Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

pokazao je da se dobro snalazi na poziciji desnog krila, pripremio je par golova bas sa te pozicije, samo me brine to da li je u stanju da istovremeno i pomaze defenzivi tj. na desnom beku Bosingwi :unsure:
  • Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

[quote name='EdvinTrueBlue' timestamp='1337270854' post='49421']
pokazao je da se dobro snalazi na poziciji desnog krila, pripremio je par golova bas sa te pozicije, samo me brine to da li je u stanju da istovremeno i pomaze defenzivi tj. na desnom beku Bosingwi :unsure:
[/quote]

ali zbog toga mozda bi bilo bolje da ga se gurne na lijevu stranu... tako da se moze vise zabijat u sredinu i da ujedno moze i vise dolazit u priliku za gol... jer on nije tip igraca koji daje jedino golove kad ga u petercu napucas u nogu kao Gomez... ja se sjecam onog torresa koji je znao zabijat iz svakakvih mogucih pozicija... e da mi je takav torres u subotu ako dobi priliku...
Mora odigrati bar pola sata na utakmici,ako je vec ne pocne.Trofej LS mu nedostaje,tako da mu motiva nece nedostajati,cak naprotiv.Ma,nek igra i na desnom beku,bolji bi bio od Bosingve ili na desnom krilu ili u napadu,svejedno,bice nas veliki adut u finalu.
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1337271180' post='49423'] ali zbog toga mozda bi bilo bolje da ga se gurne na lijevu stranu... tako da se moze vise zabijat u sredinu i da ujedno moze i vise dolazit u priliku za gol... jer on nije tip igraca koji daje jedino golove kad ga u petercu napucas u nogu kao Gomez... ja se sjecam onog torresa koji je znao zabijat iz svakakvih mogucih pozicija... e da mi je takav torres u subotu ako dobi priliku...[/quote]

dobra opcija, i ja se sjecam onog Torresa sto je nama uvijek zabijao iz svake moguce pozicije dok je igro u Liverpoolu :) Vjerujem da ce Cole uspjeti koliko-toliko Robbena drzati pod kontrolom, jer njegova igra se nije promijenila jos uvijek fura one iste trikove kao i dok je igrao kodnas, sjetice se Cole treninga sa njim :D , a Kalou desno moze pomagati Bosingwi protiv Ribery-a
[quote name='EdvinTrueBlue' timestamp='1337275538' post='49441'] dobra opcija, i ja se sjecam onog Torresa sto je nama uvijek zabijao iz svake moguce pozicije dok je igro u Liverpoolu :) Vjerujem da ce Cole uspjeti koliko-toliko Robbena drzati pod kontrolom, jer njegova igra se nije promijenila jos uvijek fura one iste trikove kao i dok je igrao kodnas, sjetice se Cole treninga sa njim :D , a Kalou desno moze pomagati Bosingwi protiv Ribery-a[/quote]
Nama i Barceloni je najvise golovo dao .

Mozda ce RDM i njega i Didiera u napad ko zna .
Apsolutno se slažem. Mene je iskreno strah ako nam Kalou bude igrao, uspori igru da te Bog mili sacuva. Torres u najmanju ruku moze odigrati isto kao i King iako vjerujem da ce, ako mu se ukaze prilika, dati puno vise.
Ja mislim da bi mu trebalo dati šansu i mislim da je on jedan od igrača koji će biti najviše inspirisan... VJERUJEM U NJEGA, I U SUBOTU ĆE ZAČEPITI USTA BROJIM KRITIČARIMA I DOKAZAT ĆE DA JE INSTITUCIJA !
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1337286640' post='49499']Ja mislim da bi mu trebalo dati šansu i mislim da je on jedan od igrača koji će biti najviše inspirisan... VJERUJEM U NJEGA, I U SUBOTU ĆE ZAČEPITI USTA BROJIM KRITIČARIMA I DOKAZAT ĆE DA JE INSTITUCIJA ![/quote]

Ili ne? xD

Salu na stranu... Nadam se da bude tocno tako kako velis...
Doprineo je mnogo svojim ulaskom u igru.Sta reci za coveka koji je AKTUELNI prvak Evrope i sveta sa reprezentacijom Spanije i prvak Evrope sa Celzijem.Svaka cast majstore!
Vidi se da se "budi", ako ovako nastavi sljedeće sezone ćemo aBd gledat starog Nanda, predatora i hladnokrvnog egzekutora!
Kada je on usao dali smo go .
inace je odigrao dobro , imao je par prodora , ubacaja . Nijednu loptu upotrrebljivu nije dobio da bi uradio nesto vise .
Ja sam promijenio misljenje u vezi nanda , VOLIO BI DA TORRES OSTANE I SLJEDECE SEZONE !
Ali koliko je lik hladnokrvan, ja bih mu dao da šutira penal. Lepo je bacao bayernove igrače oko 16 nekoliko puta.
Bio je kljucni igrac nakon svog ulaska, vidjeli smo da ni Bayen nakon njegovog ulaska vishe nije smio toliko ici naprijed. Lomio je tamo Contenta i Tymoschuka
  • Autor
[img]http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/562125_303275586422819_117337108350002_715241_1660950827_n.jpg[/img]
hahaha
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1337510526' post='50356']
Sinoc odigrao perfetno onih 40-ak minuta sto je dobio i siguran sam da ce sledece sezone da unistava !
[/quote]
slazem se s tobom i dokazali su sinoc on i drogba da mogu igrat zajedno

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.