Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Ne mora zabiti, samo nek odigra dobro, da pomogne timu da osvoji titulu (vjerujem da će tako i biti). Gol ako padne, padne super za njega, a i za nas, mada nebi se bunio da i Bosingwa riješi tekmu golom te da na taj način osvojimo. To uopšte nije bitno.

Nek ga nabrije Robbie i bit će to dobro.
[quote name='how yes no' timestamp='1336231843' post='45703']
Na klupi danas, vidjet ćemo, hoće li mu to poljuljat samopouzdanje. Valjda nebi trebalo
[/quote]
Ako pobijedimo i osvojimo trofej biće on jedan od sretnijih u toj svlačionici. Uvijek je naglašavao to 'ekipa, ekipa, ekipa'. Sa CFC-om ima sigurnost koju je toliko htio, a nadamo se da će za sat vremena doći prvi trofej. ;)
[quote name='Wisey' timestamp='1336237541' post='45716']
Ako pobijedimo i osvojimo trofej biće on jedan od sretnijih u toj svlačionici. Uvijek je naglašavao to 'ekipa, ekipa, ekipa'. Sa CFC-om ima sigurnost koju je toliko htio, a nadamo se da će za sat vremena doći prvi trofej. ;)
[/quote]

Tako bi po pravilu trebalo biti, vidjet ćemo.
  • Autor
i meni je, al gledaj to s vedrije strane, igrat ce u iducoj od prve protiv liverpoola :D
[img]http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/577339_405335149496924_161178107245964_1270145_1757295866_n.jpg[/img]
Je, ono je malo bilo cudno, svi slave i u deliriju su, a on tipka tamo na mobitelu.. al mislim da ce u utorak pocet od prve protiv Liverpoola i nadam se imat priliku za svoje "malo slavlje"
  • Autor
Kako se nece povuci, covjek igra protiv bivseg kluba sa kojim nista nije osvojio te ima priliku da.usutka navijace livera, cak je dosta puta isao na zagrijavanje ali ostao je na klupi. Valjda ce igrati od prve u iducoj i pri tom zabiti koji gol :rolleyes:

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Da, bit će da je tako. A možda je htio nekome javiti, događaj u svlačionici, eto da se pohvali nekome...

Samo, jest mi žao, što ni minute ne odigra, al hajd, bit će valjda u Minhenu..
Protiv Liverpoola mora poceti(i hoce siguran sam).
Ima odlicnu priliku da zabije svom bivsem klubu.Nema pritiska,nema rezultatskog znacaja,u dobroj atmosferi ulazimo u utakmicu.
Zaista ima sve preduslove da pokaze sta zna. :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.