6. juni 2012.14 god. comment_56943 sta da ti radim, mogu ti ponudim samo da preskocis stranicu FERNANDO TORRES Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56944 Problem je što tvoj stav baš i nije na mjestu čim kažeš da je Torres najbolji igrač današnjice. Torres je bio najbolji napadač dok je bio u Luzerpoolu, no prelaskom u Čelzi njegova forma i igra se drastično pogoršala koju ni dan danas nije uspio povratiti iz slavnih dana u Luzerpoolu. On je skoro pola sezone bio bez gola, te bio na klupi, no forsirali su ga budući da nas je koštao 50m i igrao u prvih 11 umjesto veličanstvenog Didiera Drogbu koji mu je zadnjih mjesec dana sezona pokazao što znači NAJBOLJI IGRAČ DANAŠNJICE, a ne što ti tvrdiš za Torresa koji nije uspio zabiti 15-tak golova iz 1000 prilika, stoga te MOLIM da nas više ne zamaraš svojim mišljenjima o Torresu, shvatili smo što ti misliš stoga i bi bilo dosta. Nemoj ovo smatrati mržnjom prema Torresu, ali bio je katastrofalan od dolaska u Čelzi pa sve do dolaska Di Mattea na klupu, no on ga je uspio motivirati i pronašao rješenje za Španjolca koji se popravlja iz utakmice u utakmice. Svi se mi nadamo povratku starog "El Nina", ali tužna istina je ako ne proradi ove sezone kraj Hazarda, Mate, (Hulka?) teško da će biti stari "El Nino" kojeg SVI MI PRIŽELJKUJEMO! Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56945 @[url="http://forum.chelseabalkan.com/index.php?/user/2160-el-nino9/"]El' Nino(9)[/url] Ljudi stvarno je vrime da se banuje više ovo.. Pa u jednom postu si reka svoje, ne moraš u još 50 postova isto to radit i ponavljat se.. Smiri doživljaje, previše voliš Torresa i to se vidi.. Ima još članova koji vole nekog igrača ali su puno objektivniji od tebe i u tome je razlika. Evo kao primjer, ja jednostavno obožavam Essiena, predrag mi je igrač ali ne mogu reći da je ove sezone on najbolji defenzivni vezni na svijetu ili u našoj ekipi, on to nije. I nikad se neće vratit na staro ma koliko ga ja obožava i želio to. Ti ili si mućki provokator ili ti ljubav prema Torresu blokira normalno razmišljanje i postaješ previše subjektivan. Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56948 [quote name='CFC1905' timestamp='1339002778' post='56945'] @[url="http://forum.chelseabalkan.com/index.php?/user/2160-el-nino9/"]El' Nino(9)[/url] Ljudi stvarno je vrime da se banuje više ovo.. Pa u jednom postu si reka svoje, ne moraš u još 50 postova isto to radit i ponavljat se.. Smiri doživljaje, previše voliš Torresa i to se vidi.. Ima još članova koji vole nekog igrača ali su puno objektivniji od tebe i u tome je razlika. Evo kao primjer, ja jednostavno obožavam Essiena, predrag mi je igrač ali ne mogu reći da je ove sezone on najbolji defenzivni vezni na svijetu ili u našoj ekipi, on to nije. I nikad se neće vratit na staro ma koliko ga ja obožava i želio to. Ti ili si mućki [b]provokator i[/b]li ti ljubav prema Torresu blokira normalno razmišljanje i postaješ previše subjektivan. [/quote] Ma kakav provokator. Ne zna on ni provocirati. Samo nam je jos trebao reci da je Torres ustvari fudbaler, a ne kosac trave na Bridgeu kako smo to mi mislili. Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56950 [quote name='El' Nino(9)' timestamp='1339003332' post='56949'] Koja provokacija sine???? rekao sam da je najbolji napadac danasnjice TORRES svi ste se primili ko mladi majmuni,ja sa vama problem nema.....cemu tenzija [/quote] Fernando mi je drag i najviše bi volio da proradi ove sezone i da nam donese trofeje. Ali dok to ne napravi ne možeš ga smjestit tu di si ga ti smjestio, ali izgleda da ti nisi sposoban za normalnu argumentiranu raspravu tako da se povlačim iz prepucavanja s tobom. :) Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56956 [quote name='El' Nino(9)' timestamp='1339004013' post='56953'] druze nemoj da sad izvrces reci, imao je losu sezon, to stoji ja ne bezim od te cinjenice..