Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

nije Torres nikako najbolji napadač današnjice, on je na pragu povratka u formu i siguran sam da će mu krenut na bolje, al ovako nešto izvalit je čisto iz sujektivnih uvjerenja da ne kažem glupo. Da ti sad krenem nabrajat tko je sve bolji od njega nebi do sutra stao al evo dat ću ti bar 5-10 primjera

Drogba, Benzema, Van Persie, Huntelaar, Lewandowski, Adebayor, Ibrahimović, Cavani, Rooney, Aguero, Cisse, Falcao...

S tim da bi se ja tu usudio spomenut Girouda, Soldada,Llorentea, Remya, Džeku, Guidettia koji su imali bolju prošlu sezonu nego on.
Iskreno se nadam da će se Torke vratit u sam vrh, ali ruku na srce trenutno ima dosta boljih napadača.
  • Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

[quote name='El' Nino(9)' timestamp='1338987946' post='56808']
Forma je tu spreman je da grmi na EP!!!!
[/quote]

Da docekamo i to. Pa da se scouserima zeludac okrene. Mislim da bi u tom slucaju zasjenio sva zbivanja u svijetu, svu politiku i sve vezano za prorocanstvo Maja o smaku svijeta.
[quote name='El' Nino(9)' timestamp='1338938555' post='56652']
Bice prvi strelac EP...mogu da se kladim, najbolji NAPADAC DANASNJICE!!!!
[/quote]

Nece bit najbojli strijelac.
Nije najbolji napadac danasnjice.

Vraca se u formu i bit ce bolji, puno bolji nego dosad nadam se, al daleko od toga sto si ti naveo.
Jesi ti onaj essien org cuveni vizionar sa euronogometa? ili ipak neko djete koje veze nea o fudbalu, nesto mi se cini da je za tebe Torres cak bolji i od Ronalda (celavog)? Od kako je u klubu pokazao je da je veeliki fail, tek u zadnje vrijeme sto je popravio svoju igru ali mora on minimalno 20 komada zabiti ove sezone da bi pricalo o nekom eventualnom povratku u staru formu.
[quote name='El' Nino(9)' timestamp='1338989176' post='56825']
Care kazi mi koliko imas godina???
Druze smesni su svi za EL'Nina!!! rispekt za (Runija,RVP,Drogbu,Aguera i Ibrahimovica koji cine top napadacki)
ove ostale sto si nabrojao jos se smejem jel mi verujes????
[/quote]

nekoliko ih možda nebi išlo tu, ali Vinko nije ništa pogrešno rekao, sudeći po sezoni, ovi navedeni su svi uglavnom bolji od Torresa (odnosno, u boljoj formi su, ali dođe ti na isto)
netreba živjeti na staroj slavi Torresove forme

Torres je u ovom trenutku daleko od najboljeg napadača

[quote name='Elao' timestamp='1338989486' post='56829']
Jesi ti onaj essien org cuveni vizionar sa euronogometa? ili ipak neko djete koje veze nea o fudbalu, nesto mi se cini da je za tebe Torres cak bolji i od Ronalda (celavog)? Od kako je u klubu pokazao je da je veeliki fail, tek u zadnje vrijeme sto je popravio svoju igru ali mora on minimalno 20 komada zabiti ove sezone da bi pricalo o nekom eventualnom povratku u staru formu.
[/quote]

X[sup]2 [/sup]:D
Jedan od najboljih napadaca na svetu duzi niz godina.Kod nas je bio dugo vremena dosta slab,dolaskom Di Matea je poceo da igra bolje.Ali to jos nije onaj stari Torres.Sve je bolji,nadam se da ce na EP-u igrati dobro i dati dosta golova.Jasno je kao dan,da mu je sledeca sezona presudna sto se tice ostanka u ekipi,mozda cak i polusezona.
Jeste mi omiljeni igrac,ali ako ne bude igrao bar kao sto je u Liverpulu,ADIO NANDO.
Definitivno nije najbolji igrač današnjice, po meni čak ne spada u Top 20 napadača. EL NINO se polako vraća u formu i svi se nadamo da će proraditi na Euru, ako neće bojim se da bi on mogao postati još jedna promašena invensticija.
[quote name='El' Nino(9)' timestamp='1338990667' post='56835']
Za razliku od vas koji sudite na osnovu jedne sezone o klavlitetima coveka, koji je TOP klasa dokazana,sramota da se neki luzeri porede sa toresom poput soldada,dzeke itd!!!!
pa jedan RVP igra prvi put ozbiljan fudbal zadnje dve sezone, dok Torres pegla jos od atletiko madrida ozbiljan fudbal!!!

