20. maj 2012.14 god. comment_50610 Procitao danas nesto, sad ne znam jel istina il nije jer malo mi je cudno da ovo izjavljuje dan nakon sto smo osvojili LP i na dan kad je najveca festa u povijesti Londona.. Uglavnom, navodno izjavio kako je razočaran što nije sinoć dobio priliku od početka igrati, da nije zadovoljan svojim statusom u klubu jer nije došao sjediti na klupi i biti pricuva Drogbi nego igrati redovito dok je još na vrhuncu svoje snage. Uzevši u obzir sve to, kaže da će u narednim danima sjest s upravom i trenerom i trazit da mu kazu kako dalje misle s njim postupat jer mu se ne da sjedit na klupi u ovakvoj utakmici. Nakon svega toga, dobro ce razmisliti hoce li ostat ili ic negdje drugo. Ja smatram da ce ostat na SB-u, Drogba je u godinama i kad bi prodali Torresa uvalili bi se u jos veca govna i situaciju da moramo kupit ne 1, nego 2 napadaca, a sumnjam da nam je uprava tako blentava. Prijavi
20. maj 2012.14 god. comment_50635 S sigurno novim pojacanjima u sredini i s dolaskom marina i de bruyne-a chelsea ce vjerujem itekako zivnut u vezi i stvarat ce vise prilika za svoje napadace... tako da se iskreno nadam ostanku Torresa u chelsea-u kao i ostanku Drogbe i jos imamo tu Lukaku-a za trecu opciju... tako da ja nebi ulagao novce u napadace... jer vjerujem da ce Torres eksplodirat... ali ponavljam.... sve ovisi o tome sto ce nasa uprava ucionit po pitanju pojacanja.... Prijavi
20. maj 2012.14 god. comment_50640 On je s pravom razočaran, šta je to Kalou dobrog napravio sinoć, mogao je Torres komotno započet na tom mjestu ali eto... To se i vidjelo otkako je ušao, bio je preopasan. Drago mi je da se osokolio i pokazao karakter, neće se s njim kako se kome sprdne. Treba mu se obećati uloga prve špice i to je to. U slijedećoj sezoni se nema što izgubit, osvojeno je dosta trofeja i slijedeća sezona bi trebala u potpunosti biti posvećena budućnosti, ne onoliko koliko je to AVB forsirao, nešto umjerenije ali sada neće biti tolikog pritiska za trofejima i biti će lakše. Sve će biti ok Fernando samo se strpi još malo... Prijavi
20. maj 2012.14 god. comment_50645 Mogao je od prve i zasluzio je da igra vidjeli ste ga kad je usao.. Vucao ih je pa prosipao.. Nadam se da ce ostati i sljedece sezone biti 1strijelac pl.!! Prijavi
20. maj 2012.14 god. comment_50658 Na kraju će Abramovič odlučivati - Di Matteo ili Torres. Upamtite! Prijavi
20. maj 2012.14 god. comment_50660 Pa-pa Torres, Falcao in. MožeA vidi ga što trči s peharom. Sumnjam da je to izjavio [img]http://img.skysports.com/12/05/800x600/Fernando-Torres-Trophy-Chelsea-Champions-Leag_2767972.jpg[/img] Prijavi
20. maj 2012.14 god. comment_50673 [quote name='Tinmar' timestamp='1337537593' post='50640'] On je s pravom razočaran, šta je to Kalou dobrog napravio sinoć, mogao je Torres komotno započet na tom mjestu ali eto... To se i vidjelo otkako je ušao, bio je preopasan. Drago mi je da se osokolio i pokazao karakter, neće se s njim kako se kome sprdne. Treba mu se obećati uloga prve špice i to je to. U slijedećoj sezoni se nema što izgubit, osvojeno je dosta trofeja i slijedeća sezona bi trebala u potpunosti biti posvećena budućnosti, ne onoliko koliko je to AVB forsirao, nešto umjerenije ali sada neće biti tolikog pritiska za trofejima i biti će lakše. Sve će biti ok Fernando samo se strpi još malo... [/quote] Apsolutno se slazem . Iako je mogao malo pricekati sa tom izjavom . Razumio da umjesto njega igra Hulk , Hazard ili Falcao ljudi su bolji , mogu vise doprinijeti timu . ALi jedan Kalou , Malouda da dobiju sansu ispred Torres-a ne ide brate ne ide . Nadam se da ce sljedece sezone biti nas prvi spic i da ces napokon vratiti staru formu . Prijavi
