10. juni 2012.14 god. comment_58227 [quote name='Blues_95' timestamp='1339352274' post='58225'] Opis njegove danaslje partije katastrofalno dobar . Dobar - bilo ga je svuda po terenu , dolazio je u prilike , izborio nekoliko faulova Katastrofalan - dvije 100% sanse uprskao . [/quote] PromasiJO i RVP juce tri puta bolje sanse...bitno je da on igra EXTRA...da pokazuje klasu,bice i golova polako!!! Prijavi
10. juni 2012.14 god. comment_58229 Jooj bolje da nije ni ulazio Mozda se neki nece slozit' sa mnom al' danas je bio katastrofalan. Dvije 100% prilike je promasio. Neznam jesam li ja previse od njega ocekivao il' nesto sasvim trece. Prijavi
10. juni 2012.14 god. comment_58230 "za 15.min sa svojim kretanjem pokazo vise nego svi ostali napadaci na EP" hahahahahahhaha pa jesi li ti svjestan šta ti pričaš??????????? sve je to uredu, kretanje, otkrivanja, pičke materine, ali Torresova zadaća je da pospremi tu loptu u mrežu, a on radi sve osim toga Gomez je, kakav god trut bio, pojam napadača za Torresa...a da ne pričam o Falcau...plače mi se... [quote name='VahaCFC' timestamp='1339352982' post='58229'] Jooj bolje da nije ni ulazio Mozda se neki nece slozit' sa mnom al' danas je bio katastrofalan. Dvije 100% prilike je promasio. Neznam jesam li ja previse od njega ocekivao il' nesto sasvim trece. [/quote] ja ću se složit s tobom, nije izvršio svoju zadaću uzevši u obzir da je imao 2 odlične prilike da sam zabije, s tim da je usrao još 2 kad je pogrešno dodao... Prijavi
10. juni 2012.14 god. comment_58231 Pomiješani osjećaji vezano za njegovu igru. Iako je zasrao ono što je mogao zasrati (čega mi je više na vrh glava) opet stekao sam dojam da je i Boske ujebo sa 6 veznih igrača. Puno su bolji sa njim u sastavu i prognoziram njegove golove u naredna dva susreta. Prijavi
10. juni 2012.14 god. comment_58232 @Hazard, ne kontam koji je teb kurac.. Pa Torres je prosto igru podigao na viši nivo, mene oduševio. To što nije zabio gol, pa šta... Ono 1 na 1, kad je htio proći Buffona,je dobro zamislio, ali ga Gigi pročitao.. Druga situacija ušao u 16, htio biti en sebičan, povratna lopta, ali blokira ga neko... I treča situacija sve majstorski urađeno, lob, ali malo prejako i promašeno.. Ja sam prezadovoljan njime, vidi se da zna čovjek, da je ponovo dobio muda, a gol će doći. Već u sljkedećoj tekmi, siguran sam.. Prijavi
10. juni 2012.14 god. comment_58236 Samo se vi tjesite , i budite zadovoljni ovakvom parijom . goal.com ga ocjenio ocjenom 2.5 [url="http://www.goal.com/en-us/match/71174/spain-vs-italy/lineup-stats"]http://www.goal.com/en-us/match/71174/spain-vs-italy/lineup-stats[/url] Prijavi
10. juni 2012.14 god. comment_58243 Kakvi dobra partija, pored onakve veze Spanije i ja bih se nasao u prilici za gol. Imao dvije sanse za gol, jednu je bas zasrao. To je ona prva, kod druge mu je falila sekunda da bude gol, ali jbg sad. Golovi se ocekuju i stvarno ako ih se ne nadaje sa onakvom spanskom vezom jbg onda. Necu se radovati kad pocne naredne sezona. Prijavi
10. juni 2012.14 god. comment_58246 veliko je pitanje dali će uopće nastupiti u sljedećoj tekmi, zdrav razum bi dao prednost Llorenteu... Prijavi
10. juni 2012.14 god. comment_58250 Ne zna se ko je gori Torres il RVP.. Nebi ih nikad u svom klubu. ( jelde? ) Prijavi
10. juni 2012.14 god. comment_58252 Za mene je Torres najbolji napadac,na svetu...bez obzira na formu... po meni uz rame mogu mu stati samo Aguero,Pato i Ibrahimovica!!!! blage vi nemate cuj Falkao i Gomez???? Prijavi
10. juni 2012.14 god. comment_58254 [quote name='El' Nino(9)' timestamp='1339360543' post='58252'] Za mene je Torres najbolji napadac,na svetu...bez obzira na formu... po meni uz rame mogu mu stati samo Aguero,Pato i Ibrahimovica!!!! blage vi nemate cuj Falkao i Gomez???? [/quote] Taj Falkao trenutno pojede Torresa za doručak Prijavi
