešto do ove sezone, tek ove sezone je bljesnuo, jest on uvjek bio tu i bio solidan ali što je taj mogao promašit to nisu istine, neće on vjerojatno još dugo igrat na ovom nivou, ja bi rekao još iduće sezone bude dobar više od toga mu nedam.
[quote name='diablo_bih' timestamp='1339494065' post='58554']
RVP je fulao dosta prilika, je li i on kurcina, Benzema nista nije pokazao itd itd.
[/quote]

A podseti me šta su RVP i Benzema ove sezone uradili za svoje timove, koliko su golova dali a koliko je Torres za svoj tim ?
[quote name='Kalouda' timestamp='1339498317' post='58559']
A podseti me šta su RVP i Benzema ove sezone uradili za svoje timove, koliko su golova dali a koliko je Torres za svoj tim ?
[/quote]
Pa kazes ono bi svaki svjetski igrac postigao, kako su oni igrali sada, nije vazno to sada. Ne mozes reci da ne valja torres, jer je buffon nenormalan, a ti svjetski igraci nisu mogli losije odigrati.
[quote name='Kalouda' timestamp='1339491545' post='58550']
Tad je bio kapiten Atletika, i bio je dobar. U Liverpulu je bio još bolji. U Čelziju je prvu polusezonu bio kurčina, pa je onda u novoj sezoni pokazao znake života pa je izrastao u još veću kurčinu. I pri kraju sezone je počeo pokazivati znake života opet ali završila se sezona i evo došao je Euro i on propušta 3 prilike koje bi dao svaki svetski napadač.

Uglavnom ko zna kako će Torres igrati sledeće sezone, šta ako bude kurčina opet? Možemo ga samo popušiti... Zato mislim da treba kupiti osrednjeg špica tipa neko kao Demba Ba (backup) ili prodati Torresa i dovesti svetskog špica - tipa Falcao...

A mislim da je Lukaku premlad da nosi ovakav klub...
[/quote]

:D :D :D kako ga objasni... Dobar si...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.