Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

[quote name='Brane' timestamp='1340036040' post='59677']
Koliko ga se ti god htio rijesit on nece otic.
Pod tim "usao u formu" sam smatrao njegove sjajne predstave na terenu koje su pocele krajem netom zavrsene sezone i evo nastavljaju se na Euru te s obzirom na to bi prodaja bila glup potez.
Tih 7 golova koje si naveo mozes svezat macku o rep jer je u periodu kojeg sam naveo uradio puno više nego zabio tih 7 golova.

Nisam ja neki Torresov vatreni pristaša il slično, nego sam samo realan i govorim onako kako je. Prvi sam ga kritizirao kad mu je igra bila na razini moje babe. Sada je druga prica. Najlakse se drzat jednog misljenja i udarat glavom od zid.
[/quote]

ma pusti stari... to ti pisu ovi sta od utakmice vide samo statistiku, a od igre apsolutno nista, pa onda se nadju pametovat...
  • Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Trebao ga je ostaviti do kraja,jer je Spanija imala par kontri i polukontri koje nije imao ko da istrci.Ja da sam bio na njegovom mestu,nalupao bi nekoliko samara i Inijesti i Caviju koliko su to sebicni stvorovi.
[quote name='stifmeister' timestamp='1340053315' post='59716']
Ništa od Torkea danas.
Čak je i krivac za onu našu kontru i skori gol kad je krivo dodao.
[/quote]
Pa kad Inijesta ulazi kao baba u duel,aModric pravi slalom u odbrani Spanije,a desnog beka,nesrecnog Arbeole nema ni na vidiku.Da bas je kriv za sansu Hrvata.
Gdje ce dobiti loptu kad su izmijenili 32178174 pasova Xavi , Iniesta , Alonso , Silva ?
Dodju do vrha sesnaesterca imaju otvorenu priliku za sut , oni nesto driblaju dodavaju . Pratio sam Torresu ovu utakmicu pozorno , lik je najmanje 15 puta protrcao u prazan prostor oni mu dodali jednom ^:)^ .
Pa ja bi poludio- .
[quote name='Blues_95' timestamp='1340090317' post='59775']
Gdje ce dobiti loptu kad su izmijenili 32178174 pasova Xavi , Iniesta , Alonso , Silva ?
Dodju do vrha sesnaesterca imaju otvorenu priliku za sut , oni nesto driblaju dodavaju . Pratio sam Torresu ovu utakmicu pozorno , lik je najmanje 15 puta protrcao u prazan prostor oni mu dodali jednom ^:)^ .
Pa ja bi poludio- .
[/quote]

ma bez brige... sad ce pocet ekipa pisat kako je torres kriv sto nije sam sebi dodavao i pobjedio Hrvatsku... ipak on vrijedi 50 milijuna itd. itd. itd.
Ja sam ,kao i pretpostavljam i mnogi koje rezultat ove utakmice nije zanimao,bukvalno gledao samo u Toresa 90% vremena kad su Spanci imali napad...Bilo je nemoguce da Tores ista korisno uradi u napadu jer jednu loptu nije dobio,jedino je sam kreirao onu 1% sansu kad je prevario nekog igraca Hrvatske i sutirao iz mrtvog ugla...Iniesta mu je jednom dao loptu iza ledja odbrane ali je ona bila prebrza i to niko ne bi stigao.
http://www.goal.com/en-us/match/71178/croatia-vs-spain/player-ratings

Šta ovo kao Navas junak, na sta ide ovaj svijet..
[quote name='Caeruleus' timestamp='1340127680' post='59914']
Nadam se da će i Mata također uz Torresa dobiti svojih pet minuta večeras.
[/quote]
Igrali jučer oni prika.
Al ništa, pusti ti reprizu i navijaj. Nećemo ti reć rezultat
[quote name='Caeruleus' timestamp='1340127680' post='59914']
Nadam se da će i Mata također uz Torresa dobiti svojih pet minuta večeras.
[/quote]
Jel' to i u Mostaru +40 stepeni ?
[quote name='chelseafan97' timestamp='1340034241' post='59666']
Ponavljam nije vise toliko mlad ako sada ne odlaprša sa Stamforda neće ga niko htjeti kupiti naredne sezone.
[/quote]

Drogba je u tim godinama odigrao najbolje utakmice za Chelsea...
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1340290038' post='60335']
[url="http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EFupklAZppBTkpAOmb&tmpl=coranto_euro2012"]http://www.nogometni...oranto_euro2012[/url]
[/quote]
I sta sa tim?????
hahahaha m to Kalouda kad ga već nevidim dobrog na terenu da se bar vidi da je dobar roditelj :)

[quote name='El' Nino(9)' timestamp='1340399601' post='60584']
SUTRA JE VELIKI DAN ,FERNANDO TORRES SALJE FRANCUZE KUCI!!!!
[/quote]

baš im je pokazao

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.