10. juni 2012.14 god. comment_58258 [quote name='El' Nino(9)' timestamp='1339360543' post='58252'] Za mene je Torres najbolji napadac,na svetu...bez obzira na formu... po meni uz rame mogu mu stati samo Aguero,Pato i Ibrahimovica!!!! blage vi nemate cuj Falkao i Gomez???? [/quote] ne trenutno, nego bilo kad i bilo gdje ovo što Falcao trenutno igra je bolje od bilo kakvog Torresa iz Liverpoola, Atletica... a ti si student? mislim čudno mi je da se jedan student tako maloumno ponaša, stvarno si ko neko dijete Prijavi
10. juni 2012.14 god. comment_58259 ja se bojim da ce se on nama vratiti sa EP-a jako jako depresivan, i onda ga mozes yebat Prijavi
10. juni 2012.14 god. comment_58263 [quote name='how yes no' timestamp='1339353694' post='58232'] @Hazard, ne kontam koji je teb kurac.. Pa Torres je prosto igru podigao na viši nivo, mene oduševio. To što nije zabio gol, pa šta... Ono 1 na 1, kad je htio proći Buffona,je dobro zamislio, ali ga Gigi pročitao.. Druga situacija ušao u 16, htio biti en sebičan, povratna lopta, ali blokira ga neko... I treča situacija sve majstorski urađeno, lob, ali malo prejako i promašeno.. Ja sam prezadovoljan njime, vidi se da zna čovjek, da je ponovo dobio muda, a gol će doći. Već u sljkedećoj tekmi, siguran sam.. [/quote] Prijatelju moj i ja sam bio zadovoljan njegovom kretnjom, gradjenjem, dodavanjem, prodorom... Za tih 15 min nije ništa više moga da pokaže, ali svati jednu stvar da je na njegovom mjestu bio RVP ili bilo koji drugi igrač pa čak i nižerazredni Lewandovski pogodio bi. Torres ima jedan viša potez koji ga uvijek košta gola... Eh sad postavi sebi pitanje da li ce taj Torres igrati sljedecu utakmicu umjesto jednog Lorentea koji bi pogodio sve što mu se pruži na dlanu ? Dečko više ti njega ne buš videl u prvoj. Sa vakom igrom teško da ce odigrati po utakmici i tih 15 min. što mu je Del Boske dao. Sa ovakom jebenom vezom i predobrim tehnicarima on nije mogao pogoditi, šta onda ocekivati u PL ? Ne znam ali neka mu dragi Bog pomogne i neka ga vrati na pravi put... Prijavi
10. juni 2012.14 god. comment_58293 Malo je vremena i dobio ali da je lose reagovao kod one dvije prilike jeste, mnogo bolje se mora to odraditi. Prijavi
10. juni 2012.14 god. comment_58295 Spanjolska je s njegovim ulaskom bila dosta opasnija, jbga promasio je Torres sve sto je mogao promasiti, ali opet je bio solidan i ta ocjena 2.5 ne pokazuje realno stanje stvari. Mislim da ce ipak protiv Irske pocet od prve minute i stvarno vjerujem da bi mogao gol past tada. Zeljan je igre, vidi se da kida, steta sto mu nista nije uslo danas, al pokazao je da zna i moze. Daleko od tog da ga branim il dizem u nebesa, boli me neka stvar za to jer vidim da nam je se pola foruma podijelilo na one koji su ZA njega i PROTIV njega. Kazem onako kako sam vidio njegovu izvedbu. Nisam zadovoljan njegovom igrom, ali znam da može puno bolje, da može zabit taj pogodak, samo mu Del Bosque treba pruzit sansu od prve. Prijavi
10. juni 2012.14 god. comment_58305 vidim da nam je se pola foruma podijelilo na one koji su ZA njega i PROTIV njega??? Nema tu niceg loseg sukob-misljenja..... nego problem vecina klinaca ovde nema pojma ko je Torres kad je on debitovao za Atletiko, neki nisu imali vise od 3-4 god. treba sad mladezi objasniti!!! Prijavi