[b]Meni je #1 i sta cemo sad...jel moram da razmisljam kao ti???[/b]
[/quote]

Ne moras razmisljati kao on ili kao ja. Apsurd je govoriti da je on najbolji. Odlaskom Drogbe, jedva je najbolji kod nas u nasem klubu, a vrh svijeta je jos daleko od njega. Klasa je, ali najbolji nikako nije. Tebi je omiljeni igrac i to je OK. I kada pises o njemu da je najbolji naglasi na kraju posta: "Meni je najbolji". Jer tada ce to izgledati vise subjektivno pa se ljudi nece primati. A objektivnost je potpuno drugacija.
Glupa vam je rasprava.
Torresu bi Euro mogao mnogo značiti. Gledat ću najviše zbog njega Špance, nadam se da može sebi zacementirati mjesto u sastavu i zabiti nekoliko golova. Kad bi bio najbolji strijelac prvenstva bilo bi to fantastično. On je glavni igrač Chelseaja, igrač od kojeg očekujem dosta. Treba mu to za samopouzdanje.
[quote name='Wisey' timestamp='1338991386' post='56845']
Glupa vam je rasprava.
Torresu bi Euro mogao mnogo značiti. Gledat ću najviše zbog njega Špance, nadam se da može sebi zacementirati mjesto u sastavu i zabiti nekoliko golova. Kad bi bio najbolji strijelac prvenstva bilo bi to fantastično. On je glavni igrač Chelseaja, igrač od kojeg očekujem dosta. Treba mu to za samopouzdanje.
[/quote]

Jasno k'o dan. I ja se nadam istom raspletu. Ali ovdje ovaj El Nino pokusava ispraviti krive Drine nekom spikom.

[b]@El Nino (9)[/b]

Dobro covjece, tebi je najbolji. Shvatili smo to. Daleko je on od vrha , ali eto tebi je najbolji, nikakav problem. Rekao si to i nema potrebe da vise ponavljas. I da ti kazem da on nema nikakve koristi od te eksplozivnosti kad je u 4 takmicenja sastavio 10 golova.
[quote name='El' Nino(9)' timestamp='1338990667' post='56835']
Meni je #1 i sta cemo sad...jel moram da razmisljam kao ti???
[/quote]

ok, shvatio sam da si subjektivan i da ti je Torres najdraži

ajde sada pogledaj objektivno pa javi tko je najbolji napadač u ovom trenutku (NE TEBI, NEGO ONAJ KOJI ZAISTA JEST TO)

ako opet kažeš Torres, mislim da ću prestat vodit daljnje diskusije vezane uz nogomet s tobom...
[quote name='El' Nino(9)' timestamp='1338991373' post='56844']
Mini je #1 njegova ekspluzivnost i kretanje je nedodirljivo segment igre koji nema ni jedan napadac na svetu...
problem je ovde sto vecina je ima 8.god kad je Torres postao institucija...

Care kazi mi koliko imas godina???
Druze smesni su svi za EL'Nina!!! rispekt za (Runija,RVP,Drogbu,Aguera i Ibrahimovica koji cine top napadacki)
ove ostale sto si nabrojao jos se smejem jel mi verujes????

[/quote]

Smiješnije stvari nisam dugo pročitao.
Trenutno je Nikica Jelavić institucija za Torresa od kojeg bi on trebao naučiti kako se zabijaju golovi
Daj idi prosipat pamet, i to Torresovo fantistično umijeće igre na njegovom fan klubu.
Igrač koji posljednje tri godine je gdje, nigdje. Grije klupu u važnijim utakmicama. Nema top forme za njega više, što je bilo-bilo je. Možda ako ode u la ligu jedino
[quote name='Caeruleus' timestamp='1338993477' post='56879']
Ja se još uvijek toplo nadam da će nas napustiti ovo ljeto.
[/quote]
eh da te čuje El Nino(9) :D
[quote name='stifmeister' timestamp='1338992339' post='56864']
Smiješnije stvari nisam dugo pročitao.
Trenutno je Nikica Jelavić institucija za Torresa od kojeg bi on trebao naučiti kako se zabijaju golovi
Daj idi prosipat pamet, i to Torresovo fantistično umijeće igre na njegovom fan klubu.
Igrač koji posljednje tri godine je gdje, nigdje. Grije klupu u važnijim utakmicama. Nema top forme za njega više, što je bilo-bilo je. Možda ako ode u la ligu jedino
[/quote]

