Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

[quote name='Wisey' timestamp='1339502284' post='58577']
Ako počne naredne dvije utakmice daće minimum 2 komada. [b]Smijem pare stavit.[/b]
[/quote]

Ja već stavio. Da zabija ako zaigra...
  • Autor
[quote name='Kalouda' timestamp='1339498317' post='58559']

A podseti me šta su RVP i Benzema ove sezone uradili za svoje timove, koliko su golova dali a koliko je Torres za svoj tim ?[/quote]

Haj sve to al gdje benzemu nadje, ne znam.da ima precijenjeniji igrac od njega a i u medjuostalom on i nije bio u najboljoj situaciji nedavno u realu

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
[quote name='Vinko' timestamp='1339530011' post='58661']
uhh da je uvalit Torresa nekom za 20-30 mil. i dovest Lewandowskog za te pare.....
[/quote]
u stvarnom životu ništa od toga :/, no u soccer manageru :D
platit igrača koji se tek oporavio od povrede i koji je tonuo skupa sa svojim klubom 50 mil.= največa glupost koju moš napravit ako nisi Anzhi ili PSG (slabe lige pa je bitno samo ime igrača) osim toga što spominjete tolko to, Chelsea je ionako sve već vratio pa čak i zaradio prodajom dresova i ostalih Torresovih rekvizita, treba ga utrpat nekom dok još valja dok je još ime i zaradit još više, imao je on šansu godinu i pol i daleko od toga da je on loš ali po meni nije za engleskog ogometa i za tu 4-2-3-1 formaciju di bi on bio jedini istureni, njegovi najjači aduti su dribling i nesebičnost tj. asistencije u čemu je odličan al sa onakvim veznim redom kakav ćemo mi imat nagodinu nam treba igrač koji će trpat sve što padne u šesnaesterac svaki odbijanac, što Torres ne radi dapače čak ga nema ni previše u 16-ercu vazda se izvlači van po loptu, što bi vjerojatno bilo ssuper da igramo sa 2 napadača ali čisto sumnjam da ćemo tako igrat. Dok s druge strane Lewandowski oduševljava, jebeno štopa loptu, odigrava sve iz prve i odlično prosljeđuje loptu što je najbitnije, igra timski, brzo, šteta što u Poljskoj nema kvlitetnijih suigrača... a o njegovim golgeterskim sposobnostima netreba posbeno trošit riječi, ja bi ga volio vidjet u Chelsiju, osim toga dosta je mlađi od Torresa a i što bi Kum rekao, kad već radimo rekonstrukciju.... kad je bal nek je maskenbal :lol:
[quote name='Vinko' timestamp='1339538766' post='58724']
platit igrača koji se tek oporavio od povrede i koji je tonuo skupa sa svojim klubom 50 mil.= največa glupost koju moš napravit ako nisi Anzhi ili PSG (slabe lige pa je bitno samo ime igrača) osim toga što spominjete tolko to, Chelsea je ionako sve već vratio pa čak i zaradio prodajom dresova i ostalih Torresovih rekvizita, treba ga utrpat nekom dok još valja dok je još ime i zaradit još više, imao je on šansu godinu i pol i daleko od toga da je on loš ali po meni nije za engleskog ogometa i za tu 4-2-3-1 formaciju di bi on bio jedini istureni, njegovi najjači aduti su dribling i nesebičnost tj. asistencije u čemu je odličan al sa onakvim veznim redom kakav ćemo mi imat nagodinu nam treba igrač koji će trpat sve što padne u šesnaesterac svaki odbijanac, što Torres ne radi dapače čak ga nema ni previše u 16-ercu vazda se izvlači van po loptu, što bi vjerojatno bilo ssuper da igramo sa 2 napadača ali čisto sumnjam da ćemo tako igrat. Dok s druge strane Lewandowski oduševljava, jebeno štopa loptu, odigrava sve iz prve i odlično prosljeđuje loptu što je najbitnije, igra timski, brzo, šteta što u Poljskoj nema kvlitetnijih suigrača... a o njegovim golgeterskim sposobnostima netreba posbeno trošit riječi, ja bi ga volio vidjet u Chelsiju, osim toga dosta je mlađi od Torresa a i što bi Kum rekao, kad već radimo rekonstrukciju.... kad je bal nek je maskenbal :lol:
[/quote]

mislim da bi nam Lewandowski puno bolje odgovarao u poziciji isturenog napadača nego Torres...rađe bi i ja njega, ali šta je tu je, morat ćemo se mučit s Torresom :)
[quote name='chelseathebest' timestamp='1339534656' post='58694']
razmjena Torres - Lewandowski, uz našu nadoplatu :D
[/quote]