10. juni 2012.14 god. comment_58307 [quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1339362188' post='58263'] Prijatelju moj i ja sam bio zadovoljan njegovom kretnjom, gradjenjem, dodavanjem, prodorom... Za tih 15 min nije ništa više moga da pokaže, a[b]li svati jednu stvar da je na njegovom mjestu bio RVP ili bilo koji drugi igrač pa čak i nižerazredni Lewandovski pogodio bi[/b]. Torres ima jedan viša potez koji ga uvijek košta gola... Eh sad postavi sebi pitanje da li ce taj Torres igrati sljedecu utakmicu umjesto jednog Lorentea koji bi pogodio sve što mu se pruži na dlanu ? Dečko više ti njega ne buš videl u prvoj. Sa vakom igrom teško da ce odigrati po utakmici i tih 15 min. što mu je Del Boske dao. Sa ovakom jebenom vezom i predobrim tehnicarima on nije mogao pogoditi, šta onda ocekivati u PL ? Ne znam ali neka mu dragi Bog pomogne i neka ga vrati na pravi put... [/quote] Obojica se napromašivali u prvim susretima na prvenstvu. Pa toliko, da je Torres mala maca, za njih i njihove promašaje. Torres je igrao 15 minuta. Dobio je 3 lopte, jednom je šutao (lob, ali preko gola), jednom dodao povratnu(ali nažalost nije prošla) i ona kad ga Gigi pročita. Šta je on tu toliko loše uradio, da ga toliko napadaš?? Ti i bilo ko drugi. Ja sam siguran da on starta protiv Iraca. I ne uzdiži Llorentea toliko, i njemu treba ihaha šansi da bi dao gol. Nije to Gomez da gotovo svaku šansu koju dobije, pretvori u gol. Prijavi
10. juni 2012.14 god. comment_58321 Torres je izgleda jedini igrac na svijetu koji ne smije da profula... Prijavi
10. juni 2012.14 god. comment_58323 [quote name='ADiS' timestamp='1339366708' post='58321'] Torres je izgleda jedini igrac na svijetu koji ne smije da profula... [/quote] Izgleda da je tako. Prijavi
10. juni 2012.14 god. comment_58328 [quote name='ADiS' timestamp='1339366708' post='58321'] Torres je izgleda jedini igrac na svijetu koji ne smije da profula... [/quote] Bas to. Napadaci ne pogadjaju uvijek, ali torres nesto profula i odmah losa partija, pa kako bi RVPu partiju ocijenili ? RVP solidno igrao, ali nije imao srece... Ono sto je buffon uradio, malo koji bi golman uspio, zato ne prdite puno. Nisam ja toliko za torresa, ali vi idete iz krajnosti u krajnost, tj. kako vjetar puse, postigne pogodak najbolji je, fuli priliku kao sto bi svaki svjetski napadac fulio, ne valja da kazem kurcu. Bukvalno svaki sad sto je ocjenio lose torresa ide po ovom principu, smijesni ste djecurlijo. Prijavi
11. juni 2012.14 god. comment_58345 oNAJ van persie fulao cijelu loptu, ne do bog da je nas torres fulao.. Prijavi
11. juni 2012.14 god. comment_58347 Spanija je bila daleko opanija sa njim u napadu nego sa Fabregasom. Jeste dao gol,ali ko kaze da ne bi i Tores da je igrao od pocetka. Delimicno sam zadovoljan njegovom igrom,videcemo kakav ce biti na sledecoj utakmici,naravno ako pocne. Prijavi
11. juni 2012.14 god. comment_58371 Ej moj Del Bosque... jedino je on krivas sto Španjolska nije uzela sva 3 boda... njegova jucerasnja taktika je bila 4-3-3 koja je zapravo bila pretvorena u 4-6-0... Cim je Torres usao igra im je dosta zivnula... Torres je jucer bio odlican samo sto ga nije ponovo islo sto se gola tice... u svim segmentima odigrao savrseno osim zavrsnice... ali opet sto se tice sve tri prilike ne moze mu se uzet tolko za zlo... ona prilika 1 na 1... koliko puta napadaci idu 1 na 1 pa im golmani obrane i nikome nista... ovaj puta buffon ga je odlicno procitao i uzeo loptu... u onoj situaciji povratne lopte jbga neko presjekao... sta sada... i zadnja situacija... odlicna kombinatorika, stopanje i odma lob... bilo je to nekih 20 metara od gola... mozda se vama cini lagano ali stvarno treba pogodit lob sa 20 metara... ovaj put udarac je bio za zrno prejak... jedino sto se moze zamjerit je del bosque... on je zajebo spanjolsku... i nadam se da cemo protiv irske gledat torresa od prve minute... jer ako ce ponovo ovako igrat zabit ce... mada nadam se da ce zabit i odigrat odlicno ali da ce na kraju spanjolska izgubit 2:1... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.