HAAHAHA CARE, jesi ga opro :D

inače, ja bi objeručke prihvatio Falcaa kad bi nam se nudio, ali dok je Torres tu, nadat ću se da će počet igrat onako kako svi očekujemo
za mene je on i dalje vrhunski fudbaler i zao mi ga jer od kad je dosao mediji mu stvaraju neki pritisak sa kojim se on tesko borio,ne pamtim da su mediji tako nekog sportistu zlostavljali kao njega.i ja kao i svi cekam da proradi i mislim da oce jer vise nece biti u sjenci drogbe dovodeni su igraci koji mogu da mu pomognu i vrijeme je vise da se i on drzne i u inat svih zaigra kako zna i imace priliku da uci od azara kako postati samouvjeren :P
[quote name='barbara' timestamp='1338994834' post='56899']
za mene je on i dalje vrhunski fudbaler i zao mi ga jer od kad je dosao mediji mu stvaraju neki pritisak sa kojim se on tesko borio,ne pamtim da su mediji tako nekog sportistu zlostavljali kao njega.
[/quote]

Tiger Woods, 90-ih svakog boljeg u NBAu
Treba se znat nosit s tim, a Torke očito to nije naučio i trebalo mu je dugo vremena da ga to ne dira. Išao na lekcije kod Terry vjerojatno
ali on ocigledno nije uspio i ja sam zato da ako ovu sezonu ne pokaze zasto je doveden da ide.
Ajde razumijem da tu pocnete razapinjat ovog momka sta pise gluposti... Ali kad pocnete ovako razapinjat Torresa koji zadnja 3 mjeseca igra na odlicnom nivou... koji se iz dana u dan sve vise dize i dize... igrac koji je konacno dobio samopouzdanje i drskost... igrac koji mozda nije opravdao nasa ocekivanja kaj se tice golova ali ipak 11 golova i 18 asistencija je solidan skor za ovu sezonu ali svi znamo da moze i da bude puno bolje... i uostalom igrac koji je nas... koji znoji i gine u plavom dresu kao i svi ostali igraci... igrac kojem je dato povjerenje za narednu sezonu i koji ce bit mozda nas najbolji igrac... zar je pravedno da mu pokazivate ovakvo postovanje pa makar to bilo i na ovom forumu?!?

a i jos jednom ste dokazali moju teoriju kako su ljudi ovce... nadje se jedan istaknutiji i omiljeniji clan koji ce omalovazavat i onda dodje 5 ovaca koji ga u stopu slijede...
ljudi... imajte karaktera i sudite po onome sto vidite, a ne po onome sto cujete i sto je trenutno pozeljnije...
[quote name='El' Nino(9)' timestamp='1339000310' post='56924']
FERNANDO TORRES INSTITUCIJA...
toliko od mene citam ove komentare i smejem se
kakvo lupetanje boze
:D
[/quote]
Hoće tu past više kakve warnovi/banovi za očito trolanje?
[quote name='El' Nino(9)' timestamp='1339000653' post='56926']
A zasto Banovi???? zato sto imam svoje mislejnje i branim svoj stav????
[/quote]

Da braniš svoje mišljenje onda bi napisao nešto konstruktivno. Ovo što radiš je čisto trolanje.
[quote name='El' Nino(9)' timestamp='1339001720' post='56939']
ja sam bio jako koncizan i izricit... u svom izlaganju o jednom fudbaleru
al ne mogu ja se raspravljati sa ljudima koji su povrsni
u svojim stavovima i gledanju na fudbal
ja sam jedinka ne mogu da razmisljam
kao stado ovaca....to je moje misljenje bez uvrede!!!
[/quote]

Care moj, svi smo sve skontali i molim te ne dosađuj više.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.