Ja tog Poljaka ne bi ni kad bi oni jos doplatili...
Jedinog napadaca kojeg bih mijenjao za Torresa je Falcao...
Od tog Poljaka ima mnogo boljih napadaca...
A Torres je jedan od njih...

I ne znam zasto se stalno vrtite u krug sa istom pricom, Torres nece otici ovog ljeta niti cemo dovesti zamjenu...
Roman mu je obecao mjesto prvog napadaca pa je sad sve na Torresu, ako ne opravda povjerenje, do zime ce otici ako opravda, bolje za njega...

Sacekajmo pocetak sezone, par kola, pa cemo onda raspravljati o Torresu i njegovoj sudbini u Chelseau...
[quote name='ADiS' timestamp='1339547188' post='58758']
Torres nece otici ovog ljeta niti cemo dovesti zamjenu...
[/quote]

I ovdje se prekida sva prica. Mozemo mi spekulirati svasta i zeljeti ovoga ili onoga, al čemu sve to, čemu trazit nekog novog napadaca u zamijenu za Torresa, kad od toga JOŠ nema ništa i kad on 100 % ovog ljeta ostaje na Stamford Bridgeu?
Ne mogu da vjerujem da uopste razmisljate o nekoj tranpi Torres - Lewandovski . Jos govorite da je Lewandovski bolji :o , Sta ja necu procitati na forumu .
Mozda jeste u boljoj formi ali bolji nikako nije .
[quote name='Blues_95' timestamp='1339599912' post='58817']
Ne mogu da vjerujem da uopste razmisljate o nekoj tranpi Torres - Lewandovski . Jos govorite da je Lewandovski bolji :o , Sta ja necu procitati na forumu .
Mozda jeste u boljoj formi ali bolji nikako nije .
[/quote]

A više mi dosta i ove priče i vi i Torres. Ne zanima me kako je igrao u Atleticu i Liverpoolu prije 100 godina, zanima me kako igra u Chelseaju, danas, kako će igrati sutra. To me zanima. Uvijek ovaj bolji - ovaj lošiji. Pa igračkim karakteristikama Torres je npr klasa iznad Gomeza, ali Gomez zabija i zabijat će. Za Torresa se ne zna. I naravno da je Lewandowski trenutno poželjniji igrač od Torresa na eurotržištu. Torres ako se ne pokaže na ovom Euru, ja stvarno ne znam želim li još jednu godinu mačka u vreći u Chelseaju. Fuckin Cisse u Newcastleu zabija ko lud, a mi sve "El Nino, El Nino, koji je to svjetski napadač ovo ono", a imao je gap mjesecima na SB-u :/ :/ :/
[quote name='Caeruleus' timestamp='1339617293' post='58858']
A više mi dosta i ove priče i vi i Torres. Ne zanima me kako je igrao u Atleticu i Liverpoolu prije 100 godina, zanima me kako igra u Chelseaju, danas, kako će igrati sutra. To me zanima. Uvijek ovaj bolji - ovaj lošiji. Pa igračkim karakteristikama Torres je npr klasa iznad Gomeza, ali Gomez zabija i zabijat će. Za Torresa se ne zna. I naravno da je Lewandowski trenutno poželjniji igrač od Torresa na eurotržištu. Torres ako se ne pokaže na ovom Euru, ja stvarno ne znam želim li još jednu godinu mačka u vreći u Chelseaju. Fuckin Cisse u Newcastleu zabija ko lud, a mi sve "El Nino, El Nino, koji je to svjetski napadač ovo ono", a imao je gap mjesecima na SB-u :/ :/ :/
[/quote]

