Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

Za Celzi navijam od 2002.god..... godinu dana pre nego sto je sleteo Roman!!!! zapravo tripovao sam se da navijam za Junajted,
Tad su Junajted i Celzi igrali kup neki, od te veceri sam poludeo za Celzijem, zbog cega,kako? zasto> ne umem da opisem...kad sam krenuo da navijam za Celzi svi me gledali belo gde nadjoh te u fazonu!!!
al eto to je intuicija dodjeh Roman god posle i krenu ludilo

[quote name='sakica cfc 4 life' timestamp='1339019440' post='57121']
Heheh, a zašto si onda u jednom od prethodnim postova isto to pitao drugog člana..?
Uostalom, ne bih da te vređam, ali kao student srpskog jezika po tvom pisanju mi se čini da imaš tek da učiš.. Malo da koriguješ ponašanje i da prihvatiš i druga mišljenja..
Inače i ja gotivim TOresa, ali sačuvaj malo reči hvale za početak nove sezone :)>-
[/quote]
Hvala ti, al nisam ljubitelj knjizevnosti" nikad bio...
al'i lepo sto se hvalis:D
  • Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

El'Nino nije da ima netko nešto protiv tebe, ali moraš smiriti doživljaj. Znači bez obzira na ljubav prema Torresu umjerenije i primjerenije piše, jer se ljudi čude - misle da trollaš. U svakom slučaju dobrodošao, a da ne idemo u offtopic, otvori temu u predstavi nam se.
I ja pratim Torresa od Atletiko Madrida i nije bilo srecnijeg od mene kad je presao kod nas.Imam 33 godine i odgledao sam na hiljade utakmica,sto uzivo sto preko televizije.Toress je jedan od najboljih napadaca sto su moje oci videle.Nije se snasao kod nas,medjutim vraca se,videcemo da li ce uspeti.Ako ne uspe,Roman ce ga se brzo resiti,a ako uspe,kuku lele protivnickim odbranama i golmanima.
[quote name='El' Nino(9)' timestamp='1339021007' post='57138']
Ulepsa mi dan, sa ovom recenicom.... A'la vera KRALJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!
Ovo je njegova sezona bez brige
:D
[/quote]
Ne brinem ja uopste.Mislim da ce proraditi,a ako ne, nek ide iz kluba,jer Chelsea je na prvom mestu.
[quote name='Ercov' timestamp='1339021611' post='57142']
Ne brinem ja uopste.Mislim da ce proraditi,a ako ne, nek ide iz kluba,jer Chelsea je na prvom mestu.
[/quote]
Uz Azara,Hulka,Marina i Matu
mora da proradi...
samo je bitno da dobija loptu u prostor, nasa igra se zasnivala na bunarenju realno do sad!!
bice to sve OK,gledam ga sad u Spaniji leti po terenu ......
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1339011184' post='57022']
E moj Vinko...

Pa i mi u Chelsea smo sve podredjivali Drogbi... sam sebe si demantirao i to jos u istom postu... xD
[/quote]

nekužim, što sam se demantirao ??

Kako smo mi sve podređivali Drogbi ?? Drogba je bio jedini napadač u formaciji i normalno je da se na nejga išlo jer je napadač i njegov je zadatak dat gol, a kao što svi dobro znamo cilj u nogometu je dat gol :P
Šalu na stranu, nama je uvjek i Lamps trpao, jedini je igrač koji je u 9 uzastopnih sezona zabio više od 10 golova, Danny je trpao, Mata je znao uvalit kojeg ma svi al doslovno svi, i Cahill i Luiz i Terry i Kalou, jedino Cech nije dao gol/ove. Bar je Chelsea uvjek bio kolektiv :)
Budi se on pomalo ali nije ni blizu onog starog Fernanda kojeg smo svi očekivali i kakav on mora bit' da bi igrao u Chelseau, čeka ga se već dugo a mislim da će prvi dio iduće sezone bit ključan za njegovu budućnost u klubu. Il' trpaj golove il' pakuj kofere!
Malo smo se svi previse okomili na njega.. naravno imamo opravdanja za to... ali stanimo na loptu... ne znam kako ce bit ovo europsko prvenstvo za njega... dal ce dobivat prilike ili ne.. dal ce zabijat ili ne... ali to nije tolko bitno...

