Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

Realno gledano on neigra lose , ali ne daje golove sto je najvaznije za jednog napadaca . Na stranu sav trud , sva borba , asistencije , to je sve dobro , sve to jedan napadac treba da radi u jednom klubu ali najvaznije je da on postize golove to Torres za sada radi veoma rijetko .
  • Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

[quote name='chelseafan97' timestamp='1336691448' post='47639']
Mislim da se vise isplati prodati ga( dok se jos moze zaraditi na njemu) zaraditi od [size=5][b][u]20-30 mil[/u][/b][/size], dolazi FFP a Chelsea sigurno nece iskorictiti 200 000 mil za predstojeci prelazni rok. Napominjem da on ima ogromnu platu. Sad mnogi klubovi traze spica mozemo mi njega dobro prodati.
[/quote]

Ko ce dat te pare za njega u ovom trenutku aj mi reci.
[quote name='Brane' timestamp='1336738695' post='47697']

Ko ce dat te pare za njega u ovom trenutku aj mi reci.
[/quote]

ma uvijek se nadje neko , PSG , Anzi , klubovi iz Kine , mozda Katar :D ....
Džaba raspravljate, španac ostaje sigurno u klubu. Njegova statistika je 11 golova i čini mi se 18 asistencija (?), jest da nije dovoljno za igrača koji je plaćen 50 milki, ali opet meni je to dosta dobra statistika.

Kad je cijela ekipa zaigrala bolje i on je počeo i golove zabiati i jednostavno još bolje igrati. E sad, zamisli kad još ojača ekipa, uigra se, gdje ne očekivati golove i asistencije od ovog momka??

Dobra krila i Mata iza njega, samim tim i pravi Torres. Jedva čekam narednu sezonu.
Torresito nam je dužan puno toga i mislim da ostaje u klubu.. Ja sam siguran da bi on ima puno bolji učinak da igra u Barci i da mu je onakav vezni red iza njega. Mi jednostavno nemamo dovoljno kvalitetnu sredinu i ne stvaramo dovoljno kvalitetnih šansi. To je ono što treba sada Torresu, baš sada kada se vraća polako i kada sve dolazi na svoje mjesto.. Treba mu neko ko će mu stvoriti par mrtvih šansi koje bi zabio i time bi dobio injekciju samopouzdanja..
[quote name='how yes no' timestamp='1336739720' post='47708']
Džaba raspravljate, španac ostaje sigurno u klubu. Njegova statistika je 11 golova i čini mi se 18 asistencija (?), jest da nije dovoljno za igrača koji je plaćen 50 milki, ali opet meni je to dosta dobra statistika.
[/quote]

da sam osvoji prvenstvo nebi bilo dsta za igrača koji je tolko plaćen, al slažem se s tobom Torres se puno popravlja i sigurno će iduće sezone bit još bolji, on i Drole u rotaciji i imamo napad boli glava :D
[url="https://twitter.com/#%21/chelseafc"][s]@[/s][b]chelseafc[/b] [/url]
RDM says reports of swap between Torres and Atletico Madrid's Falcao are just speculation and he is happy with Torres
Bio bih sretan s ovakvim raspletom situacije... Da nam Torres i Drogba ostanu i sljedece sezone... Jer vjerujem da ce Torres moci puno vise prikazati uz de bruynea, marina, matu i hulka ako dodje... Puno, puno vise nego s kalouom, maloudom i sturridgeom...
[quote name='Bacika' timestamp='1337085867' post='48780']
[url="https://twitter.com/#%21/chelseafc"][s]@[/s][b]chelseafc[/b] [/url]
RDM says reports of swap between Torres and Atletico Madrid's Falcao are just speculation and he is happy with Torres
[/quote]
Ali koliko se on tu pita.. :P Ovo ako je na oficijalnom twitteru onda je to možda naznaka ostanka Robbieja, čitajući između redova.
[img]http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/529816_230654007049346_100003142441601_403963_1481935029_n.jpg[/img]

Jest mala slatka, a Bože dragi...

btw. Nadam se Torresovom startu u Subotu. Svejedno ili krilo ili sam u špicu ili u paru s Drogbom.
[quote name='how yes no' timestamp='1337116786' post='48981'] [b]Jest mala slatka, a Bože dragi[/b]... btw. Nadam se Torresovom startu u Subotu. Svejedno ili krilo ili sam u špicu ili u paru s Drogbom.[/quote]

Pedofilu :P
  • Autor
[quote name='how yes no' timestamp='1337116786' post='48981']
[img]http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/529816_230654007049346_100003142441601_403963_1481935029_n.jpg[/img]

Jest mala slatka, a Bože dragi...

btw. Nadam se Torresovom startu u Subotu. Svejedno ili krilo ili sam u špicu ili u paru s Drogbom.
[/quote]

izgleda mali hoce lopte, a ćaća mu neda
http://www.youtube.com/watch?v=dQsjAbZDx-4&ob=av2n

There was something in the air tonight,
our star shone bright,
Fernando
He was there to win the Champions League,
In Ger-many
Fernando

Ajmooooooooooooooooooooooo ! B)
[quote name='Wisey' timestamp='1337267183' post='49399']
[media]http://www.youtube.com/watch?v=dQsjAbZDx-4&ob=av2n[/media]

There was something in the air tonight,
our star shone bright,
Fernando
He was there to win the Champions League,
In Ger-many
Fernando

Ajmooooooooooooooooooooooo ! B)
[/quote]

.
imas dobar muzicki ukus :D
[quote name='Wisey' timestamp='1337268066' post='49402']
Njušim dozu sarkazma u postu. :P
[/quote]

ma jok, ja neznam ni sta je sarkazam ;)
arriba arriba andale fernando :)
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1337269590' post='49410']
nekako imam osjecaj ako ga RDM stavi u vatru od prve minute da ce konacno zablistat... :)
[/quote]

imali smo tokom ove sezone cesto taj osjecaj, kad je Torres u pitanju, ali nas je u 80% slucajeva taj osjecaj prevario :)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.