Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Gol u finalu Eura. Nije loše.

Da je Del Bosque imao pameti pa ga uvodio više, mogli su razguzivat svakoga cijelo prvenstvo a ne igrat onako šugavo.

Bravo Nando!
Igrac rodjen za velike utakmice.Najveci kralj.
2 gola u 2 finala Eura,u nesto preko mesec dana uzeli on i Mata Ligu Sampiona i EURO.
Bravo Fernando a na ovoj temi bravo Mata,necete se ljutiti.

Nadam se da ce nastaviti Fernando kako treba i od avgusta kod nas.

Mnogo,mnogo mi je drago zbog njega!
Najbolji strijelac prvenstva zar ne? Jesam upravu?

U toliko malo vremena je uspio zabiti 3 gola i upisati jednu asistenciju.

Sada sam malo računao, pregledavao utakmice Španjolske na ovom Euru i došao do činjenice da je Fernando Torres na cijelom turniru na terenu proveo ni više ni manje nego 189 minuta.

Ja vam kažem, sljedeće sezone će Nando biti jedan od najboljih strijelaca Premiershipa.
U 21 utakmici sto je Torres igrao Spanija nije nijednom izgubila .
Kao sto je vecina nas i rekla prije eura Torres najbolji strijelac . Jos jednom pokazao da je nesebican kakva asistencija za Matu nevjerovatno , jedva cekam da ga gledam u dresu Chelsea .
[b][size=5]Torres je jedini igrac u historiji koji je zabio golove u dva finala Europskih prvenstava .
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m6i266UB021r3rafwo1_500.jpg[/img][/size][/b]
Jaoooooooooooo... Jedva cekam novu sezonu... i uzivanju u majsorijama Torresa i Mate... Torres me odusevio u ovih 15 minuta...

kad njima dodamo jos Hazarda + neko novo pojacanje....

auuuu... bit ce zanimljivo...

ali kako mi je drago sto se vratio u formu... bitno da je poceo zabijat... :)
Mislim da Ronaldo u onakoj situaciji ni rođenoj majci ne bi dodao loptu.

Bravo Torresu i Mati, Europsko prvenstvo, Liga Prvaka i Fa Cup..sve u jednoj sezoni -> FASCINANTNO ;)
[quote name='Brane' timestamp='1341176128' post='62328']
Sada sam malo računao, pregledavao utakmice Španjolske na ovom Euru i došao do činjenice da je Fernando Torres na cijelom turniru na terenu proveo ni više ni manje nego 189 minuta.
[/quote]

Hvala na podatku bas sam o tome razmisljao..
Moram reci da sam prizeljkivao da bude najbolji strijelac prije pocetka prvenstva ali sam kasnije mislio da to nece biti jer ga trener nije koristio mnogo... Koliko bi golova tek zabio da je igrao sve utakmice??!!!
Svaka cast i njemu i Mati, uljepsali su mi noć.
[quote name='ADiS' timestamp='1341177717' post='62341']
Hvala na podatku bas sam o tome razmisljao..
Moram reci da sam prizeljkivao da bude najbolji strijelac prije pocetka prvenstva ali sam kasnije mislio da to nece biti jer ga trener nije koristio mnogo... Koliko bi golova tek zabio da je igrao sve utakmice??!!!
Svaka cast i njemu i Mati, uljepsali su mi noć.
[/quote]

Ja ne samo da sam priželjkivao ja sam i uplatio (dobro istina marku)
[quote name='hunter' timestamp='1341178392' post='62349']
Ja ne samo da sam priželjkivao ja sam i uplatio (dobro istina marku)
[/quote]

I ja sam razmisljao da uplatim cenera ali kad sam vec prvu utakmicu shvatio da nece biti prvi izbor u napadu odustao sam...
Evo sada kada je konacno zavrsila sezona (mislim na sve turnire) mozemo postavit i njegovu statistiku....

u 3463 minute kolko je igrao u apsolutno svim natjecanjima zabio je 15 golova i dao 17 asistencija... ako je u sezoni u kojoj nije bio pravi i u kojoj se je tek krajem sezone vratio donekle na pute stare slave zabio 15 golova i dao 17 asistencija onda mislim da cemo sljedece godine gledat šou zvani Torres... jer mislim da se je vratio... što je pokazao u zadnjim utakmicama... kada tome pridodamo još da nam je vec došao Hazard kao i Marko Marin, kada još pridodamo da ce nam doc jos sigurno 1 ili 2 pojacanja... mislim da ce nas cekat odlicna i uzbudljiva sezona... ;)
Svaka čast Fernando!! Uživaj u ovim trenucima.. :)
Evo mog listića što sam odigra za ovo prvenstvo:

[left]

[font=inherit][font=inherit][font=inherit][size=1][font=inherit] [size=4] Rooney W.(EP)-ENG najstrij (11.06. 18:00) [/size][/font][/size][/font][/font][/font][/left]
[center][size=4]1.[/size][/center]
[size=4] 3,80 1.(1.)

[font=inherit][font=inherit] Benzema K.(EP)-FRA najstri (11.06. 18:00) [/font][/font][/size]
[center][size=4][font=inherit][font=inherit][font=inherit]1.[/font][/font][/font][/size][/center]
[size=4][font=inherit][font=inherit] 2,50 ne dobiva(ne dobiva) [/font][/font]

[font=inherit][font=inherit][font=inherit] Jelavić N.(EP)-HRV najstri (10.06. 20:45) [/font][/font][/font][/size]

[center][size=4][font=inherit][font=inherit][font=inherit][font=inherit]1.[/font][/font][/font][/font][/size][/center]

[size=4][font=inherit][font=inherit][font=inherit] 4,50 ne dobiva(ne dobiva) [/font][/font]

[font=inherit][font=inherit] Van PersieR(EP)-NIZ najstr (09.06. 18:00) [/font][/font][/font][/size]
[center][size=4][font=inherit][font=inherit][font=inherit][font=inherit]1.[/font][/font][/font][/font][/size][/center]
[size=4][font=inherit][font=inherit][font=inherit] 2,50 1.(1.) [/font][/font][/font]

[font=inherit][font=inherit][font=inherit] Gómez M.(EP)-NJEM najstrij (09.06. 20:45) [/font][/font][/font][/size]

[size=4][font=inherit][font=inherit][font=inherit] 3,00 1.(1.) [/font][/font]

[font=inherit][font=inherit] Ronaldo C.(EP)-POR najstri (09.06. 20:45) [/font][/font][/font][/size]
[size=4][font=inherit][font=inherit][font=inherit] 2,10 1.(1.) [/font][/font][/font]

[font=inherit][font=inherit][font=inherit] Torres F.(EP)-ŠPA najstrij (10.06. 18:00) [/font][/font][/font][/size]

[size=4][font=inherit][font=inherit][font=inherit] 3,50 1.(1.) [/font][/font][/font][/size]

[left]
[size=4][color=#565555][font='Trebuchet MS', ', Arial, sans-serif} '][b][font=inherit][color=#999999][font=inherit]TEČAJ:[/font][/color] 2.356,5938[/font]
[font=inherit][color=#999999][font=inherit]DOBITAK[/font][/color][/font][/b][/font][/color][/size][/left]

Uplata je bila 5 kuna.. :)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.