jebiga druže, tako ti je to kad si ljudi mažu oči i sami sebe lažu
zaboli me za Torresovu tehniku i ta sranja kad nezna zabit gol, Lewandowski je tata za Torresa u tome i to je jedino bitno, zato sam i rekao da bi se Lewandowski bolje uklopio u našu ekipu u toj poziciji isturenog napadača
isto vrijedi i za Gomeza, i ja sam ga zovem trut zbog njegove tehnike koja je katastrofalna, ali momak ima takve golgeterske sposobnosti da mu jednostavno ne možeš prigovorit ni na čemu

vi koji branite Torresa činite to samo zbog imena, da se zove nekako drugačije, odavno bi ga svi razapeli, to je činjenica i u tome me nitko ne može demantirati

žao mi je što ću Torresa i dalje morati gledati na SB-u, ali ko da se mene nešto pita, morat ću šutit, trpit i nadat se nekakvom čudu da počne zabijat
[quote name='Caeruleus' timestamp='1339617293' post='58858']
[/quote]
De ti meni reci da si ti u upravi i da se tebe pita , da ti odlucujes da li bi zamjenio Torresa za Lewandovskog ?
niko ne moze da zamjeni nanda.ja vjerujem da ce on u skorije vrijeme ući u pravu formu.dovoljna mi je bila
ona sansa protiv italije.sve je receno
[quote name='chelseathebest' timestamp='1339617888' post='58864']
jebiga druže, tako ti je to kad si ljudi mažu oči i sami sebe lažu
zaboli me za Torresovu tehniku i ta sranja kad nezna zabit gol, Lewandowski je tata za Torresa u tome i to je jedino bitno, zato sam i rekao da bi se Lewandowski bolje uklopio u našu ekipu u toj poziciji isturenog napadača
isto vrijedi i za Gomeza, i ja sam ga zovem trut zbog njegove tehnike koja je katastrofalna, ali momak ima takve golgeterske sposobnosti da mu jednostavno ne možeš prigovorit ni na čemu

[b]vi koji branite Torresa činite to samo zbog imena,[/b] da se zove nekako drugačije, odavno bi ga svi razapeli, to je činjenica i u tome me nitko ne može demantirati

žao mi je što ću Torresa i dalje morati gledati na SB-u, ali ko da se mene nešto pita, morat ću šutit, trpit i nadat se nekakvom čudu da počne zabijat
[/quote]

Branim ga zbog njegovih igri u dresu Chelseaja (koje su bile veoma kvalitetne, ne sve ali većina ih je bilo). Ne gledam smao golove, prije svega jer kod nas golove zabijaj svi igrači, stalno. Tako da mi ne smeta, njegovo ne zabijanje.

Bili ste se ušutili do tekme Španije sa Italijom. Sad opet se izvlačite iz rupa, ko miševi (bez ljutnje)...

Al drago mi što će te ga morati gledati još i to kao prvog napadača. Meni drago, bez obzira dal zabijao ili ne.

I ovo poređenje Lewata i sličnih sa Torresu, haos živi. Frajer odigra pola sezone dobro i odma je mašina. Jest, mudo..
Mario Mandzukic>Torres

..........................................

How yes no fulao poantu napadaca. Koji ce nam k..... napadac onda ako ne misli zabijat? Torke ce ove jeseni grijat klupu dok ce se Danny i Lukaku izmjenjivat.
Ako nastavi ovak, komotno moze za golmana, i ovak je to htio bit a sad nije daleko. Cak i neki golmani zabijaju vise nego on
[quote name='stifmeister' timestamp='1339626731' post='58936']
Mario Mandzukic>Torres

..........................................

How yes no fulao poantu napadaca. Koji ce nam k..... napadac onda ako ne misli zabijat? Torke ce ove jeseni grijat klupu dok ce se Danny i Lukaku izmjenjivat.
Ako nastavi ovak, komotno moze za golmana, i ovak je to htio bit a sad nije daleko. Cak i neki golmani zabijaju vise nego on
[/quote]

Ti kao, želiš biti zanimljiv :-/

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.