20. maj 2012.14 god. comment_50678 [quote name='Blues_95' timestamp='1337539822' post='50673'] Apsolutno se slazem . Iako je mogao malo pricekati sa tom izjavom . Razumio da umjesto njega igra [b]Hulk , Hazard ili Falcao ljudi su bolji[/b] , mogu vise doprinijeti timu . ALi jedan Kalou , Malouda da dobiju sansu ispred Torres-a ne ide brate ne ide . Nadam se da ce sljedece sezone biti nas prvi spic i da ces napokon vratiti staru formu . [/quote]Ne bih se bas slozio mozda jesu u boljoj formi ali zaboravljate kakav je Torres igrac... Prijavi
20. maj 2012.14 god. comment_50681 [quote name='Blues_95' timestamp='1337539822' post='50673'] Apsolutno se slazem . Iako je mogao malo pricekati sa tom izjavom . Razumio da umjesto njega igra Hulk , Hazard ili Falcao ljudi su bolji , mogu vise doprinijeti timu . ALi jedan Kalou , Malouda da dobiju sansu ispred Torres-a ne ide brate ne ide . Nadam se da ce sljedece sezone biti nas prvi spic i da ces napokon vratiti staru formu . [/quote] slazem se, a bilo bi mi krivo da ode :/ Prijavi
20. maj 2012.14 god. comment_50682 [quote name='Kun Aguer0' timestamp='1337539976' post='50678'] Ne bih se bas slozio mozda jesu u boljoj formi ali zaboravljate kakav je Torres igrac... [/quote] Pa i mislim na formu , na ono sto pruzaju trenutno Prijavi
20. maj 2012.14 god. comment_50683 Slazem se da treba da se rjesi njegov status, nema smisla da igrac od 50 miliona sjedi na klupi, il' ga prodaj il' nek igra. Prijavi
20. maj 2012.14 god. comment_50727 Ljudi, griješite s tim izjavama " idi Torres, tu je Drogba " Tu je Drogba, al shvatite da Drogba ne moze igrati svaki tjedan, covjek ce u sljedecoj sezoni napunit 35 godina i logicno je da ne moze izdrzavat napore koje redovito igranje u Premiershipu trazi.. Tito je legenda, dokazao je da je jedan od najboljih napadaca ikada, igrac je za velike utakmice, al ne moze on odradit cijelu sezonu kao prvi spic vise..jednostavno ne moze..On je igrac odluke, igrac za velike utakmice, to i sami znate, i kao takav nam u sljedecoj sezoni moze posluzit u najvaznijim utakmicama i rotaciji s Torresom ( i to negdje 60 % - 40 % prilika u Torresovu korist ) Upravo zbog toga Torres treba ostati. Prijavi
20. maj 2012.14 god. comment_50745 mislim da Torresa boli što je Drogba i dalje prvi napadač tima... Prijavi
20. maj 2012.14 god. comment_50762 [quote name='Brane' timestamp='1337546154' post='50727'] Ljudi, griješite s tim izjavama " idi Torres, tu je Drogba " Tu je Drogba, al shvatite da Drogba ne moze igrati svaki tjedan, covjek ce u sljedecoj sezoni napunit 35 godina i logicno je da ne moze izdrzavat napore koje redovito igranje u Premiershipu trazi.. Tito je legenda, dokazao je da je jedan od najboljih napadaca ikada, igrac je za velike utakmice, al ne moze on odradit cijelu sezonu kao prvi spic vise..jednostavno ne moze..On je igrac odluke, igrac za velike utakmice, to i sami znate, i kao takav nam u sljedecoj sezoni moze posluzit u najvaznijim utakmicama i rotaciji s Torresom ( i to negdje 60 % - 40 % prilika u Torresovu korist ) Upravo zbog toga Torres treba ostati. [/quote] ali torres upravo to nece, on nece da igra kad drogba ne moze ili da igra u premiershipu manje bitne utakmice a onda drogba igra ove velike utakmice kako si rekao tu i jeste problem Prijavi
20. maj 2012.14 god. comment_50765 [quote name='vedoz' timestamp='1337548776' post='50762'] ali torres upravo to nece, on nece da igra kad drogba ne moze ili da igra u premiershipu manje bitne utakmice a onda droba igra ove velike utakmice kako si rekao tu i jeste problem [/quote] slažem se... Prijavi