Na njemu je da pokaze u prvom dijelu sljedece sezone dal je on za ovaj klub ili ne... ako bude zabijao ostavit ga, a ako nece pustit ga da trazi svoju formu negdje drugdje...

mada... prije pocetka prosle sezone imao sam povjerenja u njega da ce se vratit... kad je bio apsolutno van forme, kad nije imao nit agresivnost, nit smirenost, nit samopouzdanja...

dok na kraju ove sezone pokazao je agresivnost, smirenost, eksplozivnost, po izjavama dao do znanja da je zeljan i da ima samopouzdanja... jedino sto mu je faljelo na kraju prosle sezone je jos malo vise golova tj. zavrsnica... ali ako uz takav rast forme i jos uz igrace u pozadini mata, hazard, lampard, ramires, hulk ako dodje, ako on uz njih ne proigra onda ga je neko ukleo il sta ja znam... :D

treba ga pustit na miru... i vidjet... ako se u prvoj polusezoni pokaze dobar ostavit ga a ako ne prodat ga... jer previse je placen da bi se na njega cekalo 15 godina...

mada dam se kladit da bude s njim isti scenarij ko sa Gomezom... kad su bavarci 2 godine cekali na njega da proigra, a sad im je glavni napadac i jedan od najboljih u svijetu...
Torres ce rasturit na Euru , kad se vrati u klub bit ce nezaustavljiv , vidi se to na njegovom kretanju zeljan je trci ko budala a sad ce imat iza sebe hazarda , matu , hulk-a abd ili ako nista od hulka bice tu mali marko :>
[quote name='Terry26' timestamp='1339069761' post='57286']
Torres ce rasturit na Euru , kad se vrati u klub bit ce nezaustavljiv , vidi se to na njegovom kretanju zeljan je trci ko budala a sad ce imat iza sebe hazarda , matu , hulk-a abd ili ako nista od hulka bice tu mali marko :>
[/quote]
Slazem se, ljudi pa svi strucnjaci su rekli dok Drogba NEode nista od Torresa,
on se pored Drogbe osecao kao sporedni glumac u filmu!!!!
[quote name='stifmeister' timestamp='1339073595' post='57325']
Jel to pao pred praznin golom i nije zabio pa se zato smije?
[/quote]

veca vjerojatnost da je konacno zabio na prazan gol pa sav ushicen i sretan... xD :D
Samo neka on nosi dres sa dugim rukavima,
u' Liverpulu je nosio duge rukave Leto/Zima
to mu je amajlija definito uz plavu kosu!!!!
Jeste skuvali s Torresom...
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1339076292' post='57345']
Jeste skuvali s Torresom...
[/quote]

ja ne znam cemu ovakvi komentari na forumu...

pa ako se pojedincima ne svidjaju rasprave na pojedinim temama onda ih zaobilazite... a ne ovako samo trollate bezveze s ovakvim besmislenim komentarima...
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1339076589' post='57349']
ja ne znam cemu ovakvi komentari na forumu...

pa ako se pojedincima ne svidjaju rasprave na pojedinim temama onda ih zaobilazite... a ne ovako samo trollate bezveze s ovakvim besmislenim komentarima...
[/quote]

Ispisali ste milion postova, a svi su isti. Nista vise niste rekli, jer nemate sta da kazete. Vi koji ga branite ste smorili najvise. Cim neko kaze istinu, da je razocarao, odmah se pojavi vas 10 njegovih advokata da nama objasnjavate nesto. I tako svakog dana.
Vi znate da će on rasturiti na Euru. Sačekajte i odgledajte a nemojte mi ovde budućnost proricati. A i ti El Nino znaš kako on igra kad nosi duge rukave, nosio je i protiv Blackburna kad je promašio prazan gol i na još X pun kurac utakmica pa je 'kidao'.
[quote name='El' Nino(9)' timestamp='1339088672' post='57423']
Ma Torres je keva,necu da objasnjavam nebi ti razumeo to!!!!

[b]Al' ga metnuo Barsi...
tako da...[/b].
[/quote]
Ma nema sta svojim golom protiv Barce je spasio sezonu. =))
  • Autor
Pa i da ga nije zabio barci mi bi svejedni prosli dalje, nije nas torres odveo vec ramires, jed nam je bio dovoljan samo jedan gol za prolaz

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Ajde Fernando danas da nakantate žabare,očekujem ga u prvoj,iako ćr Llorente vjerovatno dobiti priliku

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.