[b].al kad vidim sta luptate i kakve klosare poretite sa Toresom[/b] dodje mi da povratim, jel se ovi ljudi zezaju ili su ozbiljni??? jako mi je bitno sta JA mislim!!!! Fanovi svog ljubimca nece pljuvati pa i da je najgori od svu decu,a ovde vidim samo pljuvace lika i dela FERNANDO TORRES!!! [/quote] Svi ti klosari su ove sezone Torresa nacinili klosarcinom velikom. Covjek koji je placen oko €60m ne smije fulati prazan gol i ne smije jedva nakupiti 10 golova u 4 takmicenja. Niko ovdje ne govori o proslosti, o 2-3 godine ranije, vec o sadasnjosti. A sadasnjost je ta koja kaze da je Torres nikakav. Da li tvoj mentalni sklop moze prihvatiti tu cinjenicu? Ko mu je kriv za pojedine promasaje, vjetar mozda? Nisi nijedan argumentovan post napisao, a ovamo ostale clanove poredis sa "mladim majmunima" da bi kao ispao duhovit. Jadno od tebe. Ovdje si dovoljno bisera ispisao, da imam sta citati do kraja godine kad mi je dosadno. I konstantno govoris kako je pola nas imalo jedva 8 godina kad je Torres klasa postao, kao je li, mi nemamo pojma kako je on PRIJE igrao. Eto, drago mi je da sam procitao tako promocudne i konstruktivne postove od fudbalskog strucnjaka poput tebe. Nadam se da se pripremas za EURO, jer si sigurno jedan od konsultanata. Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56957 Ne znam kako mozete pljuvati igrace.. Ajd bosingwu maloudu i nekako.. Ovi liverpoolovi fanovi brane jednog carolla, downinga, hendersona a mi pljujemo torresa. Sacekajte euro pa cemo komentarisati. Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56959 [quote name='El' Nino(9)' timestamp='1339003332' post='56949'] Druze covek je mngo pomogao da Celzi osvoji LS... trebao bi da ima malo vise postovanja prema njemu!!! citam kako vecina ljudi ovde ga pljuje,nije se snasao NAzalost do sad nas stil igre je bio bunarenje na Drogbu!!! [/quote] MNOGO? I bez pogotka Barceloni bi prošli dalje tako da neznam što je tako puno uradio u LS. Da naš stil je bio bunaranje jer nismo imali prave razigravače, no dolaskom Mate se to pomalo promjenjivalo, a sad je došao i Hazard. Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56961 [quote name='soxx' timestamp='1339004496' post='56957'] Ne znam kako mozete pljuvati igrace.. Ajd bosingwu maloudu i nekako.. Ovi liverpoolovi fanovi brane jednog carolla, downinga, hendersona a mi pljujemo torresa. Sacekajte euro pa cemo komentarisati. [/quote] Mi smo realni, dok oni još uvijek čekaju trofeje pa moraju branit. I što ćemo s Eurom? Najmanje mi je bitno kakav će bit na Euru kad je u klubu loš bio. Ono što se čeka je sljedeća sezona i do zime će se znat jel ostaje ili ide pa-pa Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56962 [quote name='soxx' timestamp='1339004496' post='56957'] Ne znam kako mozete pljuvati igrace.. Ajd bosingwu maloudu i nekako.. [b]Ovi liverpoolovi fanovi brane jednog carolla, downinga,[/b] hendersona a mi pljujemo torresa. Sacekajte euro pa cemo komentarisati. [/quote] Loserpoolovi fanovi su jadni. To je odavno poznata prica. Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56965 Mozda su jadni al drze koliko toliko do svojih.. Jest meni mrzak lpool i njegovi navijaci al et. Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56969 [quote name='soxx' timestamp='1339005390' post='56965'] Mozda su jadni al drze koliko toliko do svojih.. Jest meni mrzak lpool i njegovi navijaci al et. [/quote] Pa oni drze do balvana (Carrolla), sta ti onda imam pricati kolika je njihova svijest. Najveci kompleksasi. Nemoj nas vise porediti sa njima, ziv bio. Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56974 Shvacam da se pljuje po maloudi, kalou i bosingwi... ali po torresu... ajde stvarno smirite strasti... nije on bio toliko los kolko ga vecina vas ovdje prikazuje... i iza te tvrdnje stojim jer sam gledao svaku tekmu i znam sta pricam (jer ne tvrdim to kao neki po tome sto su pogledali statistiku pa sad pljuju po njemu, nego po tome sto sam gledao skoro svaku utakmicu chelsea i vidio sam kako igra i sta prikaze na terenu)... a sta se tice Carrolla... taj "balvan" se takodjer poceo budit zadnje vrijeme... i nebi bio iznenadjen da na europskom eksplodira... Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56978 [quote name='soxx' timestamp='1339004496' post='56957'] Ne znam kako mozete pljuvati igrace.. Ajd bosingwu maloudu i nekako.. Ovi liverpoolovi fanovi brane jednog carolla, downinga, hendersona a mi pljujemo torresa. Sacekajte euro pa cemo komentarisati. [/quote] pratim nekoliko sportskih portala i svugdje liverpoolovi navijači i sami pljuju Carolla, Hendersona i slične pljuvali su i po Kennyu i tražili novog trenera neznam ja di si ti vidio da su oni zadovoljni Carollom... Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_56987 [quote name='El' Nino(9)' timestamp='1339007360' post='56985'] Zakljucak danasnjeg dana; EL' NINO novi vodja npada CELZIJA!!!! kome se to ne svidja klubova ima pa neka biraju.... TORESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS FERNANDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!! [/quote]u potpunosti se slazem Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_57018 kakve veze ima kolko ja godina imam, ovi napadači su sadašnjost, nisams e dotakao neečg od prije 20 godina.... Ajde ti menir eci koji od ovih igrača NIJE bio bolji prošle sezone od Torresa ?? možda Soldado, al njega sam napisao u onoj drugoj kategoriji. @soxx ako je netko ćekao to smo bili mi, i još čekamo, njemu raste forma i ima potencijala da se vrati na stare dane, i da opet bude među najboljim napadačima svijeta, ali trenutno je daleko od toga. Svi koji kažete da mi "pljujemo" Torkea pričate gluposti, Torke je svojim patijama sam sebe popljuvao, a ja kao i ostali smo pohvalili nejgovu igru u protekla 3 mijeseca što je i zaslužio, stvarno je dobro odigrao. Na raju kad se sve zbroji i oduzme moram se složit s Cae-om i reć da bi ja volio da ode, nije on napadač za Premiership, jest trgao je on u Poolu ali njemu je Benitez podredio ostalih 10 igrača (9), s tim da ako uzmemo u obzir da oni uopće nisu izgledali kao tim ( Torres bi uzeo loptu izvan šesnaesterca i sam riješio situaciju prešavši par igrača) a da ne spominjemo njihove (ne)uspijehe pod takvom igraom, osim toga Rafa je preferirao igru s 2 napadača di Torke nije bio jedini na kojeg bi se moralo pazit, uvjek bi tu bio netko u šesnaestercu makar u formaciji možda i nije izgledalo tako. Al eto da ne duljim i da pojednostavim Torke nije nimalo igrač poput Drogbe, a Drogba je savršen primjer igrača za Preimership i općenito kako treba izgledat i igrat jedini napadač u ekipi tj. na terenu. @barbara, čitaj više novine, Ronaldo, Benzema, Messi, Adebayor, Džeko.... Svaki npadač i pogotovo ako je skup transfer je na udaru medija ako ne narpavi nešto veliko u prve 3 tekme, odma se piše o pobačaju o lošoj formi , dovodi se u pitanje kvaliteta itd. svaki poznatiji nogometaš je to prošao, Torke ima 27-28 godina (mislim da ima tu negdje) i nije balavac, vidio je noogmetnog svijeta, naosvajao se trofeja itd itd. i trebao bi se znat nosit s pritiskom, pogotovo zato što mu i samom mora bit jasno da su večina novinara smradovi koji te pljuju samo da imaju što više čitatelja, al dobro to je već neka druga tema... Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_57022 E moj Vinko... Pa i mi u Chelsea smo sve podredjivali Drogbi... sam sebe si demantirao i to jos u istom postu... xD Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_57024 [quote name='Villas-Boas' timestamp='1339011184' post='57022'] E moj Vinko... Pa i mi u Chelsea smo sve podredjivali Drogbi... sam sebe si demantirao i to jos u istom postu... xD [/quote] pa i ne baš..bar smo mi bili tim koji je uvijek igrao na snagu kolektiva, a ne pojedinca... Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_57026 [quote name='chelseathebest' timestamp='1339011333' post='57024'] pa i ne baš..bar smo mi bili tim koji je uvijek igrao na snagu kolektiva, a ne pojedinca... [/quote] je u pravu si... vladao je kolektiv... ali opet sve smo gurali na drogbu koji je zabijao... ista prica ko i u liverpoolu... sve se guralo na torresa... Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_57044 [quote name='Villas-Boas' timestamp='1339011407' post='57026'] je u pravu si... vladao je kolektiv... ali opet sve smo gurali na drogbu koji je zabijao... ista prica ko i u liverpoolu... sve se guralo na torresa... [/quote] Ako je u tom trenutku bio jedini napadač na terenu na kog ćeš gurat ako ne na njega? A i guralo se zbog prihvaćanja lopte i čuvanja iste dok se ne pridruži ostatak momčadi. Torres nema takvu snagu da primi loptu, na leđima držima jednog-dva igrača i onda precizno doda.[quote name='Villas-Boas' timestamp='1339006147' post='56974'] Shvacam da se pljuje po maloudi, kalou i bosingwi... ali po torresu... [/quote] Zašto se po ovima smije pljuvat o po Torresu ne? Torres ima veće pravu u pljuvanju, 50milja funti a ništa nije pokazao. Ova tri su pokazala bar nešto, Malouda najviše od njih u sezoni 2009/2010. Čak i ova dva doživjela neki svoj vrhunac, a Torke samo pad. Sad se diže, ali sve dok ne krene zabijat na regularnoj bazi nema kredita da ga se hvali. Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_57050 ali opet igralo se na isti princip... ja vas stvarno ne kuzim... tvrdite za nesto sto je isto da nije isto... Torres je pokazao vise nego malouda, kalou i bosingwa skupa... barem u ovoj sezoni... i za razliku od njih troje Torres je timski igrac... Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_57061 Bilo mi mucno gledati kako Didi ode,al nista nemoj vi da brinete sad ce TORRES da uvali 30.komada ove sezone:D Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_57093 [quote name='El' Nino(9)' timestamp='1339015156' post='57061'] Bilo mi mucno gledati kako Didi ode,al nista nemoj vi da brinete sad ce TORRES da uvali 30.komada ove sezone:D [/quote] El'Nino koliko imaš godina, ali iskreno? Ja i sada ne mogu prežaliti ove novce, koliko ono bješe 65 milijuna eura? Za te novce su se mogla dovesti jedan vrhunski i dva dobra napadača. Ali šta je tu je, ide se dalje. Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_57118 Znači ti zapravo nisi navijač Chelsija već gdje ode Torres tako i ti Prijavi
6. juni 2012.14 god. comment_57121 [quote name='El' Nino(9)' timestamp='1339018512' post='57112'] Na licna pitanja ne'odgovaram... al dovoljno cim pratim Toresa jos od Atletiko Madrida. [/quote] Heheh, a zašto si onda u jednom od prethodnim postova isto to pitao drugog člana..? Uostalom, ne bih da te vređam, ali kao student srpskog jezika po tvom pisanju mi se čini da imaš tek da učiš.. Malo da koriguješ ponašanje i da prihvatiš i druga mišljenja.. Inače i ja gotivim TOresa, ali sačuvaj malo reči hvale za početak nove sezone Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.