20. maj 2012.14 god. comment_50830 http://www.guillembalague.com/interview_desp.php?id=98&titulo=Fernando%20Torres%20on%20the%20Champions%20League%20Final%20and%20his%20season%20at%20Chelsea Prijavi
20. maj 2012.14 god. comment_50834 Nekako sumnjam da je to izjavio, a možda se i varam. Mada upravu je. Ja želim da ostane, drag mi je, po mom mišljenju dosta dobar je bio ove sezone. I od sljedeće nek bude prva špica. Vratio se, to ne treba da nas brine... Što se tiče njegove sinoćne partije, meni je bio odličan. Unio je dosta živosti u našu igru, imao je ko istrčati kontre, a dobro ih je i izvodio.. Nekoliko dobrih poteza, izboren korner nakon kojeg je postignut gol... Ma super. Bravo. Prijavi
21. maj 2012.14 god. comment_50842 J*bali vas Falcai, Cavaniji, lewandolski i ostali napadaci koje bi vi zamjenili za torresa... Istina ova sezona je bila losa po njega... Evo od kad je dosao RDM poceo se budit i sve vise i vise slici na onog starog Nanda... Kad se samo sjetim kako je prekjucer letio po terenu... Najveca greska Chelsea bi bila da ga sada prodaju.. Pogotovo sada kada ima u sebi sav taj bijes i zelju da se iskaze i da se pokaze... da je on broj 1.. Njega ostavit i dat mu poziciju prvog napadaca tima, a Drogbu i Lukaku-a ostavit i da mu budu zamjene... majko mila... vi i vas Falcao... jebali vas oni... imamo mi i svoje igrace koji nas vesele i koji gore za ovaj tim... Prijavi
21. maj 2012.14 god. comment_51146 Nisi trebao izaći poslije najvećeg uspjeha ovog kluba u historiji i reći to. Iako se slažem da klub treba sjesti i porazgovarati s Nandom, dakle njegova izjava ima smisla, jednostavno je vrijeme bilo potpuno pogrešno. Kao da je pljunuo u lice svima nama. Razočaran sam. S druge strane, došao je u Chelsea da pokori sve i to je učinio. Sad kada Didier ode doći će vrijeme da ustaneš i pokažeš svima ko je Fernando Torres. Prijavi
21. maj 2012.14 god. comment_51176 ako ne počne zabijati onakve golove, rukama ću ga riješiti! Prijavi
21. maj 2012.14 god. comment_51178 [quote name='Wisey' timestamp='1337626331' post='51146'] Nisi trebao izaći poslije najvećeg uspjeha ovog kluba u historiji i reći to. Iako se slažem da klub treba sjesti i porazgovarati s Nandom, dakle njegova izjava ima smisla, jednostavno je vrijeme bilo potpuno pogrešno. Kao da je pljunuo u lice svima nama. Razočaran sam. S druge strane, došao je u Chelsea da pokori sve i to je učinio. Sad kada Didier ode doći će vrijeme da ustaneš i pokažeš svima ko je Fernando Torres. [/quote] Čisto sumnjam da će on imati priliku da 'ustane i pokaže svima ko je Fernando Torres', pošto će Abramovič sigurno dovesti zamjenu za Drogbu u liku Hulka, Falcaoa ili nekog sličnog... Na Nanda se jednostavno više ne može osloniti i ući u novu sezonu sa njim kao glavnim napadačem bi bila neviđena glupost. Prijavi
21. maj 2012.14 god. comment_51301 [quote name='reLo' timestamp='1337627695' post='51178'] Čisto sumnjam da će on imati priliku da 'ustane i pokaže svima ko je Fernando Torres', pošto će Abramovič sigurno dovesti zamjenu za Drogbu u liku Hulka, Falcaoa ili nekog sličnog... Na Nanda se jednostavno više ne može osloniti i ući u novu sezonu sa njim kao glavnim napadačem bi bila neviđena glupost.[/quote] X...ja jednostavno, bez obzira na Fernandovu klasu, mislim da se on nikad neće u potpunosti prilagoditi našem timu...još uvijek smatram da smo jebali ježa u leđa ako nam on bude prvi napadač ako Tito odlazi, ja želim Falcaa za prvog napadača... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.